Böyle erkekleri ne diye hayatınızda tutuyorsunuz , değer mi ki ...
daha ilişkinin başındayız o yüzden sabrediyorum diyelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle erkekleri ne diye hayatınızda tutuyorsunuz , değer mi ki ...
Başı neyse sonu da aynıdır, emin ol ...daha ilişkinin başındayız o yüzden sabrediyorum diyelim
ben uçak biletini almıştım kampanyalı aktarma vs yaklaşık 10 bin, o oteli ayırdı 40bindiMesela merak ettiğim bir şey var. Yurtdışı tatilinizin maddi planlaması nasıl oldu, ortak bütçeden mi harcadınız yoksa herkes kendi masrafını mı karşıladı?
Yani kalem kalem her şeyi yazmışsın ve görüyorum ki her iki taraf da elini cebine atıyor. Maddi olarak sana ayak uyduran bir adam belli ki. Peki ondan sana bir şeyler almasını isterken, sen ona bir şeyler alıyor musun?ben uçak biletini almıştım kampanyalı aktarma vs yaklaşık 10 bin, o oteli ayırdı 40bindi
Aksilik oldu rotardan uçağı kaçırdık,
son dakika havalimanında ertesi güne bilet aldık 45 bin ödedim, dönüşü oradayken o aldı 35 bin, bunun dışında türkiyedeki kahvaltıları 2 gün ben ödedim, o buradaki hoteli ödesi 5bin, araç kiralmayı ödedi, benzini ben aldım, bagaj aşımı orada 2000 ödedim, burada o 600 ödedi. Akşam yemeklerini ve beach atıştırmalıkları o ödedi. Hatırladıklarımı yazdım
Başı neyse sonu da aynıdır, emin ol ...
Onu bilmem ben zaten adamı savunmuyorum. Kocamı bile savunma erkek milleti bu savunmaya gelmezAdamın başka falsoları var , bu adamla olmaz ...
tabikide marka yazmayayım ama doğumgününe ünlü bi markadan erkek kaban almıştım 18-20 bin bandındaYani kalem kalem her şeyi yazmışsın ve görüyorum ki her iki taraf da elini cebine atıyor. Maddi olarak sana ayak uyduran bir adam belli ki. Peki ondan sana bir şeyler almasını isterken, sen ona bir şeyler alıyor musun?
Ilişkiniz ne kadar süredir devam ediyor? Aldığın hediyenin fiyatı fazla ve karşılığını bulamadığını düşünüyorsun sanırım.tabikide marka yazmayayım ama doğumgününe ünlü bi markadan erkek kaban almıştım 18-20 bin bandında
Bir de bu hediyeyi o mu istedi, yoksa tamamen kendi inisiyatifinle mi aldın?tabikide marka yazmayayım ama doğumgününe ünlü bi markadan erkek kaban almıştım 18-20 bin bandında
Neredeyse 2 yıl olacak hazirandaIlişkiniz ne kadar süredir devam ediyor? Aldığın hediyenin fiyatı fazla ve karşılığını bulamadığını düşünüyorsun sanırım.
Benim sende farkettiğim şey şu. İçinden geldiği için hediyeyi almışsın ama en az bu maddiyatta ve maneviyatta karşılığını görmek istemişsin.evlilik teklifinde karşılaştırma değil amacım önemsemediğini farkettiğimi anlatmaya çalışıyorum ta o zamandan belliymiş demeye çalışıyorum.
Hayır karşılık beklemiyorum ve hediyeyi içimden geldiği için aldım ona değer diye düşünerek, o söylememişti
tamam sevgiliniz bişey istediğin de " gözü tok olmak önemlidir" dersiniz artıkBunlar hep sosyal medya görgüsüzlüğü ve gösteriş yapanların ezikliği diye düşünüyorum
1. iyiki erkek değilim gönlümü kaptırıp Allah muhafaza sizin ve sizin gibi bir anlayışsız empati yoksunu memnuniyetsiz birine kendimi yarandırmayacağım için....
2. Asla çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum böyle bi ülkeye, böyle bir Dünyaya ....mucize olurda ilerde oğlum olursa kesinlikle ailesinden değer görmemiş hep başkalarının gözünde acaba ne kadar degerliyim ne kadar önemliyim triplerine giren "Allah korusun olaki özel bir durum gözünden kaçar da tavır trip yer de kendini günlerce affedilmeye bırakmak zorunda kalmaz " mal mülk cart günü curt günü hediyeler mücevherler daha daha daha vs ..peşinde koşan senin gibi bir kızla evlenmez....
Gözü tok olmak değerlidir... Değerinizi düşürmeyin hak ettiğiniz herşey sizi bulur bundan emin olun.... Eğer ki mükemmelliyetçilik gibi bir sorununuz varsa eş adayınıza kolaylıklar dilerim..
sosyal medya yaşını çoktan geçtimBenim sende farkettiğim şey şu. İçinden geldiği için hediyeyi almışsın ama en az bu maddiyatta ve maneviyatta karşılığını görmek istemişsin.
Mesela bu adam sana şöyle bir ysl çanta falan alsa, çok mutlu olursun, sosyal medyada falan da paylaşırsın gibi geldi.
Sevgililer gününde neden bir kadın olarak çiçek isteyerek değerini buna indirgediğini pek anlayamadım, sen ona alabilirsin
Genellikle ailelerinden ilgi ve değer görmeyen kadınlar maddeye önem veriyor. Sen de böylesin demiyorum seni tanımadığım için fakat paylaşımın bana böyle hissettirdi.
2 yıllık bir birliktelik var, bu adam muhtemelen 2 yıl önce neyse şimdi de o. Neden 2 yıldır ilişki devam ediyor?
Karşındaki insan senin önemli gördüğün şeyleri önemli görmeyebilir, görmek zorunda değil. Önce bunu anlamalısın. Herkesin önem sırası farklıdır. Ailesi, sosyal çevresi, kültürü gibi şeyler bunu etkiler.
Bu istekler ve beklentiler aslında kurtulmaya çalıştığımız ataerkil düşünce yapısının bir sonucu. Erkekler çiçek almak zorunda değildir fakat kadın veya erkek farketmeksizin her insan, birlikte olduğu kişiye değer vermelidir. Saygı duymalıdır.
Bence sen bunları tekrar bir düşünüp bu adamla gerçekten bir ömür geçirmek istiyor musun, bunu bir düşün.
Haklısınız hevesim kalmadı farkındayımIte kaka, evlenmek icin evleniyorsunuz benceAdam hevessiz, sen de hevessizsin aslinda onu aldi bunu aldi digeri oyle yapti boyle yapti yazmissin anca, gercekten sevseydin bu adami bulutlarda geziyor olman lazimdi.
Böyle bir büyü yok elimizde. Olan varsa haber etsin ben de bir arkadaşım için istiyorumGerçekten kızmaya başladım, sizce bu adama nasıl davranmalıyım ki dediğimi ikiletmesin?
Gerçekten sevildiğini hissetmiyorsan biraz mesafe koy bakalım. Biraz bi soğuk yap bak bakalım ne olacakevlilik teklifinde karşılaştırma değil amacım önemsemediğini farkettiğimi anlatmaya çalışıyorum ta o zamandan belliymiş demeye çalışıyorum.
Hayır karşılık beklemiyorum ve hediyeyi içimden geldiği için aldım ona değer diye düşünerek, o söylememişti
geçen hafta yurtdışı tatilimizde çiçek istedim; burada pahalı dönünce alırım dedi.
Adam doğru kişi mi yanlış kişi mi bilemem de olay yurt dışı tatilinde geçiyor. Adam o parayı tatilde farklı bir yerde kullanmayı tercih etmiş olabilir.Bence doğru kişi değil, seven erkek böyle hissettirmez bir çiçek ne kadar pahalı olabilir, durumu çok kötü değilse hadi 5 bin civarı olsun ( o kadar bile değildir) küçük bir gül bile getiremedi mi yani , benim bu tarz erkeklere tahammülüm yoktur, her özel günde eşimden biseyler beklerim o da zaten hep hazırlıklı gelir , mutlaka plan program yapar pahalı veya değil ama beni eli boş bırakmaz, 6 yıllık evlilikte hala beklenti içindeyim ve sen yolun başındasın, duygusal , maddi manevi beklentilerini karşılamayacak kişilerden uzak dur derim...