tatlı çok yiyorum evet birde eşim midesine azıcık düşkündür hamur işi tarzı şeyler çok yapıyorum onlar bu hale getiriyor beni93 kilodan düştüm ben spora gittin ekmeği ve çikolatayı kestim tabi
canım gerçekten istiyormusun zayıflamayı eğer istersen başarırsın aynaya baktıgında ben bu değilim ve olmak istemiyorum demen yeterli bende 78 den 60 kıloya ındım aynı sıkıntıları yasadım
suan kılo almamak ıcın ugrasıyorum ramazan oruc tutuyorum demıssın bende tutuyorum sahurda yedıgımde ıftarda hıc yemek yıyemıyordum ama sımdı sahursuz tutuyorum orucu ıftarda da en azından yemegı yıyebılıyorum cok sukur daha kılom oynamadı tersıne eksıldı bu gıbı matematıksel cozumler bulabilirsin hiç zor değil inanki
not birde o dalga geçenleri soylediklerini düşün pes ettiğin anda cok motıve oluyor ınsan hele birde bı bakmıssın sen fıt olmus o kılo olmuss dahada guzel oluyor
ahhh ahh biliommm canmm saolvalla arkadaşım ne yap ne et ver
gidişat iyi değil ://
Tatlıyı arada bir ye, hamur işinden kesinlikle uzak dur, ekmeği de baya azalt derim... Ben ne zaman ekmek yesem kilo alıyorum ne zaman azaltsam veriyorum...tatlı çok yiyorum evet birde eşim midesine azıcık düşkündür hamur işi tarzı şeyler çok yapıyorum onlar bu hale getiriyor beniekmek yemiyorum ama hiç
bende genel testleri yaptırdım hormon falan hiçbişi çıkmadı sağlığa bağlıcam da durumu ama yokbende evlenmeden önce 50 kiloydum.14 aylık evliyim 60 yaklaşıyorum neredeyse.Ama bende pko varmış ondan dedi dr um.Ekmeği ve tatlıyı kestim 1-2 kilo oynadı.Ramazandan sonrada yürüyüşe başlayacağım inşallah
test yaptırdım canım herşey normal şeker hormon düzeyi falan benimki tamemen bedensel ve yemeklerle alakalı sanırım tatlı çok tüketiyorum midem de büyümüş olmalıbeslenme düzenin ile alakalı. ama doktora gidip test yaptırman gerek eğer bir sorun yoksa uygun bir diyete başlayabilirsin.mesela karbonhidratı azaltmanı tavsiye ederim daha çok salata ve protein tarzı beslenebilirsin. tatlı yediğin gün sadece salata ye mesela. canın çok pizza istediğinde ye ama akşam bi yogurt ile idare et. kısa vadede değil ama uzun vadede çok faydası olur sana.
Canım onları yersen tabiki alırsın.Ben 52kiloyum valla ona rağmen ayda bir sürerim ağzıma hamur işini.Ekmek hiç yemiyorum nerdeyse.Senin bir de fazla kilon varken hepten dikkat etmen lazım.Eşine tatlıymış pastaymış bunları yapmayı bırak.Ekmeği kes.Aç kalmadan vermek istiyorum diyosan karatay diyetini öneririm.Başta zor gelebilir ama alışınca çok kolay.Ben şimdi tartıda 2 kilo artsam hemen karataya başlıyorum 2 hafta yapıyorum eski halime dönüyorum 3-4 senedir de bu kilodayım lisedeyken tartıda 60 gördüğüm bile olmuştu.Fıtnessla verdim aerobik güzel kilo verdirir.Tabi yemeyi de kesmek lazım.Başka yolu yok.tatlı çok yiyorum evet birde eşim midesine azıcık düşkündür hamur işi tarzı şeyler çok yapıyorum onlar bu hale getiriyor beniekmek yemiyorum ama hiç
etim sıkı evet çok yürüyoruz eşimle ama son 1 haftada selülitlerim arttı bacak basen bölgemde ramazandan ötürü tatlı tüketimi sanırım çok yapıyorum. ne diyim ya inşallah sende istediğin kiloya kavuşursunSon resimde evet kilolu gorunuyosun ama 80 gibide değilsin etin sıkı galiba sanslisin bnde zayiflayamiyorum. Nasıl olcak böyle bilmiyorum
aynen oyle canım cok sukur zayıfladım o bakıslardan sozlerden kurtuldum ve aynaya mutlu bakıyorum sende başarırsın ıste ınan kendıne ama ben dıyetdeyım hıc deme sadece yemeklerımı daha duzenlı yıyecegım demelisincanım ne güzel maşallah ya senin miden de küçülmüş ama yeme isteğin azalmış keşke başarabilsem 1 haftayı atlatsam sonra zaten insanın canı yemek istemıyor çok teşekkürler yorumun için canm