- 1 Ekim 2013
- 8.228
- 16.911
- 448
- 34
Ben evleneli 13 sene oluyor. Herkes diyor ki nasıl bu adam hala gözünün içine bakıyor? Bence şöyle ben bir yay burcu olarak aşırı enerji doluyum ve aynı zamanda çok şefkat doluyum. O yüzden aşırı ilgi gösteririm,önemserim. Bunun akabinde yine yay burcu etkisiyle bazen bir anda tüm enerjim biter ve kendim dışında her şeyle arama mesafe koyarım. Ve bunu trip atmak için özellikle yapmam soğurum yani her şeyden. O arada adam manyak olurHaklısınız hevesim kalmadı farkındayım
benim ona yapabileceklerimi o yapmaz bunu anlayınca heves kalmıyor
okurken gülümsedim, imrendim maşallah sizeBen evleneli 13 sene oluyor. Herkes diyor ki nasıl bu adam hala gözünün içine bakıyor? Bence şöyle ben bir yay burcu olarak aşırı enerji doluyum ve aynı zamanda çok şefkat doluyum. O yüzden aşırı ilgi gösteririm,önemserim. Bunun akabinde yine yay burcu etkisiyle bazen bir anda tüm enerjim biter ve kendim dışında her şeyle arama mesafe koyarım. Ve bunu trip atmak için özellikle yapmam soğurum yani her şeyden. O arada adam manyak olurbu kadına bir şey mi oldu,bırakacak mı beni,e beni kim sevecek şimdi ….
Eşim bir istediğimi iki etmez yüzde doksan çünkü ikincide hevesim biter istemem yani gider kendim alırım. Ama dediğim gibi tripli bir istememezlik değil baya hevesim hemen kaçar. O da yapabileceği bir şeyse hevesim kaçmasın diye hemen yapar. Neden? Çünkü ben mutlu olduğumda onu aşırı mutlu ediyorum. Her anlamda
Bunlar doğal akışında yaşanıyor bir öyle bir böyle derken adam manyak oluyor.
Mesela benim elimin şifalı olduğunu düşünüyor o yüzden her hasta hissettiğinde yanıma geliyor. Bunlar hep öğrenilmiş çaresizlik
Ama sor evlilik teklifi aldın mı ? Almadımokurken gülümsedim, imrendim maşallah size
Bu yorum daha da garip geldi bana.sosyal medya yaşını çoktan geçtim
önemsemediğini anlatmaya çalışıyorum ama konu farklı yerlere çekiliyor
bu arada ysl nin rujunu rimelini almıştı, bırak fotograf çekmeyi kutusunu açmadım
daha öncesinde ben demeden doğum günümde sevgililer gününde bikaç defa daha çiçek almıştı, ilk defa garipleşti
Bu yorum ise durumu özetliyor.Ite kaka, evlenmek icin evleniyorsunuz benceAdam hevessiz, sen de hevessizsin aslinda onu aldi bunu aldi digeri oyle yapti boyle yapti yazmissin anca, gercekten sevseydin bu adami bulutlarda geziyor olman lazimdi.
Konu evlilik değil, konu ; bir ilişkide kadın veya erkeğin partnerine nasıl davrandığı ve nasıl hissettirdiği...ben de öyle düşünüyordum sonradan insanlar 1-2 aylık ilişkide başlarda evlilik konuşmayı erken bulabilir ama bu gelecekte evlenmeyecekleri anlamına gelmez sadece başlarda konuşmaya planlamaya gerek yok diye düşündüm mantıklı geldi bu düşünce
Tatili sen mı odedin?ne demek istediğinizi anlıyorum, aynı fikirdeyim ama ben uçak biletini seyahati 14 şubat haftasına alıyorken birlikte geçiririz diye düşünüyorsam ondan da söylediğim bişeyi önemsemesini beklerim.
Sosyal medya kullanmıyorum, hiç oyle ilgimde yok
4500 Swarovski Küpe ne anlama geliyor ? Modeli mi , fiyatı mı ?yapmadım zaten, 14 şubatta bişey almadım özel, o da gitmiş seyahat dönüşü 4500 swarowski küpe almış. Bu da ayrı konu, verirken laf arasında ucuzdu aldım dedi! Arkadaşı da kolye almış filan, o günden beri garipsiyorum
Model kız model4500 Swarovski Küpe ne anlama geliyor ? Modeli mi , fiyatı mı ?
Swarovskilerde çok seçenek çıktı da. Model no olarak arattım da emin olamadım.Model kız model4500 TL ye mahalle arası kuyumcudan top küpe bile alamazsın
Eee almış otel girişindeydi yazmışsın ya.hatta parasına bakmışsınne alakası var, o zaman sevgililer gününde bi çiçek istemeyelim? her gün al demedim, kendi maaşım var şükür, anlatmaya çalıştığım bu mu sizce?
Sen niye bu konuda bu kadar coştun yaAdam yeterince sevmiyor, seven erkek bambaşka hissettirir , ayrıca seven erkek sevdiğine yatırım yapmaktan gocunmaz, seven erkek durmadan mutlu etmeye çalışır , didinir, senin için senin hoşlandığın şeyleri yapar, fiyat çetelesi tutmaz bir kere, ucuzdu aldım ne yaaaa
Yıllar var daha ya oğlan 8 yaşında. Ben diğer dünyadan izliyor olurumKaynanaaaaa here
Bence evlilik teklifinin sadeliğine değil de avm ile ilgili olan paragrafa takılın derim. Kendi isteği olunca gezmeye üşenmeyip siz birşey alacaksınız korkusuna mağaza gezmekten kaçan bir sevgiliniz var. Cimrilik mi bencillik mi bilemedim. Ayrıca yaş farkınız çok. Burada bahsettiğim yaş farkı “6” değil. Bu adam seneye 40. Erkekler kadınlar gibi değil maalesef yaş konusunda.Merhaba herkese,
benim derdim sanırım sevgilime fazla yüz verdim, ne yapmalıyım önemsemeyen tavır davranışları için, olay şöyle;
Sabah ofiste erkekler evlilik teklifi edecek genç bi arkadaşımıza zamanında kendilerini nasıl yaptıklarını anlatıyordu. Aralarında karakter mizaç olarak en beğenmedim kişi bile göl kenarında arkadaşlarıyla organize olup havaii fişek hazırlamış. Diğer kişiler sahilde özel anılı teklif yapmış. Yeni teklif edecek arkadaş japonya seyahatinde gemide yapmayı planlıyor.
Benimki ise doğumgünümde italyan restoranında yemek sonrası sade bi teklifti. " Benimle zorluklara hazır mısın vs" demişti.
Bu muhabbeti öğlen telefon konuşmamızda sevgilime söyledim. Hemen savunmaya geçti "ben sade seviyorum ikimiz özeli dedi" ardından "bana laf çarpmak için söylüyorsan.." dedi. Yani şaşırdım bu son cümlesine hiç hoşuma da gitmedi, tabiki emek vermesini isterdim. 33 yaşındayım kendisi 39, ilk defa yapıyorum demeside ayrı garip, diğer erkeklerde ilk defa yapıyor yani bunun tecrübesi mi var.
Sanırım önemsemeyen hareketleri artık gözüme batmaya başladı, geçen hafta yurtdışı tatilimizde çiçek istedim; burada pahalı dönünce alırım dedi. Girmek istediğim bi mağazaya iki günde avm ye gitmemize rağmen uğramadık. Ama kendisine video kayıt cihazı almak için 4 dükkan gezdik.
Bunlardan rahatsız olduğumu söylediğimde "sadece o mağaza için de gideriz, çiçeği de döneli 4 gün oldu hemen alamadım dedi. Hep bi bahanesi var. Gerçekten kızmaya başladım, sizce bu adama nasıl davranmalıyım ki dediğimi ikiletmesin?
4 tane mini market zinciri olan bireyle 2 seneye yakın birlikteyiz ve inanır mısın o kadar babadan görme ve o kadar kimsenin hediyesine tenezzül etmiyorum ki !! herşeyimi kendime ben alıyorum buarada .. Şey aramızda kalsın ayrılıcam diye ödü patlıyor.. kaybetme korkusunu bir kez tattırdım da bil istedim.. benim kimseye kendimi kanıtlama derdim yok olanlar düşünsüntamam sevgiliniz bişey istediğin de " gözü tok olmak önemlidir" dersiniz artık
bakalım kaç gün tutacak sizi ?
Konuda da birkaç kişiyi hırs basmış.kendini kanıtlamaya çalışanlar falan var.diğer insanların da huzurunu bozuyorlar.Hani desem ki adam parası var ama harcamıyor, minimum 50 bin tl tatil için harcamış. Türkiye’de birçok insanın kolaylıkla ulaşamadığı markalara ait ürünleri hediye olarak almış. Konu sahibi tüm ilişkiye fiyat biçiyor. Ona şu kadar harcadı, bunu bu kadara aldı, ben şu kadar harcadım, şu kadara hediye aldım. Bu ilişki zaten madde üzerine kurulmuş. Konunun başından beri duygusal ilişkiye dair bir yorum yok. Belli ki karşı taraf da bunun farkında.
Yani çok saçma geldi bana konu en başından beri. Karşılıklı bireysel, özel alan bilinciniz yok. Yaşlar küçük değil. Neden evliliğin kendisinden ziyade teklifine odaklanıldı, anlayamadım. Tamamen sosyal medya zorlaması. Eşim bana akşam evde otururken evlenelim mi diye sormuştu. O kadar özel bir andı ki, ömrümce unutamam. İyi ki yapmacık, zorlama bir organizasyon yapıp, gereksiz gösteriş yapmaya çalışmamış. Hayatlarımızı, beklentilerimizi biraz sadeleştirmemiz, var olanda iyi ve güzel olanı görmemiz gerekiyor. Anlamıyorum kadınların bu ıncık cıncık merakını, iki gün sonra solup çöpe gidecek çiçek isteklerini.
Merak ediyorum bunları talep eden insanlar ailelerinden böyle gördüğü için mi istiyor yoksa tam tersi görmediği için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?