- 16 Aralık 2011
- 70
- 3
- 96
Siyah gömlekli olan fotolarım önceki
1 fotoğrafta 1 ve 2 fotoğraf estetik öncesi diğer fotoğraflar öncesi sonrası olarak bakı arkadaşlar
albüme de ekledim ordan da bakabilirsiniz...
İşte bu başarı harika olmuş
güzeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllll olmuş
En azından kendi adıma yazıyım, benim öncesi düğünde çekilmiş resmim ve aksine makyajlı ve bakımlı halim.. Ameliyat sonra çekilmiş resmimde sıfır makyaj ve bakım.. Dediğin doğru bazı resimler için ama bendeki en azından tam tersi durum :) İnsanlar yanılmasın resmime baktığında yanlış yönlenmesin diye özellikle dikkat ettim çünkü..
merhaba size ben yardımcı olmak isterdim ama siz benden çok önce ameliyat olmuşsunuz benim size ihtiyacım var 29 gün önce ameliyat oldum .sizin sorduğunuz sorunun cevabını sizden öğrenmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim
vay çok güzel olmuş canım :):)
super olmus..doktorun kimEki Görüntüle 782656 Eki Görüntüle 782657 Eki Görüntüle 782658 Eki Görüntüle 782659
hangisi ameliyat öncesi hangisi sonrası diye açıklamama gerek yok sanırım :)
Selamlar Arkadaşlar yurt dışında yaşıyorum ve bu haziranda tatile geldiğimde ameliyat olmak istiyorum.. İstediğim tarzda yapabilecek bir doktor tam anlamıyla bulamadım denebilir.. Olabildiğince küçük ve kavisli burun yapabilecek bir doktor tavsiyeniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim zamanım çok kısıtlı
çok güzel olmuş , hangi doktora yaptırdın cnm ?
beğendiniz mi kızlar gerçekten ??
revizyon olmamama gerek var mı ?
İşte bu başarı harika olmuş
cnm bayıldım super kime oldun kaça oldun yazar msn:)
Rica ederim canım ne demek.. inan hatırlamıyorum ya masajı kaç defa yapıyorduk unuttum ben, yıllar geçti ameliyatın üzerinden :/ doktoruna sor canım sen onu daha sağlıklı olur senin açından.. burun şiş ya ondan acıyodur daha çok yeni ama zamanla geçecek.. burundaki sivilcelerin çıkması da normal canım bende de çıkmıştı bunların hepsi geçici.. Teşekkür ederim ayrıca beğenmene sevindim..
bende çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?