MERHABA, banada bu sitenin adresini yollarsanız çok sevinirm .teşekkürler
Eki Görüntüle 701933
bu da benımm :))
çok şaşırdım ben hiç sorun göremiyorum ve çok doğal duruyor bence oynama canım ya inan bana üstünde çıkan ufak bir kemik senin güzelliğini bozmaz bence daha bile doğal durmasını sağlar ama herşeyden önemlisi senin kendini beğenmen kafana taktıysan yaptır :))
emelcim bir de senin şu linkte foton var ya
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=23854&attachmentid=670966
orda ameliyat öncesi resimde gözlerin baya düşük benim de öyle ameliyattan sonraki resimde çok güzel kalkık görünüyor
o bir tek makyajla mı öyle görünüyor merak ettim
ben de burnumu yaptırırken gözlerimi de kaldırtmak istiyorum aslında.. hatta yanaklarımı da.. yüzümü mü astırsam direktamacım bir kere bıcak altına yattıysam hepsi birden çıksın.. ama gercekten bir burun estetiği gözleri ve yüzün diğer bölgelerini de olumlu yanda etkileyebilir mi..
çok yakışmış güle güle fotoğraf çektir cnm , saol paylaşımın için :)
arkadaşlar bende serdar beye oldum ama cok begenmiyorum burnumu
çok güzel olmuş gerçekten.
çok güzel olmuşş barış bey in ellerine saglık, size de gecmiş olsun :)çok güzel olmuş
Oncesı ve sonrası ekleme yaptım bakalım olacak mı
İlk fotoğraf da burun ucu hafif uzun kalmış gibi geldi ama gerisi bence gayet hoş.. ki yüzün o kadar güzel ki..
tesekkürler canım.benim içime sinmeyen bişeyler var ama bakalım bi serdar beyle görüşcem.senın burnun cok güzel olmuş gercekten güle güle kullan:)
O zaman mutlaka görüş tabi doktorunla.. teşekkür ederim canım sağol sende güle güle kullan ^_^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?