Buradaki "sana yapmaz ama baska kiza yapar" laflarini cok dogru bulmuyorum. Ozellikle genc bir kizin kendine guvenini zedelemeye yonelik laflar bunlar. Durduk yere kimseyi ego krizine sokmayin, adamin aklini okuyamayiz tanimiyoruz da. Evet bilincli olarak para harcamama olayi var ama siz de bu konuyu hic desmemissiniz. Bir sonraki iliskinizde hosunuza gitmeyen bir sey oldugunda gerilmeden kibarca bunu soylemeye calisin. Acsaniz acim diyin. Hediye almasini istiyorsaniz ben de senden ozel bir hediye bekliyorum diyin. Almazsa niye almadin diye surat asin. Hediyeyi begenmezseniz begenmediginizi kibar sekilde soyleyin. Benim iliskilerim bu yuzden uzun surdu, kibar olmamama hatta cok huysuz biri olmama ragmen. Bir de 22 ile 26 iyi degil 22deki hormonlarla 26daki hormonlar cok farkli seviyelerde. Yasitlarinizi tercih edin. Bir de bu adamin baska birine karsi cok cok farkli olacagina asla inanmiyorum. Pahali hediyeler, yildonumleri kesinlikle sevgiyi gostermiyor sadece o kisinin bir iliskiye ne derece yatirim yapmaya hazir oldugunu gosteriyor. Yani size bunlari yapan adam ayrildiktan 5 gun sonra buldugu yeni kiz arkadasina da aynisini yapiyor cunku iliski anlayisi ve tarzi bu. Birine yapmayayim oburunu daha cok begendim ona yapayim diye bir mantik cok da yok burda iddia edildiginin aksine. Ama bir adamin iliskiye yatirim yapmak istememesi cok sey anlatir. Ciddi iliski dusunmuyordur ama dedigim gibi sizin yerinize baska kiz gelse onunla da dusunmuyordur. Yani olayin sizinle alakasi yok tamamen o adamin karakteri ve iliski anlayisi. Burada kendinize guveninizi sarsmaya calisanlara aldanmayin onlar yanlis biliyor.