Önemsememe problemi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecemm0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet yukarıda kızlar şöyle davrandın erkekte hissetti filan diyor ama 1-2 ay öncesine kadar gayette çoşkulu neşeli ilgiliydim, böyle hareketler görünce hevesim azaldı

Görümcemi hayatımdan çıkaramıyorum maalesef

Biraz geri çekil ama küserek değil, sanki çok yoğun bir tempodasın da onunla görüşecek vakit yokmuş gibi davran fazla üsteleme bak gör o seninle buluşmak için çırpınacak , tabi seviyorsa

haklısınız sanırım dün akşam açmadım aramalarını, iş çıkışıda aradığında çok konuşmadım kısa kestim, sabah almaya geldi

ama araçta sessizce gittik konuşmadı bi iki bişey sordu sonra 15 dk sessizlik

Aslında yaptıklarının farkında o yüz fazla eşelemiyor, bir süre takip et ve çok yüz verme...

Görümcemi hayatımdan çıkaramıyorum maalesef
Benim bahsettiğim karakter de yenge ben de çıkaramasam da baya sınır koydum , aklına estiği gibi gelemiyor ben de gitmiyorum, bayramlarda görüyorum bazen ...

Hic boyle bir evlilik teklifi duymamistim. Siz mekana vs.takilmissiniz ama ben buna takildim.
sadece bu cümleyi söylemedi, tamamını hatırlamıyorum ama bu kelimeler aklımda kaldı

sıkıntıları aşmaya zorluklara beraber vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…