Önemsememe problemi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecemm0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ecemm0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
15
19
1
34
Merhaba herkese,

benim derdim sanırım sevgilime fazla yüz verdim, ne yapmalıyım önemsemeyen tavır davranışları için, olay şöyle;

Sabah ofiste erkekler evlilik teklifi edecek genç bi arkadaşımıza zamanında kendilerini nasıl yaptıklarını anlatıyordu. Aralarında karakter mizaç olarak en beğenmedim kişi bile göl kenarında arkadaşlarıyla organize olup havaii fişek hazırlamış. Diğer kişiler sahilde özel anılı teklif yapmış. Yeni teklif edecek arkadaş japonya seyahatinde gemide yapmayı planlıyor.

Benimki ise doğumgünümde italyan restoranında yemek sonrası sade bi teklifti. " Benimle zorluklara hazır mısın vs" demişti.

Bu muhabbeti öğlen telefon konuşmamızda sevgilime söyledim. Hemen savunmaya geçti "ben sade seviyorum ikimiz özeli dedi" ardından "bana laf çarpmak için söylüyorsan.." dedi. Yani şaşırdım bu son cümlesine hiç hoşuma da gitmedi, tabiki emek vermesini isterdim. 33 yaşındayım kendisi 39, ilk defa yapıyorum demeside ayrı garip, diğer erkeklerde ilk defa yapıyor yani bunun tecrübesi mi var.

Sanırım önemsemeyen hareketleri artık gözüme batmaya başladı, geçen hafta yurtdışı tatilimizde çiçek istedim; burada pahalı dönünce alırım dedi. Girmek istediğim bi mağazaya iki günde avm ye gitmemize rağmen uğramadık. Ama kendisine video kayıt cihazı almak için 4 dükkan gezdik.

Bunlardan rahatsız olduğumu söylediğimde "sadece o mağaza için de gideriz, çiçeği de döneli 4 gün oldu hemen alamadım dedi. Hep bi bahanesi var. Gerçekten kızmaya başladım, sizce bu adama nasıl davranmalıyım ki dediğimi ikiletmesin?

Herkes için evlilik teklifi farklı ve özeldir. Eşimle benim çok soğuk bir şubat günü bir heykelin altında teklif etmişti. Benim için özeldi… başkası ile karşılaştırmaya gerek de yok.

Ismarlama hediye sevmiyorum ben.

Oğlum özenip bezenip teklif ayarlasa gelin hanım da sizin gibi karşılaştırma yapsa. Geline gıcık olurdum süslü şeyler seviyorsanız madem söyleseydiniz. İkimiz paraşüt ile atlarken teklif et gibi

Kendi kendinizi gereksiz üzüyorsunuz. Abartmayın derim

Bence doğru kişi değil, seven erkek böyle hissettirmez bir çiçek ne kadar pahalı olabilir, durumu çok kötü değilse hadi 5 bin civarı olsun ( o kadar bile değildir) küçük bir gül bile getiremedi mi yani , benim bu tarz erkeklere tahammülüm yoktur, her özel günde eşimden biseyler beklerim o da zaten hep hazırlıklı gelir , mutlaka plan program yapar pahalı veya değil ama beni eli boş bırakmaz, 6 yıllık evlilikte hala beklenti içindeyim ve sen yolun başındasın, duygusal , maddi manevi beklentilerini karşılamayacak kişilerden uzak dur derim...

Kafanın uyuşması lazım eğer verdiğin değerin geri dönüşümünü alamıyosan ,biraz geri çek kendini. Hergün arama her dakika yazışma özel alan tanı ikinize de düşünme fırsatı ver. Özellikle de kendini geri çekersen onu düşündürürsün otomatikmen zaten. Hatta bu sefer o üstüne düşebilir zaten çok yüz verdiysen totişi kaldırmışsın demektir.

Bu arada ben evliyim 27 yaşındayım eşimle sevgiliyken nişanlıyken yemeğe çıkarma dışında bi romantıklığı yoktu. 1-2 kez söyledikten sonra tamamen söylenmeyi biraktim cünkü her erkek beceremiyo romantik olmayi. Netice de cok zor yollardan geçerek güçlü duruşumuzla inşa ettiğimiz güzel bir ilişkimiz vardı eğlenceli tipleriz komiğiz her bi anımız olay ikimiz de elimize yüzümüze bulaştırız dolayısıyle evlilik teklifi biraz benim nazımla biraz da kaynvalidemin yardımıyla almıştım ama utana sıkıla ve hiç yeri olmayan biyerde:) olsundu benim için hatta evlendiktenn sonra eşim aşka geldi diyebilirim özel günler hariç çiçekler evde mumlar koridor boyu neler neler.. içinde pahalı hiç bişey yokken bile güzelleştirmesi benim için paha biçilmez. Ev işlerinden tut hastalığımda bana bakmasına kadar bana iyi bir eş.. varsın pırlanta veya lüks şeyler olmasın yanı başımda olsun yeter. Hayat bunlardan ibaret değil çünkü evlenince anlıyosun huzur mutluluk sağlık ve başını sokabileceğin bir sıcacık yuva ondan iyisi yok

O değil de " benimle zorluklara hazir mısın " ne kadar irite ne kadar negatiflik içeriyor, adeta seni asla mutlu etmeyeceğim bilgin olsun dercesine .
Evet bu bile aşırı irrite etti beni, seni seviyorum benimle bu uzun yola var mısın demek varken direk zorluklardan dem vurması çok saçma, bu adam bu kızı mutlu etmez ...

Kesinlikle, hem 14 şubattı, kaldığımız otelin lobisinde gül buketleri hazırlanmıştı, baktım da 1200 yapıyordu, kendine 20 bin cihaz aldı eniştesine alkol aldı duty free den, para yok değil gayette harcamak istediğine harcadı. Bana da yanıtı tatile geldim ya senle, cevap bu

Kaynanaaaaa here

Neden kıyas yapıyorsunuz sizinki de özeldi ve güzeldi ki kabul ettiniz şimdi sorun etmeyin bence. Kusur arayan kusur bulur

Siz kendiniz de çalışıyorsunuz neden istediğiniz mağazaya gidip istediğinizi almadınız ki?
İnsan yarıştırmayı da hiç sevmem ben de yarıştırılmayı hiç sevmem. Sadece görsel şovlarla özel olduğumu hissettirmesini istemek bana elaleme gösteriş gibi geliyor açıkçası.

Yaşam şekline göre çiçek alamayacak durumu yok değil, adam sana cimri , bu adama çok yatırım yapma biraz geri çekil ve izle , çiçeğin parasının lafını eden adamla olmazzzzz, seven adam sevdiceğini mutlu görmek ister ve heyecanlanır en azından benim böyleydi, bence kızlarımız biraz kendi kıymetini bilmeli ki elin adamı da bilsin , önemsiz hissettirenlere bay bay demeyi bilin ...

Hiç alakası yok , insan sevildiğini her alanda hissetmek ister , daha yolun başında hem de ...

Ben alabilirim zaten, kendime alıyorsam ilişki sahibi olmanın ne anlamı var? Ufak bişeyi bile önemseyip yerine getirmiyorsa neden sevgilimiz eşimiz bizimle?

Hiç alakası yok , insan sevildiğini her alanda hissetmek ister , daha yolun başında hem de ...
İyi de bunun yarışı neden? Güzel bir yemekte almış teklifi. Kabul de etmiş. Eee sonra ? Daha iyilerini duyunca ona hevesi geçmiş. E oldu o zaman adamda gelsin desin ki “arkadaşın karısı işten gelince ayaklarını yıkıyormuş adama geyşa gibi hizmet ediyormuş,çok özel hissettirmiyormuş sen de benim ayaklarımı yıka ben de özel hissedeyim” mantklı geldi mi?
Onunla bununla yarışa girerse hayatı boyunca mutlu olamaz insan.

yapmadım zaten, 14 şubatta bişey almadım özel, o da gitmiş seyahat dönüşü 4500 swarowski küpe almış. Bu da ayrı konu, verirken laf arasında ucuzdu aldım dedi! Arkadaşı da kolye almış filan, o günden beri garipsiyorum

Ben alabilirim zaten, kendime alıyorsam ilişki sahibi olmanın ne anlamı var? Ufak bişeyi bile önemseyip yerine getirmiyorsa neden sevgilimiz eşimiz bizimle?
Sen para harcatmak için mi ilişki yaşıyorsun? Tamam o zaman sen dediğime geliyorsun para harcasın,poh pohlasın,elaleme gösteriş yapsın diye bir ilişki yaşıyorsun.
O zaman size kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…