Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

koştum anti alerji spreyi ve hapını aldım Allah razı olsun valla çok işe yaradı. kaç gündür psikolojim bozulmuştu birazcıkta olsa nefes alamıyordum. şimdi gayet iyiyim gerçi biraz abartıp şişenin yarısını tek seferde bitirdim ama bişey olmaz heralde

Merhaba, ameliyatın üzerinden 4 hafta geçti. Hala şişliklerim var ama bu kadar kalması da yeterli Önceki burnumun asıl kırık kısmından olan bi fotograf bulamadım. hem kırık hem de büyük bi burnum vardı. Daha önceki septum ameliyatından sonra da boksör burnuna benzemişti. :) Korkularımı yendim ve burdayım

Superr olmus zaten guzelmissin daha bi hos olmussun :) kimde yaptirdin?

şu an bunu yükleyebiliyorum. detayları akşam paylaşırım artık :)
Merhaba ben de ameliyat oldum 5 gün geçti ama hala çok şişim ve morluklar da var sarıya dönenlerde var özellikle üst dudağım çok şiş gözümün içi kanlı bence çok zormuş kızımı da emziremiyorum

Benimde 5 gün oldu beklemekten başka bişey yapılamaması cok gıcık morluklar sararmaya başladı umarm biran önce gider

Kızlaaar burun ameliyatı olmaya karar verdim bana yorum yapar misinizz???

Nevsehirde devlet hastanesinde olmak istiyorum olan varsa yardımcı olabilir mii??

Burak alhana olmak istiyorum kızlar olan varsa lütfeen ses versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…