How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kalkıklığı çok iyi ayarlamış, çünkü zaten dediğim gibi daha da inecek ve o zaman orantılı tatlı bir kalkık görüntüye kavuşacak ve gülerken artık burun ucu yani septum dediğimiz kısım düşmeyecek:halay:Bende bakayım bir doktoruna :KK66:
Aynen canım ya cok ıyı oldu ucu falan bu arada dr um ameliyattan ameliyata kosuyor fakat oyle cok paylasım yok sanırım hasta ızınlerıyle alakalı olabılır benıde attı en son kısa bı video ıcınde foto olarak :))

Benim arkadaşım yaptırdı cok memnundu ve cok güzel oldu. Onun tavsiyesi ile gittim. Çok ilgili ve iyi bir doktor. Benim içeride başka sorunlarda vardı. Deviasyon , et, sinüzit vs. toplam 9000TL
Evet dediğim gibi herkesin burun yapısı farklı o nedenle herkesin aynı olamaz, şartlar el verdiğince olabiliyor şekillerde tabi ki ..

Hayır ben istemedim kavisli olsun ama cok belli olmasın tam tadında demiştim. Similasyonda da o şekilde çizmiştik. Bilmiyorum kemer kısmının üstündeki doku işlem yapıldığı için şişiyor ve altına kan pıhtısı birikiyor dedi doktorum. O yüzden şiş gözüküyormuş ve zamanla inecekmiş
Hadi inşallah yoksa size kavis muazaam yakısır dı ben de ıstemedım ama kalkıklıgına karısmadım cunkı dudadıgımla burnumu öpüyodum :D

Similasyonlar biraz reklam işi, onları çok dikkate almayın bence, çünkü doktorlarda ameliyat anında burnu açınca görebiliyorlar durumu ve ona göre şekillendiriyorlar, sizin ameliyat olduğunuz hastanede 3D Vectra Teknolojisi ile yapıyorlar similasyonu o da biraz aldatıcı oluyor ne yazık ki :KK43: En önemli dikkate alınması gereken şey doktorların ameliyat olmuş hastalarını gözlemlemek yaptığı burunları görmek, neler yapmış takip etmek gibi, benim naçizane tavsiyem..
Bende ekranda olusturdu ama yıne de dedımkı druma hocam benı acıcaksınız ya ıcınız d2n ne yapmak gelıyorsa burnuma o şekli verın dedim yuzum tombik kendım zayıfım bana kavisi yakıstırmadık belkı bişektomi olabılırdım ama dusun3m3dım dr abıraktım cok

Similasyonlar biraz reklam işi, onları çok dikkate almayın bence, çünkü doktorlarda ameliyat anında burnu açınca görebiliyorlar durumu ve ona göre şekillendiriyorlar, sizin ameliyat olduğunuz hastanede 3D Vectra Teknolojisi ile yapıyorlar similasyonu o da biraz aldatıcı oluyor ne yazık ki :KK43: En önemli dikkate alınması gereken şey doktorların ameliyat olmuş hastalarını gözlemlemek yaptığı burunları görmek, neler yapmış takip etmek gibi, benim naçizane tavsiyem..
Dediğiniz doğru ama tüm doktorlar ile ilgili olumlu olumsuz birçok yorum var. Birisinin beğendiğini diğeri beğenmiyor. Birisi Çok güzel diyor diğeri burnumu mahvetti :KK64: Sanırım bu iş biraz da şans işi.

Bende ekranda olusturdu ama yıne de dedımkı druma hocam benı acıcaksınız ya ıcınız d2n ne yapmak gelıyorsa burnuma o şekli verın dedim yuzum tombik kendım zayıfım bana kavisi yakıstırmadık belkı bişektomi olabılırdım ama dusun3m3dım dr abıraktım cok
ben kendi hastalarının instagram üzerinden fotoğraflarını fotoğrafçıda bastırıp öyle gitmiştim görüşmeye, iki albüm yapmıştım, beğendiğim burunlar ve beğenmediğim burunlar olarak, sen kendini ne güzel ifade ettin bana dedi kendisi hatta :) beğendiğim örnek fotoğraflarda istediğim tarz bu şekilde ama, ben yine de size bırakıyorum yüzüme en uygun olabilecek şekli siz biliyorsunuz diyerek, kendisine bırakmıştım.

Hadi inşallah yoksa size kavis muazaam yakısır dı ben de ıstemedım ama kalkıklıgına karısmadım cunkı dudadıgımla burnumu öpüyodum :KK70:
Dışarıdan hiç kimse anlamasın demiştim dikkat çekmeyi hiç sevmem. Ama tabiki kemerim kalsın dememiştim. Bilmiyorum zaman ne gösterecek. Doktorumun dediğine güvenmekten başka çarem yok. Burada daha önce başına gelen varsa da bilgi almak isterdim. Nasreddin Hocanın dediği gibi bana doktoru değil damdan düşeni getirin :)

Dediğiniz doğru ama tüm doktorlar ile ilgili olumlu olumsuz birçok yorum var. Birisinin beğendiğini diğeri beğenmiyor. Birisi Çok güzel diyor diğeri burnumu mahvetti :KK64: Sanırım bu iş biraz da şans işi.
Tabiki de şans işi, bazen bazı bünyeler estetik müdahaleyi kabul etmiyor, çökmeler olabiliyor o nedenle tamamen şans ;)

ben kendi hastalarının instagram üzerinden fotoğraflarını fotoğrafçıda bastırıp öyle gitmiştim görüşmeye, iki albüm yapmıştım, beğendiğim burunlar ve beğenmediğim burunlar olarak, sen kendini ne güzel ifade ettin bana dedi kendisi hatta :) beğendiğim örnek fotoğraflarda istediğim tarz bu şekilde ama, ben yine de size bırakıyorum yüzüme en uygun olabilecek şekli siz biliyorsunuz diyerek, kendisine bırakmıştım.
Cok ıyı yapmışssın harıkalar yaratmıs , ve inan drun bana dedıgı sey suydu biliyormusunUz en rahat kafam rahat girdiğim ameliyatlardan biri olucak dedi işi erbabına bırakmak ortak paydada hem fikir olup tabı :)

Dışarıdan hiç kimse anlamasın demiştim dikkat çekmeyi hiç sevmem. Ama tabiki kemerim kalsın dememiştim. Bilmiyorum zaman ne gösterecek. Doktorumun dediğine güvenmekten başka çarem yok. Burada daha önce başına gelen varsa da bilgi almak isterdim. Nasreddin Hocanın dediği gibi bana doktoru değil damdan düşeni getirin :)
:)) cok şekersniz, dr sana fazla dogal yapmış sıkma canını ınecek oyle dedıyse guven ınmezse onun sorunu halledecek ve korkma cok mınnak bı revızyın olur ok

Bende tam tersi estetik olduğu belli olabilir, elinizi korkak alıştırmayın demiştim :D Burada Ümit Filizle ilgili konu başlığı ve hasta yorumları vardı onlara ulaşabilirsin sanırım..

:)) cok şekersniz, dr sana fazla dogal yapmış sıkma canını ınecek oyle dedıyse guven ınmezse onun sorunu halledecek ve korkma cok mınnak bı revızyın olur ok
1 yıl sonrada İçine sinmezsse bende revizyon tavsiye ederim sana, ama aynı doktora olma derim :/

Burada veya instagramda gördüğünüz her fotoğraf sizi yanıltır. Önemli olan doktor sizin burnunuza benzer burunları nasıl yapıyor? Zaten küçük olan burna şekil vermiş, diyorsunuz ki şahane olmuş. Olur tabii. Burunda zaten tek sıkıntı hafif kemer. Burnunuz zaten böyleyse sorun yok ama büyükse bu burnu küçültebiliyor mu? Ona bakın. Benim gibi yanılmayın.

Burada veya instagramda gördüğünüz her fotoğraf sizi yanıltır. Önemli olan doktor sizin burnunuza benzer burunları nasıl yapıyor? Zaten küçük olan burna şekil vermiş, diyorsunuz ki şahane olmuş. Olur tabii. Burunda zaten tek sıkıntı hafif kemer. Burnunuz zaten böyleyse sorun yok ama büyükse bu burnu küçültebiliyor mu? Ona bakın. Benim gibi yanılmayın.
Evet mesela kanatsiz sadece kemerli burunla harikalar yaratilir, muhim olan kanatli kemerli dusuk uzun burnu sorunsuz yapnalari hic bakniyorlarda burun nasilmis once de sonra ne olmus ille de nasi olmus yahu muhim olan malzeme ile harikalar yaratmak benim burnum uzun kemerli kanatli orta kalin cilt dusuktude adam kucuk hokka burun yapti bol nefesli buna odaklansalar keske neydi ne yapildi diye

Merhaba. Burun ameliyatı oldum. 4. Günümdeyim. Burnumun içi kan pıhtısı dolu ve kupkuru. Cuma günü tamponlarım çıkacak. O güne kadar ne yapmalıyım, temizleyemeye çalşmalı mıyım? Yoksa dokunmamalıyım mı?

Merhaba. Burun ameliyatı oldum. 4. Günümdeyim. Burnumun içi kan pıhtısı dolu ve kupkuru. Cuma günü tamponlarım çıkacak. O güne kadar ne yapmalıyım, temizleyemeye çalşmalı mıyım? Yoksa dokunmamalıyım mı?
öncelikle Geçmiş olsun canım doktorun sinüs rinse, okyanus suyu ve burun içi yumuşatıcı yağ gibi bir şeyler vermedimi? ben ilk günden itibaren sinüs rinse ile yıkayıp yumuşatıcı yağ sıkmıştım hiç dolmadı rahattım bence bir doktoruna mesaj atıp sor

öncelikle Geçmiş olsun canım doktorun sinüs rinse, okyanus suyu ve burun içi yumuşatıcı yağ gibi bir şeyler vermedimi? ben ilk günden itibaren sinüs rinse ile yıkayıp yumuşatıcı yağ sıkmıştım hiç dolmadı rahattım bence bir doktoruna mesaj atıp sor
Vermedi öyle şeyler.teşekkürler

Back