• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olur

doğru doktor.hüseyin bey part time çalışıyor yunus emrede hastalarına genelde orda bakıyor saat 16-19 arası gündüz ameliyatlarını yapıyor o saate kadar.can med e gitmek istersen doktor beyle görüşmeni tavsiye ederim her zaman oraya geçmiyor hastası oldukça 19 dan sonra gidiyor.

19 dan sonra hep rdamı doktor bey

Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)

Sende değişiklik çok hoş, tek değişmeyen şey pozların olmuş :D

Canim burnun gercekten harika duruyor bayildim:) bn de ameliyat olali 12.gun aslinda begendim kemerli flndi eskusi bu burnum hafif javisli kucultulmus ama tek sorunum ucu cok yuvarlak ve kalkik durmuyo istedigim gibi acaba zamanla ucunun sekli degisiyor mu mesrla sen de bole bi sıkıntı yasamismiydinn

Benim değişimim bu şekilde oldu canım fotoğraf koyacağım, belki yardımcı olur.. ilk ay kalkık değildi şekli oturmaya başladıkça kalkık olmaya başladı (: 12 gün çok erken o yüzden.. aylar sonra değişecektir mutlaka..

$esrüü.webp

Back
X