Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

İnsallah dediğiniz gibi olur. İkinci haftasında bile cok güzel burunlar görüyorum. Benim neden böyle diye moralim bozulmuyor değil
Bünyeye kişiye ve dokulara göre o çok değişiyor, ben ince derili olmama rağmen burnum daha yeni yeni oturmaya başladı, evet şimdi fotoğrafınızı tekrar tekrar inceledim, biraz kemer kalmış çok az daha kavis verilebilseymiş olabilirmiş Doktorunuz kimdi bu arada?

Son düzenleme:
Burnunuz cok minnoş maşallah tütütü :) ince derili bir burun daha ne hoş eskısını de merak ettım benımde 22 gunum bıttı bugun bakalım hayırlısı suan ödemli ama yinede sevdım kendımı
Çok teşekkürler canım darısı başına, ki olacak :) ameliyat anı öncesi ve sonrası olan burnumu aşağıda paylaşıyorum

Eklentiler

• 53453095_367498527181354_5242077511130546176_n.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 467
  • 53528449_309294009732608_1376629617862901760_n.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 486
Burnunuz cok minnoş maşallah tütütü :) ince derili bir burun daha ne hoş eskısını de merak ettım benımde 22 gunum bıttı bugun bakalım hayırlısı suan ödemli ama yinede sevdım kendımı
Bende senin burnunu merak ettim, fotoğraf paylaşma imkanın var mı?

Çok teşekkürler canım darısı başına, ki olacak :) ameliyat anı öncesi ve sonrası olan burnumu aşağıda paylaşıyorum
Şakamı ben şok drun ellerinden öpülür devrim yaratmış hayatım sen evrim gecirmiissin inanamıuorm benmde dr paylassıda bende once spnra yapıcamayy cok sasırdm maşallah diyim

Şakamı ben şok drun ellerinden öpülür devrim yaratmış hayatım sen evrim gecirmiissin inanamıuorm benmde dr paylassıda bende once spnra yapıcamayy cok sasırdm maşallah diyim
aynen öyle evrimleşme geçirdim resmen, çok sağol :) Doktorumun ( Fahri Mola ) instagram sayfasına girersen, öne çıkan hikayeler kısmında ve biraz sonlara doğru '' iddalı olsun '' başlığı altında canlı ameliyat videom var, izleyebilirsin

Kalkıklığı iyi beğendim kii bu kalkıklık ödemlerin geçip dokuların yumuşadıkça 1-1.5 mm inecek daha da güzel olacak.. Doktorun kimdi bu arada hangi şehir?
Evet septum cok dusuktu dudak mesafemı actı arası cok azdı uzun kemıklı kanatlı orta kalın derili etli bi burundu suan ödem cok inecek 3.haftam dr um istanbuldan Prof. dr. Murat Sarı

Hemen bakıcamm

Evet septum cok dusuktu dudak mesafemı actı arası cok azdı uzun kemıklı kanatlı orta kalın derili etli bi burundu suan ödem cok inecek 3.haftam dr um istanbuldan Prof. dr. Murat Sarı
Kalkıklığı çok iyi ayarlamış, çünkü zaten dediğim gibi daha da inecek ve o zaman orantılı tatlı bir kalkık görüntüye kavuşacak ve gülerken artık burun ucu yani septum dediğimiz kısım düşmeyecekBende bakayım bir doktoruna

Sizinde ince deri oysakı ama sırtta ki ödem ise iner degılse sırtta kemer kalmıs kotumu degil ama guzel kavısı kaldıracakkennsizmi kavis istemediniz?
Hayır ben istemedim kavisli olsun ama cok belli olmasın tam tadında demiştim. Similasyonda da o şekilde çizmiştik. Bilmiyorum kemer kısmının üstündeki doku işlem yapıldığı için şişiyor ve altına kan pıhtısı birikiyor dedi doktorum. O yüzden şiş gözüküyormuş ve zamanla inecekmiş

Doktorum Ümit FİLİZ

evet biliyorum doktorunuzu İzmirde özel bir kkb hastanesinin ortağı kendisi.. Doktor araştırması yaparken iki hastası ile görüştüm, memnun değillerdi Kaça yaptı peki ameliyatınızı?
Benim arkadaşım yaptırdı cok memnundu ve cok güzel oldu. Onun tavsiyesi ile gittim. Çok ilgili ve iyi bir doktor. Benim içeride başka sorunlarda vardı. Deviasyon , et, sinüzit vs. toplam 9000TL

Similasyonlar biraz reklam işi, onları çok dikkate almayın bence, çünkü doktorlarda ameliyat anında burnu açınca görebiliyorlar durumu ve ona göre şekillendiriyorlar, sizin ameliyat olduğunuz hastanede 3D Vectra Teknolojisi ile yapıyorlar similasyonu o da biraz aldatıcı oluyor ne yazık ki En önemli dikkate alınması gereken şey doktorların ameliyat olmuş hastalarını gözlemlemek yaptığı burunları görmek, neler yapmış takip etmek gibi, benim naçizane tavsiyem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…