canım çok güzel olmuş doktorun kim :)Eki Görüntüle 1827281 Eki Görüntüle 1827281 Revizyon ameliyatımın 8. Günü öncesi sonrası yapmanın vakti geldi :)
canım çook güzel burnun kime yaptırmiştın?Alti bucuk aylik burun :)
Bende M.Görkem ATAMAN'A on gün önce oldum.Çok memnunum.Teşekkür ederim :) Çankırıda ameliyat oldum ben Dr. M. Görkem Ataman'a canım.
SEDAT TATAR CANIM DOKTORUMcanım çok güzel olmuş doktorun kim :)
Çok teşekkürler sana da geçmiş olsun :))SEDAT TATAR CANIM DOKTORUM
merhaba, çok güzel olmuş burnunuz ortalama ne kadara yaptırdınızMerhabalar, 14 Ocak'ta ameliyat oldum. Medical Park Bahçelievler'de KBB Doktoru Muhammet Pamukçu Bey'e ameliyat oldum. Öncesi ve sonrası fotoğrafları ekliyorum. Sürecimde bin şükür ağrım sızım hiç olmadı. Karar verme sürecinin ne denli zor olduğunu bildiğim için ekliyorum. İnşallah herkesin gönlüne göre olur :)
Detaylı fotoğraflar için Instagram hesabım Kozmooneri takip edebilirsiniz.
Teşekkür ederim canım :) Aynen o kadarcık kırık vardı zaten ssk karsılıyodu doktorumda iyi çıkınca güzel sonuc alabldm :)Canim gercekten bu burun 500 tl ye mi yapildiii? Masallah cok guzel
Çook tsk ederim canım benim. Ama güzellik değil burun öncesi ve sonrası çok farklı hissediyosun ucuzlugundan dolayı benmde kafam karısıktı ilk etapta ama bi sorun yasamadım :)Ben şok :))) cok uygun ssk mı karşılıyor? Acaba senin guzelligin mi beni yaniltiyor :/ burnun harika gorunuyor canim :)
Bende M.Görkem ATAMAN'A on gün önce oldum.Çok memnunum.[/Herseyiyle harika bi doktor :) Resimlerin var mı canım alçın çıkmıştır artık ?
Malzeme hastane ücreti 500.00 tl falan ortalama canım.
merve çok güzel olmuş çok beğendim.Aynı sorun bendede var yaptırasım geldi :)Ustelik birinci ayı yanı doktor çok önemli bence
Devletten de yaptrabilirdin -ücretsizz ---- deviasyon var gibi kemik törpülendiği için estetik gibi oluyor ,canim suan fiyat vermem dogru olmaz ama 6 binden kapi aciyolar ama pazarlik payin var gorus derim :)
Kızlar merhaba devlet hastanesinde burun ameliyatı burun içinde olan düzensizliklerde yamuk ve deviasyonlarda ücretsiz yapılıyor ve burun içindeki kemikler düzeltildiği için burun dışındada güzel görünüm elde ediliyor.Özel hastaneden ziyade devlet hastanesini öneren çok sayıda doktor mevcut.Düşünün derim.Rahat nefes almak için...
Merhaba septum deviasyon ameliyatı mı yoksa estetik olarak mı yaptırdın çok güzel olmuş benim ameliyat korkum var genel anestezi de korkuyorum uyanamam diye
mesela kimler :)Kızlar merhaba devlet hastanesinde burun ameliyatı burun içinde olan düzensizliklerde yamuk ve deviasyonlarda ücretsiz yapılıyor ve burun içindeki kemikler düzeltildiği için burun dışındada güzel görünüm elde ediliyor.Özel hastaneden ziyade devlet hastanesini öneren çok sayıda doktor mevcut.Düşünün derim.Rahat nefes almak için...
kime oldunuzTeşekkür ederim canım :) Aynen o kadarcık kırık vardı zaten ssk karsılıyodu doktorumda iyi çıkınca güzel sonuc alabldm :)
nereye yaptırdınızDevletten de yaptrabilirdin -ücretsizz ---- deviasyon var gibi kemik törpülendiği için estetik gibi oluyor ,
Murat Görkem Ataman. Çankırıdakime oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?