- Konu Sahibi 2Nota1Beste
-
İtiraz etti. Ben senin bir başkasıyla evlenmene nasıl razı geleceğim, istemiyorum falan dedi ben de sen benden zaten razı değildin ki başkasıyla evlenmem için razı gelmemen tezat olur zaten inşallah razı geleceğin birini bulursun dedim o da yine dini konulara dönüp birkaç kelime etti hiçbir zaman beni anlamayacaksın dedi. Ben de ona sen de beni hiçbir zaman anlayamayacaksın dedim. Tesettür olayından vazgeçemem dedi ben de o zaman yokum dedim. Helalleştik ayrıldık. Engelledim telefondan da kendisi engellememiş daha. Önceki zamanlar gibi yine bir barışma konuşma bekliyordur ama öyle bir şey olmayacak artık. Soğumuşken ayrılmam çok daha iyi oldu.Hiç itiraz etmedi mi ayrılığa? Yada geri adım atmadı mı tesettür konusunda?
Arada kalmanı çok iyi anlıyorum. Başlarda aynı senin gibi düşünüp keşke gözümden düşse de ayrılmaya bahanem olsa diyordum yani o derece arada kalmıştım. Iyi biriydi benim için ama ileride de bu konunun gelebileceği ihtimali, ailemin hoşlanmayacağını düşünmek falan çok sıktı beni. Normalde emri vaki konuşan biri de değildi ama "seni kapatıp öyle alacağım" demesi kendimi kötü hissettirdi. Özür de diledi ama öyle bir soğukluk oldu ki sanki 5 yıldır tanıdığım değil 5 haftalık gibi geldi.3 sene oldu. Aslında keşke diyorum Bi hata yapsa da bırakmam kolay olsa diyorum. Nefret edip ya da soğuyup ayrılmak rahat çünkü o yüzden sizin adınıza sevindim. Onun kendi fikri değil bu kapanma meselesi, arada kalıyorum diyor, ablası vs yok ama birsürü halası teyzesi var ve sirkeli dolduruşa getiriyorlar onu. Benden vazgeçemiyor ayrılacağım dediğimde çok üzülüyor karalar bağlıyor (vicdanıma dokunuyor biraz, 3 senede çok şey yaptı benim için çünkü. Belkide ben çok hassadımdır başkası olsa aman banane ferdi belki). Ama maalesef öylr bir aile ile de ben yapamam, bana çok ters gelen bir zihniyet. İnsanların dinine, ne yapmaları gerektiğine karar verecek yetkiyi kendilerinde bulmaları çok çok saçma, kabullenemiyorum. Benimde aynı şekilde tüm ailem açık
Senin adına çok sevindim. İnşallaj bundan sonra her şey çok güzel olur senin için. İnsanın içine sinmeden bir ilişki yürütmesi gerçekten çok zor biliyorum bunu. İnşallah ben de bir an önce kararımı net şekilde veririm, ve senin gibi içim rahat olarak yaparım bunu. Çünkü kaç kez denedim ayrılmayı ama içim hiç rahat etmedi çok huzursuz hissediyordum vicdan yapıyordum, o da çok zor geliyor bana.Arada kalmanı çok iyi anlıyorum. Başlarda aynı senin gibi düşünüp keşke gözümden düşse de ayrılmaya bahanem olsa diyordum yani o derece arada kalmıştım. Iyi biriydi benim için ama ileride de bu konunun gelebileceği ihtimali, ailemin hoşlanmayacağını düşünmek falan çok sıktı beni. Normalde emri vaki konuşan biri de değildi ama "seni kapatıp öyle alacağım" demesi kendimi kötü hissettirdi. Özür de diledi ama öyle bir soğukluk oldu ki sanki 5 yıldır tanıdığım değil 5 haftalık gibi geldi.
İnşallah senin için de en hayırlısı olur. Dikkatli ol yine de. Evleneceğin aile de çok önemli ve senin ailenin de seni içi rahat bir şekilde vermesi lazım. Bunu da düşün. Ben özellikle babama kıyamadım ki ben ayrılmaya karar verdiğimde babam beni rüyasında görmüştü resmen içine doğmuş ki gördü beni anlatınca içimden dedim ki kesin kararımı vereceğim artık geldim buraya da konu açtım. Gerçekten işim kolaylaştı. Çünkü insan bazen kör olabiliyor. Başkalarının düşünceleri yararlı oluyor.
Kardeşim içinden geliyorsa kapanırsın. O istedi diye yapılacak iş değil. Ayrıca şimdiden belli ki kafa yapılarınız ve yaşam biçimleriniz farklı. Yol yakın..
Kararımı verdim, yazdım buraya da sayfalar arasında kaldı. Ayrıldım ve dönmeyi düşünmüyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için.Kızım çok mu arıyorsunuz böyle tipleri diyeceğim nerdeyse (erkeklerin kamufle olma özelliklerini bilmesem)
Ama bak sana çok açık mesaj vermiş. Senin düşüncene inanç yapına yaşayış tarzına saygı duymuyorum. Ben nasıl istiyorsam öyle olacaksın.Sen benim için varsın gibi düşünen biri var karşında ve bu düşünce tarzı bana çok narsistik geldi. Hemen uzaklaşmanı tavsiye ederim. Böyle insanlar çevresindeki herkesi kendi isteklerine göre yönetmek isterler. Bundan sonraki yaşamını var sen düşün ve pişman olmamak için lütfen bu söylediklerimi dikkate al. Esenlikle
Teşekkür ederim, inşallah senin için de en hayırlısı olur.Senin adına çok sevindim. İnşallaj bundan sonra her şey çok güzel olur senin için. İnsanın içine sinmeden bir ilişki yürütmesi gerçekten çok zor biliyorum bunu. İnşallah ben de bir an önce kararımı net şekilde veririm, ve senin gibi içim rahat olarak yaparım bunu. Çünkü kaç kez denedim ayrılmayı ama içim hiç rahat etmedi çok huzursuz hissediyordum vicdan yapıyordum, o da çok zor geliyor bana.
Mesaj atar mısın bana, ben denedim atamadım. Sizden güç alıp ben de ayrıldımTeşekkür ederim, inşallah senin için de en hayırlısı olur.
Tebrik ederim çok radikal bir karar verdin. Pişman olmıcaksın emin olKararımı verdim, yazdım buraya da sayfalar arasında kaldı. Ayrıldım ve dönmeyi düşünmüyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Mesaj attım.Mesaj atar mısın bana, ben denedim atamadım. Sizden güç alıp ben de ayrıldım
HayirlisiKararımı verdim, yazdım buraya da sayfalar arasında kaldı. Ayrıldım ve dönmeyi düşünmüyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Şu lafınıza çok güldüm :)Kapatıp öyle alacağım dediğinde herhalde ben bir de kırmızı kurdele yapıp üzerime de not yazayım mı derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?