hemen hemen aynı kilo miktarlarıbende cok asırı kilo aldım 48'den 67 ye cıkmak nedir bilirmisinnn hemde 158 boya..En son 7 kilo vermistim devam ediyordum vermeye ramazan girdi araya sabit kalmıs olabilirim simdi hedefim ilk 55 olmak sonra tekrar 48 3-4 aya veririm diye düsünüyorum 5-6 kiloyuda insallah aksam sadece yemeği kestim böylelikle vermis oldum 2 ay gib bir sürede
ramazan çıkışı deneyim hiç olmazsa ara öğünlerde :) önerini dikkate alıyorum çok teşekkrüler♥
oy oyyy maşallah bebişinize:) allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sizde de azim süper miş bayıldım maşallah gerçektenCnm seni cok iyi anliyorum kendimi bildim bileli hep balik etliydim taki esimi taniyana kadar esimi 96 kiloyla tanidim beni oyle sevdi ama bn esime kocamn kalca gobekle gelin olmak istemedim 9 ayda 75 dustum dugunden bir sene sonra hoppp 10 kilo geri geldi bebk istiyodum pkoluyum dr zayifliycn dedi ben diyet spor 5 ayda 68 dustum oglum simdi 7 aylik hamilelik ban 30 kilo katti baktim mutlu degilim 68 lik beni daha coj sevmistm akapunktura basladim 90 kiloyla bir bucuk ayda 9 kilo vrdim dogumdan sonra 19 kilom gitti 10 kilom daha var anliycagin tek basina kilo verilmiyo seni mutlaka bisey hirslandirmasi lazim diyetisyene git derim yada akapunktura cunku kontrol altinda olucagin icin yapmak zorunda olucksin insallh verirsin cnm bebekte dusunuyosan hmn vermelisin derim yemegi sevn insanlar hamilelikte daha cok aliyo tatlilat saolsun 30 kilo olarak geldi bana :)
kayısı kurusu yada mevsim meyvelerinden azıcık serpişince bişiye benzer inş:) aldım bende denemedim hiç merak ettim denicem en yakında:)Tek ogun olarak olmasa bile, mideniz kazindginda mutlaka deneyin, cidden sasiracaksiniz. Benim saat 4te her gun sektirmeden midem kazinir, 2 yemek kasigi yesem aksam 7ye kadar tok tutar. Bence memnun kalacaksiniz lakin iste tadi fena:)
fazla renk vermıyor dıye ben baya atıyordum içine sanırım yoğun geldiği için bana dokundu çok saolun guzle fikirleriniz için ♥
Amin cnm geriye kalan 10 kilom icin savas veriyorum ramazanda zor oluyo ama esim cok tatli seviyo gullaclar baklavalar ucuyo havada ama yemiyorum citir anne olucm insallh hani bi kadin goruruz aaaaaa bide cocugu var ne guzl fizik deriz onlardan olucm cok fena gazlardayim sporada gitmk lazim cok yararli oluyo bnceoy oyyy maşallah bebişinize:) allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sizde de azim süper miş bayıldım maşallah gerçektenöyle olmak istiyorum bende okudukça başarı hikayelerinizi bende azm ediyorum bakalım inşallah :)
ben 1 su bardağına 3 4 tutam atmıştım çok yoğundu kokusu ve acıydı çok koymuşum ozmanCanım biberiye acı olmaz ben çok severim hatta. Yalnız 2 çok önemli nokta var ilki kaynaymayıp demleyeceksin, ikincisi de asla beklemişini içmeyeceksin. Tek seferlik demlenecek.
Benim midemde yok yok. Gastrit reflü ülser, ama bende kötü bir etkisi olmuyor biberiyenin. Eşim de içer ona da olmadı. Acaba çok koyuyor olabilir misiniz, 3,4 fincan kaynamış suya bir tutam atıyorum 3-5 dk demleyip içiyorum
Iste o 100 kiloya ulasanlardan biride benim . Kurtulmamız lazım bu kilolardan...merhaba arkadaşlar çok sıkıntılıyım uzun süredir kafamı takar oldum...ben hiçbir zaman çok zayıf olmadım balık etli derler ya öyleydim boyum 1.68 kilom 66 en fazla 70 e çıkardı hemen önlem alır 60lara dönerdim ama son 3 ayda nasıl olduysa birden 80leri görüyorum tartıda nasıl aldım inanın aklım almıyor. resim çekilmek bile istemiyorum. kendimden soğudum birde düşünün 1 buçuk senelik evliyimkv biraz takıntılıdır banada kendi vücüdu gibi dikkat eder makyajıma giyimime kilo almamı hiç istemiyor alttan alttan bozuyor şimdi alırsan hamile kalınca 100 kilo olursun diye... olabilir onu çok takmıyorumda benim bir teyzem var esk konularımda bilen bilir önceki gün bayram için beyaz pantolon almayı düşünüyorum dedim ama basen var yakışmayabilir belki denemedim hiç dedim oda bana deneme bence olmaz beyaz pant sana dedi çok bozuldum dalga geçer gibi kendisi zayıf baya nişanı falan olcak diye moda girdi.nişanı olacak ağustosta görümcesiyle diyete girmişler çok güzel olmaları gerekiyormuş şimdi nişanı için alışverişe çıksam hiç bir kıyefeti yakıştıramayacağım kendime bu halimle biliyorumbanada nispet yapar gibi konuşunca akşamdan beri suratım asık eşimle aram açılacak şimdi ramazan düzene de giremıyorum oruç tuttuğumdan dikkat etmeye çalışıyorum ama daha çok şişkinlik yapıyor.ne yapacağım kızlar ben? irade sıfır ancak asıp suratımı dünyaya küsüyorum önceden böyle değildim yıldım sanki enerjim kalamadı. bebek düşünsem ilerde kv dediği gibi 100 kilo olurum galba? basen bacak kol ve göbek bölgesinden aşırı kilo aldım ne yapmam lazım ?bana önce irade kuvvetlendirici şeyler lazım.nasıl bir diyet programı uygulasam irade yokki olsa neleri başarmam resimde paylaşıcağım
bu resimler 2014 sonbahar yaz
bunlarda şimdi ki halim biri dün öbürü de ramazandan önce
kendimi gordum sanki fotolarinda bak bu benim onceki halimEki Görüntüle 1572225 Eki Görüntüle 1572226 Eki Görüntüle 1572225 Eki Görüntüle 1572226 Eki Görüntüle 1572225 Eki Görüntüle 1572226 Eki Görüntüle 1572225merhaba arkadaşlar çok sıkıntılıyım uzun süredir kafamı takar oldum...ben hiçbir zaman çok zayıf olmadım balık etli derler ya öyleydim boyum 1.68 kilom 66 en fazla 70 e çıkardı hemen önlem alır 60lara dönerdim ama son 3 ayda nasıl olduysa birden 80leri görüyorum tartıda nasıl aldım inanın aklım almıyor. resim çekilmek bile istemiyorum. kendimden soğudum birde düşünün 1 buçuk senelik evliyimkv biraz takıntılıdır banada kendi vücüdu gibi dikkat eder makyajıma giyimime kilo almamı hiç istemiyor alttan alttan bozuyor şimdi alırsan hamile kalınca 100 kilo olursun diye... olabilir onu çok takmıyorumda benim bir teyzem var esk konularımda bilen bilir önceki gün bayram için beyaz pantolon almayı düşünüyorum dedim ama basen var yakışmayabilir belki denemedim hiç dedim oda bana deneme bence olmaz beyaz pant sana dedi çok bozuldum dalga geçer gibi kendisi zayıf baya nişanı falan olcak diye moda girdi.nişanı olacak ağustosta görümcesiyle diyete girmişler çok güzel olmaları gerekiyormuş şimdi nişanı için alışverişe çıksam hiç bir kıyefeti yakıştıramayacağım kendime bu halimle biliyorumbanada nispet yapar gibi konuşunca akşamdan beri suratım asık eşimle aram açılacak şimdi ramazan düzene de giremıyorum oruç tuttuğumdan dikkat etmeye çalışıyorum ama daha çok şişkinlik yapıyor.ne yapacağım kızlar ben? irade sıfır ancak asıp suratımı dünyaya küsüyorum önceden böyle değildim yıldım sanki enerjim kalamadı. bebek düşünsem ilerde kv dediği gibi 100 kilo olurum galba? basen bacak kol ve göbek bölgesinden aşırı kilo aldım ne yapmam lazım ?bana önce irade kuvvetlendirici şeyler lazım.nasıl bir diyet programı uygulasam irade yokki olsa neleri başarmam resimde paylaşıcağım
bu resimler 2014 sonbahar yaz
bunlarda şimdi ki halim biri dün öbürü de ramazandan önce
ben 1 su bardağına 3 4 tutam atmıştım çok yoğundu kokusu ve acıydı çok koymuşum ozman
kiz dur birlikte cildiralim bari kilo veremiyoruz arkadas cok yemek yemem ama hareketlerim kisitlandi cunku isten ciktim ise sabah yururdum yarim saat aksamda oyle gun icindeki hareketliligi soylemiyorum bile incecik manken gibi olmasamda enazindan boyle degildim bi baktiysam pantolonlarima giremez olmusum cok pisman oldum ama almisim bikere o kilolarioff off ne olcak bizim halimiz bilmiyorumki bende 10 kilo vermiştim 4 ünü geri aldım mmotive yerlerde sürünüyo
anlamadığım konu akşama kadar yüzüyorum havuzdan çıkıyorum deli gibi yürüyorum yok yok yok gram eksilmiyor aksine artıyor çıldırıcam az kaldı