geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olurÇok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
doğru doktor.hüseyin bey part time çalışıyor yunus emrede hastalarına genelde orda bakıyor saat 16-19 arası gündüz ameliyatlarını yapıyor o saate kadar.can med e gitmek istersen doktor beyle görüşmeni tavsiye ederim her zaman oraya geçmiyor hastası oldukça 19 dan sonra gidiyor.
Tevfik hoca cok titiz çalışıyor ameliyatları yaklaşık 4-5 saat sürüyor .bu itinaya bu rakam az bile bence.adam isinin hakkını veriyor.helal olsun valla:)
anladım ameliyat olabilirsem artık lensle idare edeceğiz :)
Emre İlhan'ın yaptığı burunlar güzeldir ben beğeniyorum.. 13 bin çok. O paraya 2 estetik olursunEmre ilhan'a ol derim.. ameiyat olan biçok kişi gördüm burada ve hepsinin burnu da çok güzel.. sende fotoğraflara bak istersen eminim hoşuna gidecektir :)
Merabalar,
Bende fatih beye ameliyat olmak istiyorum. konuştum kendisiylede zaten. Sizin ameliyat süreciniz nası geçti. Kısaca anlatabilirmisiniz. Çok teşekkürler
19 dan sonra hep rdamı doktor bey
cnm bayıldım super kime oldun kaça oldun yazar msn:)
kime ameliyat olmuştunuz ?
Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Canim burnun gercekten harika duruyor bayildim:) bn de ameliyat olali 12.gun aslinda begendim kemerli flndi eskusi bu burnum hafif javisli kucultulmus ama tek sorunum ucu cok yuvarlak ve kalkik durmuyo istedigim gibi acaba zamanla ucunun sekli degisiyor mu mesrla sen de bole bi sıkıntı yasamismiydinn
bende çok beğendim
Teşekkür ederim cimcimeee
fotolara bende bakabilirmiyim
Elbette bakabilirsin.. emre ilhan'a ameliyat olan arkadaşları ekleyerek albümlerine bakabilirsin profillerinde
kime ameliyat olmuştunuz ?
muhammet dilber
Eki Görüntüle 747635 Eki Görüntüle 747636
Bunlar da benim öncesi / sonrası fotolarım :) Hem burun, hem çene ameliyatı aynı anda oldum. Nasıl olmuş :)
Doktorum Abdülkadir Göksel.
Benim değişimim bu şekilde oldu canım fotoğraf koyacağım, belki yardımcı olur.. ilk ay kalkık değildi şekli oturmaya başladıkça kalkık olmaya başladı12 gün çok erken o yüzden.. aylar sonra değişecektir mutlaka..
Eki Görüntüle 796998
Cok tesekkur ederim canim:) ins bnmki de seninki gibi guzel bir burnus olur:))
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?