Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Sen kime olcan nerde olcan fiyatı ne kadar ??? İstediğin sorudan başlayabilirsin
sağol bende nerden başlasam diye düşünür olmuştum ben ilk ameliyatımı 2 sene önce kayseride saffet örse oldum 2500 tl ye sonuctan memnun kalmadm şimdi devlette tam bi hafta önce oldum ilaçlar tampon alçı vs toplam 500 ü bulmadı bakalım yarın alcı cıkacak şekli nasıl oldu suan bende bilmiyorum

Yaa 500 cok iyiymiş adim merve gürlek beni faceden ekle de konulalım sana daha çok soru sorcaaammm

geçmiş olsun yeni gördüm yazdığını. ameliyat sonuçları her insanda her doktorda farklı maalesef. şuan zor günlerinin çoğunu atlattın bile. alçın çıktı mı? umarım şeklinden de memnun kalırsın çektiklerine değer.

Zor günlerin çoğunu atlattım alçım bugün çıktı burnu mu göremedim bant takıldı bana biraz geniş geliyor hala şişim hayırlısı bakalım sizin burnunuz sanki aylar geçmiş gibi duruyor maşallah

Merhaba arkadaslar,

uzun süredir siteye giremiyordum.. konu bir kac yüz sayfa ilerlemis, o yüzden yeni katilan/ameliyat olan arkadaslar (karin/kol germe, gögüs büyütme, endoskopik kas kaldirma ameliyatlari hakkinda) tecrübelerini kisaca paylasirlarsa cok sevinirim. Özellikle Ercan Bey haric diger doktorlara ameliyat olanlarda varsa.

Simdiden tskler

bantı çıkardıktan sonra daha çok genişleyecek burnun. benim ilk alçıyı aldı burnumun sırtı incecik ama ucu açıkta kaldığı için kocaman gözüküyodu komik bir görüntüydü aradan bir gün geçti burnumun ucuyla ayni şişlik oluştu her yerinde sosis gibi bir burun oldu. bazı günler daha az şiş bazı günler daha çok. 6 aya kadar kafama takmamaya karar verdim. sende öyle yap bu burunlar emanet gibi düşün gerçeğini aylar sonra alıcaz

Önce-Sonra fotoğrafı ben de paylaşmak istedim. Henüz 11.günüm yeni ameliyat oldum çok fazla şişlik var. İnince kavis olacağını söylüyor doktorum. Merakla bekliyorum umarım daha güzel görünür oturduğu zaman :/

Eklentiler

• PicsArt_05-05-09.26.06.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 1.380
Bu kadar dandik bir forum bir mesaj yazıcam cinnet geçirdim

Eklentiler

• image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 1.172
  • image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 1.185
  • image.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 1.152
Son düzenleme:
Canim gercekten bu burun 500 tl ye mi yapildiii? Masallah cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…