- 22 Temmuz 2015
- 211
- 28
- 28
- 34
bnde gtmiştim nevsehrde okurken ve hiç kendine güvenen bi doktor degil bnce sen kayseride ol güzel doktorlar varBurak alhana olmak istiyorum kızlar olan varsa lütfeen ses versin
Hayır dogru yazdım canım :))
Sanirim 5.000 tl diyicektin canim
Sen kime olcan nerde olcan fiyatı ne kadar ??? İstediğin sorudan başlayabilirsinbnde gtmiştim nevsehrde okurken ve hiç kendine güvenen bi doktor degil bnce sen kayseride ol güzel doktorlar var
sağol bende nerden başlasam diye düşünür olmuştumSen kime olcan nerde olcan fiyatı ne kadar ??? İstediğin sorudan başlayabilirsin
Yaa 500 cok iyiymiş adim merve gürlek beni faceden ekle de konulalım sana daha çok soru sorcaaammmsağol bende nerden başlasam diye düşünür olmuştumben ilk ameliyatımı 2 sene önce kayseride saffet örse oldum 2500 tl ye sonuctan memnun kalmadm şimdi devlette tam bi hafta önce oldum ilaçlar tampon alçı vs toplam 500 ü bulmadı bakalım yarın alcı cıkacak şekli nasıl oldu suan bende bilmiyorum
Ben şok :))) cok uygun ssk mı karşılıyor? Acaba senin guzelligin mi beni yaniltiyor :/ burnun harika gorunuyor canim :)Hayır dogru yazdım canım :))
geçmiş olsun yeni gördüm yazdığını. ameliyat sonuçları her insanda her doktorda farklı maalesef. şuan zor günlerinin çoğunu atlattın bile. alçın çıktı mı? umarım şeklinden de memnun kalırsın çektiklerine değer.Merhaba ben de ameliyat oldum 5 gün geçti ama hala çok şişim ve morluklar da var sarıya dönenlerde var özellikle üst dudağım çok şiş gözümün içi kanlı bence çok zormuş kızımı da emziremiyorum
Zor günlerin çoğunu atlattım alçım bugün çıktı burnu mu göremedim bant takıldı bana biraz geniş geliyor hala şişim hayırlısı bakalım sizin burnunuz sanki aylar geçmiş gibi duruyor maşallahgeçmiş olsun yeni gördüm yazdığını. ameliyat sonuçları her insanda her doktorda farklı maalesef. şuan zor günlerinin çoğunu atlattın bile. alçın çıktı mı? umarım şeklinden de memnun kalırsın çektiklerine değer.
bantı çıkardıktan sonra daha çok genişleyecek burnun. benim ilk alçıyı aldı burnumun sırtı incecik ama ucu açıkta kaldığı için kocaman gözüküyodu komik bir görüntüydü aradan bir gün geçti burnumun ucuyla ayni şişlik oluştu her yerinde sosis gibi bir burun oldu. bazı günler daha az şiş bazı günler daha çok. 6 aya kadar kafama takmamaya karar verdim. sende öyle yap bu burunlar emanet gibi düşün gerçeğini aylar sonra alıcazZor günlerin çoğunu atlattım alçım bugün çıktı burnu mu göremedim bant takıldı bana biraz geniş geliyor hala şişim hayırlısı bakalım sizin burnunuz sanki aylar geçmiş gibi duruyor maşallah
Eki Görüntüle 1827281 Eki Görüntüle 1827281 Revizyon ameliyatımın 8. Günü öncesi sonrası yapmanın vakti geldi :)
merhaba; kime ameliyat oldunuzBu kadar dandik bir forum bir mesaj yazıcam cinnet geçirdim
önce cok teşekkür ederim :) canım 1 senede bu hali aldı ben anca 2. senesinde revizyon oldumÇok güzel görünüyo canım:) Önceki şekli ne kadar süre sonra bu hali aldı?
Çok güzelEki Görüntüle 1827281 Eki Görüntüle 1827281 Revizyon ameliyatımın 8. Günü öncesi sonrası yapmanın vakti geldi :)
Çok güzel
Çokk tesekkür ederimÇok güzel
Canim gercekten bu burun 500 tl ye mi yapildiii? Masallah cok guzelMerhaba, ameliyatın üzerinden 4 hafta geçti. Hala şişliklerim var ama bu kadar kalması da yeterliÖnceki burnumun asıl kırık kısmından olan bi fotograf bulamadım. hem kırık hem de büyük bi burnum vardı. Daha önceki septum ameliyatından sonra da boksör burnuna benzemişti. :) Korkularımı yendim ve burdayım
Eki Görüntüle 1822599 Eki Görüntüle 1822600 Eki Görüntüle 1822601 Eki Görüntüle 1822603 Eki Görüntüle 1822607
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?