Önemsememe problemi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecemm0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haklısınız hevesim kalmadı farkındayım

benim ona yapabileceklerimi o yapmaz bunu anlayınca heves kalmıyor
Ben evleneli 13 sene oluyor. Herkes diyor ki nasıl bu adam hala gözünün içine bakıyor? Bence şöyle ben bir yay burcu olarak aşırı enerji doluyum ve aynı zamanda çok şefkat doluyum. O yüzden aşırı ilgi gösteririm,önemserim. Bunun akabinde yine yay burcu etkisiyle bazen bir anda tüm enerjim biter ve kendim dışında her şeyle arama mesafe koyarım. Ve bunu trip atmak için özellikle yapmam soğurum yani her şeyden. O arada adam manyak olur bu kadına bir şey mi oldu,bırakacak mı beni,e beni kim sevecek şimdi ….
Eşim bir istediğimi iki etmez yüzde doksan çünkü ikincide hevesim biter istemem yani gider kendim alırım. Ama dediğim gibi tripli bir istememezlik değil baya hevesim hemen kaçar. O da yapabileceği bir şeyse hevesim kaçmasın diye hemen yapar. Neden? Çünkü ben mutlu olduğumda onu aşırı mutlu ediyorum. Her anlamda
Bunlar doğal akışında yaşanıyor bir öyle bir böyle derken adam manyak oluyor.
Mesela benim elimin şifalı olduğunu düşünüyor o yüzden her hasta hissettiğinde yanıma geliyor. Bunlar hep öğrenilmiş çaresizlik

okurken gülümsedim, imrendim maşallah size

Bu yorum daha da garip geldi bana.
Ite kaka, evlenmek icin evleniyorsunuz bence Adam hevessiz, sen de hevessizsin aslinda onu aldi bunu aldi digeri oyle yapti boyle yapti yazmissin anca, gercekten sevseydin bu adami bulutlarda geziyor olman lazimdi.
Bu yorum ise durumu özetliyor.

Bahane aramaya gerek yok, ayrılın gitsin. Çiçek olayına aşırı takılmışsın. Almadıysa almadı, dünyanın sonu değil ki? Çiçek almadı diye garipleşmedi, senin beklentini karşılamadığı için sen öyle yorumluyorsun.

Adam çiçek almadı diye üzülüyorsun ama başka hediye almış, kutusunu bile açmamışsın. Önemsememişsin.

Sosyal medya yaşını geçtim diyorsun ama başka insanlarla ve ilişkilerle kendi sevgilini, ilişkini kıyaslıyorsun, sence tutarlı mısın?

Konu evlilik değil, konu ; bir ilişkide kadın veya erkeğin partnerine nasıl davrandığı ve nasıl hissettirdiği...
Salt evliliğe odaklandığınız için yorumumu anlamamışsınız bile , evlenmek çok kolay zaten ...

Tatili sen mı odedin?

4500 Swarovski Küpe ne anlama geliyor ? Modeli mi , fiyatı mı ?

Model kız model 4500 TL ye mahalle arası kuyumcudan top küpe bile alamazsın
Swarovskilerde çok seçenek çıktı da. Model no olarak arattım da emin olamadım.

Bu arada resmi Türkiye sitesinde 2390 TL den başlıyor fiyatlar. Outlet tarafında daha düşük rakamlar da var.

Hani desem ki adam parası var ama harcamıyor, minimum 50 bin tl tatil için harcamış. Türkiye’de birçok insanın kolaylıkla ulaşamadığı markalara ait ürünleri hediye olarak almış. Konu sahibi tüm ilişkiye fiyat biçiyor. Ona şu kadar harcadı, bunu bu kadara aldı, ben şu kadar harcadım, şu kadara hediye aldım. Bu ilişki zaten madde üzerine kurulmuş. Konunun başından beri duygusal ilişkiye dair bir yorum yok. Belli ki karşı taraf da bunun farkında.

Yani çok saçma geldi bana konu en başından beri. Karşılıklı bireysel, özel alan bilinciniz yok. Yaşlar küçük değil. Neden evliliğin kendisinden ziyade teklifine odaklanıldı, anlayamadım. Tamamen sosyal medya zorlaması. Eşim bana akşam evde otururken evlenelim mi diye sormuştu. O kadar özel bir andı ki, ömrümce unutamam. İyi ki yapmacık, zorlama bir organizasyon yapıp, gereksiz gösteriş yapmaya çalışmamış. Hayatlarımızı, beklentilerimizi biraz sadeleştirmemiz, var olanda iyi ve güzel olanı görmemiz gerekiyor. Anlamıyorum kadınların bu ıncık cıncık merakını, iki gün sonra solup çöpe gidecek çiçek isteklerini.

Merak ediyorum bunları talep eden insanlar ailelerinden böyle gördüğü için mi istiyor yoksa tam tersi görmediği için mi?

ne alakası var, o zaman sevgililer gününde bi çiçek istemeyelim? her gün al demedim, kendi maaşım var şükür, anlatmaya çalıştığım bu mu sizce?
Eee almış otel girişindeydi yazmışsın ya.hatta parasına bakmışsın

Sen niye bu konuda bu kadar coştun ya bazen çok pişkinleşiyorsunuz biliyor musunuz? Bu kendi değerini bilmek değil artık kibre kaçıyor.kime neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz? Bir konu sahibi bir sen.evet konu sahibinden samimi bir enerji almadık birkaç üye olarak.derdi başka onun yanı.milletle sidik yarıştıracak.huzuru yok.doğal olarak adama da huzur veremiyordur.sorun sadece erkek tarafında değil gibi görünüyor.

insanlari kiskandinizmi cidden ya.
Cicek istiyorumlar falan.
Yurt disi tatlide yapmissiniz beraber. Neden biseylerin keyfini cikarip mutlu olmuyorsunuz.

Bu arada haklısınız ben cimri erkeğe katlanamam evlilikte kolay değil.benim evlenme teklifim tam istediğim gibiydi başbaşaydık beraber tatile gitmiştik öyle lüks bir tatil değil olimposta kamp alanında bungalov oteldeydik lüks bungalovlar değil. Çok duygusaldı gerçekten haberim de yoktu. Arabasını değiştirmek için para biriktiriyordu o parayla bana yüzük almış. O arabayı hala değiştirmedik ki aynı evde kalıyorduk zaten karı koca gibiydik. İşte çok bilmiş insanlar değerini düşürüyorsun evlenmeyecek etmeyecek diyordu. Bir şeyin parasının lafını edeni hiç sevmem

Bence evlilik teklifinin sadeliğine değil de avm ile ilgili olan paragrafa takılın derim. Kendi isteği olunca gezmeye üşenmeyip siz birşey alacaksınız korkusuna mağaza gezmekten kaçan bir sevgiliniz var. Cimrilik mi bencillik mi bilemedim. Ayrıca yaş farkınız çok. Burada bahsettiğim yaş farkı “6” değil. Bu adam seneye 40. Erkekler kadınlar gibi değil maalesef yaş konusunda.

tamam sevgiliniz bişey istediğin de " gözü tok olmak önemlidir" dersiniz artık

bakalım kaç gün tutacak sizi ?
4 tane mini market zinciri olan bireyle 2 seneye yakın birlikteyiz ve inanır mısın o kadar babadan görme ve o kadar kimsenin hediyesine tenezzül etmiyorum ki !! herşeyimi kendime ben alıyorum buarada .. Şey aramızda kalsın ayrılıcam diye ödü patlıyor.. kaybetme korkusunu bir kez tattırdım da bil istedim.. benim kimseye kendimi kanıtlama derdim yok olanlar düşünsün

Konuda da birkaç kişiyi hırs basmış.kendini kanıtlamaya çalışanlar falan var.diğer insanların da huzurunu bozuyorlar.

e özensiz teklifi kabul etmeseydin madem. beğenmediğiniz tonla huyu olan adamlarla isi evlilige kadar götürüyorsunuz, sonra degistirmeye calisiyorsunuz.
adam bu yani.
ayrica madem yurtidisi tatilinde ikinizin de alacaklari var neden ayrilip 3 saat sonra bir kafede bulusmak üzere sozlesmiyorsunuz? yani normal olan bu degil mi? neden kendi ihtiyacınız varken adamin teknolojik aleti icin mağaza mağaza gezdiniz?
ayrica kiyas yapmak cok kötü bir sey degil mi ya? siz "ikimiz de çalışıyoruz ev isleri ortak olmali" kafasindayken sevgiliniz "işyerinde konu acildi. herkes eve gidince mutfaga giriyormus, kimse kocasinin eline vilada vermezmis, hatta hazal cuma isten cikti evde kayinailesini ağırlayacakmis bir gun önceden tatlisini mezesini yapmis, evde de sicak yemekleri yapmis 7 çeşitle misafir agirlamis" falan diye sizin yapmadığıniz seyleri ovse mesela size sacma gelmez miydi?
ayrica adamdan cicegi bile siparişle veriyorsunuz. bu sacma degil mi? "bana cicek al" mi dediniz mesela? o da "askim burada cok pahali dönünce alirim" mi dedi?
yani imkani yok kafamda oturtamiyorum böyle bir muhabbeti.
sizin iliski boyle baslamis, boyle devam eder bence. seviyorsaniz oldugu gibi kabullenin, degistirmeye calismayin.
herkesin iliskisinin kendine göre guzel - cirkin yanlari vardir. disaridan bakan da sizin iliskinize özeniyordur. Bence ya oldugu haliyle sevin - ya da ayrilin daha iyisini bulun. degismeyecek çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…