Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

çok güzel olmuş canım Fatih Dağdelen'in ameliyat ücreti nedir pekii sen ne kadara yaptırdın?

Teşekkür ederimmm Ben 6 sene önce oldum o yüzden şuan ki fiyatı tam bilmiyorum ama görüşen arkadaşlardan duyduğuma göre 7000-8000 civarındaymış..

merhaba benim burnum 2,5 aylık ama zaman geçtikçe ucu top gibi olup aşağı sarktı ve kalkıklığı gitti gibi geliyor acaba ödem uçta toplandığı için mi öyle oldu sonradan kalkar mı ki benimki de

merhaba benim burnum 2,5 aylık ama zaman geçtikçe ucu top gibi olup aşağı sarktı ve kalkıklığı gitti gibi geliyor acaba ödem uçta toplandığı için mi öyle oldu sonradan kalkar mı ki benimki de

Evet olabilir öyle bir ihtimalde var, her insanda aynı olmuyor tabi değişiklikler... 6-7 ay geçsin o zaman şeklini tam almaya başlayacaktır ^_^ şuan canını sıkma

mrb kızlar burda yeniyim :) 2012 kasım ayında hüseyin altun a ameliyat oldum ama burnumun şeklini begenmıyorum. ayrıca uzerınde kemik çıktı. dolgu yaptırdım 3 ay once ama onunda etkısı gectı. hem o dolguyu yaptırınca burnumun kavısı o an gtmıstı. zaten cok hafif kavisli yaptı.şu anda kararsızım tekrar ameliyat olsammı sizce nasıl.

kızlar merhaba ıkı gun ıcınde amelıayt olmaya karar vermem gerek Eskıshırde olup bekır oksaya amelıyat olup fotograf atabılcak olalar var mı ?

ya inşallah öyledir nolur öyle olsun çook teşekkür ederimm pozitif enerji için :)

Rica ederim ne demek.. büyük bir ihtimal öyledir

Ankarada zeki can yada yavuz fuat yılmaz ı duyan var mı diyoruuuuuumm

Hayır duymadım, bilenler zaten soru'nu gördüğü zaman mutlaka cevap verecektir..

bende duymadım.Kızlar ameliyat öncesi ve sonrası fotolarınızı doktor adını ekleyerek koymaya devam edelim :):):):)

çok şaşırdım ben hiç sorun göremiyorum ve çok doğal duruyor bence oynama canım ya inan bana üstünde çıkan ufak bir kemik senin güzelliğini bozmaz bence daha bile doğal durmasını sağlar ama herşeyden önemlisi senin kendini beğenmen kafana taktıysan yaptır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…