Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

bunlar canım...

Canım yandan hoş gerçekten gayet düzgün yalnız önden olan fotoğrafta sanırım burun ucunda ve burun deliklerinde hafif bir küçültme olabilir.. ama kötü değil burnun..benim dikkatimi çeken o oldu sadece.. bunun içinde ikinci bir ameliyatı göze almak da senin fikrin tabi..

bunlar canım...

burnunu ilk ameliyatımdan sonraki burnuma benzettim biraz..benim de ilk ameliyat sonrası biraz büyük kalmıştı, deliklerim de istemediğim şekilde görünüyodu..küçülücek diye beklememe rağmen olmadı ve 1 sene sonra revizyon oldum...aslında sen çok güzelsin, burnunun da acil revizyonluk bir durumu yok kesinlikle..ama düşüncen benim gibiyse ve bunu kafama koyduysan sanırım seni hiçbir söylediğimiz durduramaz...iyi düşün, dediğim gibi zaten çok güzelsin maşallah..

arkadaşlar bir şeyi çok merak ediyorum şişlikler inmeye başladıktan sonra burun kalkıklığında çok bi değişim oluyor mu? bir de buraya resim nasıl koyulur yardımcı olursanız bende resim koymak istiyorum

aynen canım bende burun ucu kısmına takıntılıyım.bide dediğim gibi suratım bıraz iri olsa belki dikkatimi çekmycek ama suratımda baya ufak.:)teşekkürler yorumların içinde

cok teşekkür ederim tatlım :)aynen bende senin gibi düşünüyorum yani aslında yaptrmasamda olur ama okadar ameliyat oldum ama yine istediğim gibi olmadı.bide seneye inşallah düğnüm olcak o yüzden bian önce karar vermem lazım:.( peki sen revizyondan memnun kaldınmı?

kızlar nolur bana yardım edın benım burnum onden guzel duruyor kemerım falanda yok fakat yandan uzun yuzumde zayıf bıraz ıyıce cıkıyor..onden goruntusu bozulmadan boyunu kısaltmak mumkunmudur?onden yuzum değişsin ıstemıyorum boyle bırsey mumkunmu.

Kizlar ameliyat olucam daha nasil bi burun istedigimi konusmadik sizce kavisli mi kavissiz mi ucu duz mu hafif yuvarlak mi nasil bi burun istemeliyim tecrubelerinize dayanarak yardim bekliyorum

canım tamamen aynı durumdaymışız, ben de o kadar ameliyat oldum ama istediği gibi olmadı bi türlü diye düşünerek revizyon oldum..şu an çok memnunum..fotoğraflarıma bakıp fikir edinebilirsin

Kizlar ameliyat olucam daha nasil bi burun istedigimi konusmadik sizce kavisli mi kavissiz mi ucu duz mu hafif yuvarlak mi nasil bi burun istemeliyim tecrubelerinize dayanarak yardim bekliyorumEki Görüntüle 801865

dümdüz bi burun isteme, azıcık da olsa bi kavisi olmalı diye düşünüyorum,, doktor olarak kimi seçtinn??

aynen canım bende burun ucu kısmına takıntılıyım.bide dediğim gibi suratım bıraz iri olsa belki dikkatimi çekmycek ama suratımda baya ufak.:)teşekkürler yorumların içinde

Rica ederim canım..

Tabi ki mümkün.. Sadece ne istediğini doktoruna çok iyi anlatman gerek yani aranızda ki iletişim iyi olursa sorun yok.. ve doktorunu çok iyi seç, iyi araştır. gerisi mümkün ^_^

Kizlar ameliyat olucam daha nasil bi burun istedigimi konusmadik sizce kavisli mi kavissiz mi ucu duz mu hafif yuvarlak mi nasil bi burun istemeliyim tecrubelerinize dayanarak yardim bekliyorumEki Görüntüle 801865

Bence hafif bir kavis olmalı.. dümdüz olmasın..Burundaki kemer yüz ifadesini sertleştiriyor.. hafif kavis olduğu zaman yüzündeki yumuşak ifade bence seni de çok mutlu edecektir

Benim şişliklerim indikten sonra kavisim ortaya çıkmıştı hatta 1 ya da 2 sayfa geriye gidersen fotoğraf da paylaştım orada görebilirsin değişimi canım.. Fotoğraf eklemek için de cevap yazarken smiller'ın biraz altında kırmızı bi kutucuk var ''eklenti ekle '' yazıyor.. oraya tıklayıp fotoğraf yükleyebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…