teşekkürler canım ıkı fotograf daha yuklıycem fıkrını söylermisin
Tabi ki.. yüklersen mutlaka fikrimi söylerim
bunlar canım...
bence burnunuz yakışmış ve doğal durmuş. yapıldığı hiç belli olmuyor.
tekrar operasyon düşünmeyin derim...
bunlar canım...
bunlar canım...
Eki Görüntüle 801316 Eki Görüntüle 801316
öncem ve sonram bunlar:) şiş burnumla şimdilil mutluyuz:))
hep buraya yazmayı bekledim resmen yaa:)))
burnun pek tatlış olmuş :) güle güle kullan..
Canım yandan hoş gerçekten gayet düzgün yalnız önden olan fotoğrafta sanırım burun ucunda ve burun deliklerinde hafif bir küçültme olabilir.. ama kötü değil burnun..benim dikkatimi çeken o oldu sadece.. bunun içinde ikinci bir ameliyatı göze almak da senin fikrin tabi..
burnunu ilk ameliyatımdan sonraki burnuma benzettim biraz..benim de ilk ameliyat sonrası biraz büyük kalmıştı, deliklerim de istemediğim şekilde görünüyodu..küçülücek diye beklememe rağmen olmadı ve 1 sene sonra revizyon oldum...aslında sen çok güzelsin, burnunun da acil revizyonluk bir durumu yok kesinlikle..ama düşüncen benim gibiyse ve bunu kafama koyduysan sanırım seni hiçbir söylediğimiz durduramaz...iyi düşün, dediğim gibi zaten çok güzelsin maşallah..
Eki Görüntüle 801316 Eki Görüntüle 801316
öncem ve sonram bunlar:) şiş burnumla şimdilil mutluyuz:))
hep buraya yazmayı bekledim resmen yaa:)))
cok teşekkür ederim tatlım :)aynen bende senin gibi düşünüyorum yani aslında yaptrmasamda olur ama okadar ameliyat oldum ama yine istediğim gibi olmadı.bide seneye inşallah düğnüm olcak o yüzden bian önce karar vermem lazım:.( peki sen revizyondan memnun kaldınmı?
canım cok güzel olmus burnun güzel günlerde kullan
Kizlar ameliyat olucam daha nasil bi burun istedigimi konusmadik sizce kavisli mi kavissiz mi ucu duz mu hafif yuvarlak mi nasil bi burun istemeliyim tecrubelerinize dayanarak yardim bekliyorumEki Görüntüle 801865
aynen canım bende burun ucu kısmına takıntılıyım.bide dediğim gibi suratım bıraz iri olsa belki dikkatimi çekmycek ama suratımda baya ufak.:)teşekkürler yorumların içinde
kızlar nolur bana yardım edın benım burnum onden guzel duruyor kemerım falanda yok fakat yandan uzun yuzumde zayıf bıraz ıyıce cıkıyor..onden goruntusu bozulmadan boyunu kısaltmak mumkunmudur?onden yuzum değişsin ıstemıyorum boyle bırsey mumkunmu.
Kizlar ameliyat olucam daha nasil bi burun istedigimi konusmadik sizce kavisli mi kavissiz mi ucu duz mu hafif yuvarlak mi nasil bi burun istemeliyim tecrubelerinize dayanarak yardim bekliyorumEki Görüntüle 801865
arkadaşlar bir şeyi çok merak ediyorum şişlikler inmeye başladıktan sonra burun kalkıklığında çok bi değişim oluyor mu? bir de buraya resim nasıl koyulur yardımcı olursanız bende resim koymak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?