Önemsememe problemi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecemm0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya dün burada doğum gününde kocası istediği parfümü ve pastayı değil de başka parfüm ve pasta aldı diye konu açan bir hanımı linçlendi bugün de yurtdışı tatilinde pahalı çiçek almayan ve İtalyan restoranında evlilik teklif eden koca linçleniyor.
O zaman ben size benim aldığım komik evlilik teklifini anlatayım da kendinizi daha iyi hissedin diyeceğim ama değmez.

Ay klasik herkes kendinden örnek biçerek kadını yargılayıp normlarını sıralamış
İsteyen istediği açıdan istediği şekilde bakar ve teklif bekler
Neden onun açısından bakıp anlamaya çalışmıyor da herkes olması gereken zorunlu bir şey varmış gibi davranıyor anlamıyorum?

Çiçek beklemiş alınmamış gücenmiş ,teklif istediği gibi olmamış gerçekler bunlar. sizin varsayımlarınız değil
Sen de bunu yaptın şöylesin böylesin diye etiketleyince bir yorum yapmış olmuyorsunuz

Ben de çiçek istesem dönünce alırım dese bozulurum, ya yalandan bir tane koparıp verse gönlümü yapmak için ona bile okay ama o cevap insanın moralini bozar
Evlilik teklifini İtalyan restoranında yapsa bile beklentimizi karşılamayabilir bunlar normal şeyler.

Benim sevgilim de doğum günümde gece yarısı süpriz yapmıştı çiçek pasta 2 tane hediye almıştı ama kolyeyi mesela ilk öne çıkanlardan seçmiş, özenmemiş diye üzülmüştüm ,doğum günümde izin almadı ve özellikle de istemiştim ayarlamasını. o gün kutlamadık bunlar bana koydu çünkü benim için bunlar daha önemliydi hediyeden çiçekten

Yani aslında önceliklerimi isteklerimi önemsememesine bozulmuştum konu sahibi de benzer bir durum yaşıyor

Konuda da birkaç kişiyi hırs basmış.kendini kanıtlamaya çalışanlar falan var.diğer insanların da huzurunu bozuyorlar.
Anlamadım meğer çiçek birçok kadın için ne önemli bir olguymuş. Tabi şimdi biz çiçekten değil hissettirdiği şeyden bahsediyoruz diye savunabilirler.

O öyle bir şey değil ama olsun

Allah başka dert vermesin. Bir ilişkide trip atacak, üzülecek ve hatta ayrılacak ne kadar çok sudan sebep bulabiliyorlar

Konu sahibini anladım ben biraz ama tam buraya onu savunacak sağlam argümanlı yorum yazicam bı gülme geliyor Konu sahibi aslında dibine kadar haklı ama yanlış yerden arıyor hakkını, yoksa biz ne adamlar gördük yolumuza çiçek yığdılar kapımıza köpek oldular ama sonradan gördük gerçek yüzlerini....Hey gidi gençlik....

Kapısına mı dayansın adamın ne yapsın
Yalnız kimse bahsedilen ödenen meblağların uçukluğundan bahsetmemiş mi ben oraya takılı kaldım milyon milyar

Kapısına mı dayansın adamın ne yapsın
Yalnız kimse bahsedilen ödenen meblağların uçukluğundan bahsetmemiş mi ben oraya takılı kaldım milyon milyar
Hayatım konu sahibi de nişanlısı da belli bir gelir düzeyinin üstünde, adamın harcadığı kadar kadın da harcıyor, belli ki güçlü bir kadın...

Fiyatlara takılma zira konu sahibinin derdi de maliyet değil gördüğü değeri tartmak, nişanlılık döneminde bunu sorgulamasi da hiç tuhaf değil...

Şurda "kayinnamın gücü var ama bana nişan bohçasi yollamadi , düğünde bilazik takmadı " diye konu açan kırsal biri olsa "eşin ve ailesi sana değer vermiyor herhalde" denir.

Konu sahibi de şımarmıyor yani, kendi vizyonuna göre sorguluyor gördüğü değeri, öyle düşün....

Ben zaten konu sahibini anlıyorum önceki mesajda belirtmiştim hak da veriyorum ama yine de bu nasıl paralar diye düşünmüyor değilim

Fasfakir yani çok şükür geçiniyor ayrı yaşıyorum giderleri karşılayabiliyorum ama bir tatile gidince de 2-3 ay rahat borç ödüyorum
Çocuk okutuyorum, 3 yıldır anamın yazlığından baska tatil görmedim , en fakir benim ama lanet olası federal çevrem zengin, konu sahibinin dilini de anca öyle çat pat anlıyorum şimdi yazınca farkettim, kabus gibi bir hayatım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…