çok güzel olmuş canımFatih Dağdelen'in ameliyat ücreti nedir pekii sen ne kadara yaptırdın?
Neden dolayı begenmedınız , sıkıntınızı ogrenmemız mümkünmü? Bırde doktorunuzun adını ? Teşekkürler
Benim değişimim bu şekilde oldu canım fotoğraf koyacağım, belki yardımcı olur.. ilk ay kalkık değildi şekli oturmaya başladıkça kalkık olmaya başladı12 gün çok erken o yüzden.. aylar sonra değişecektir mutlaka..
Eki Görüntüle 796998
merhaba benim burnum 2,5 aylık ama zaman geçtikçe ucu top gibi olup aşağı sarktı ve kalkıklığı gitti gibi geliyoracaba ödem uçta toplandığı için mi öyle oldu sonradan kalkar mı ki benimki de
1 Allah ın kulu da cevap yazsa ya. okadar kişiden kmse tınlamıo !!!!!!
tek kelimeyle şahaneee :))
Evet olabilir öyle bir ihtimalde var, her insanda aynı olmuyor tabi değişiklikler... 6-7 ay geçsin o zaman şeklini tam almaya başlayacaktır ^_^ şuan canını sıkma
1 Allah ın kulu da cevap yazsa ya. okadar kişiden kmse tınlamıo !!!!!!
Ankarada zeki can yada yavuz fuat yılmaz ı duyan var mı diyoruuuuuumm
ya inşallah öyledir nolur öyle olsunçook teşekkür ederimm pozitif enerji için :)
Ankarada zeki can yada yavuz fuat yılmaz ı duyan var mı diyoruuuuuumm
mrb kızlar burda yeniyim :) 2012 kasım ayında hüseyin altun a ameliyat oldum ama burnumun şeklini begenmıyorum. ayrıca uzerınde kemik çıktı. dolgu yaptırdım 3 ay once ama onunda etkısı gectı. hem o dolguyu yaptırınca burnumun kavısı o an gtmıstı. zaten cok hafif kavisli yaptı.şu anda kararsızım tekrar ameliyat olsammı sizce nasıl.Eki Görüntüle 797500 Eki Görüntüle 797501 Eki Görüntüle 797502 Eki Görüntüle 797503
Kızlar bir resim daha yüklemem gebrek sanirim, cok da net gorunmuyor zira ilk resim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?