narkozun süt için sorun yarattığını sanmıyorum çünkü sezeryan sonrası hemen emziriliyor ama önlem olarak tabiiki sağman iyi olur. dün alçıyı aldırdım beklediğimden çok farklı bi burun olmuş ama fazla yadırgamadım. asıl zorlandığım kısım nefes alamamak. deliklerim çok tıkalı burnumdan konuşuyorum. sanırım uzun bir süre böyle devam edecek çünkü dün ameliyat olan arkadaşımla konuştum bir ay olmasına rağmen o da tıkanıyormuş sürekli. tabi kişiden kişiye değişir.. dün foto koyamadım bu akşam kesin koyarım. şuan işyerinden yazıyorum bi bakiyim belki burdan koyabilirim.Benim bebeğim hala emiyor 1-2 gün sütümü sağıp atmayı düşünüyorum anestezi etkisi geçsin diye sonra em
Benim bebeğim hala emiyor 1-2 gün sütümü sağıp atmayı düşünüyorum anestezi etkisi geçsin diye sonra emzirmeye devam edeceğim bende çok heyecanlıyım umarım nefes açısından ve şekil açısından memnun olurum. Sizin de burnunuzu merak ettim paylaşımlarınızı bekliyorum
burun ucu şişliğiniz her fotoda farklı duruyor. fotoğraf yanılgısı olabilir mi acaba. ilk öncesi sonrası fotografa bakınca şişlik yok. arabadaki fotoğrafa bakınca diğerlerine oranla daha şiş. şöyle de bir fark olabilir onu bugün kendi burnumda farkettim. sabah kalktığınızda daha şiş oluyor akşama doğru iniyor o şişlik. akşam yatmadan çekilip bir de öyle koyun benceYardım edin kızlar lütfen.
6 ay geçti. Burun ucu daha şiş ve uyuşuk.
Nasıl olmuş sonuç?
Hangi değişiklikleri tavsiye ederdiniz?
Fikirlerinize ihtiyacım var
peki nefes almanız nasıl. burun içinde ödem var mı halen. ben daha yeni olduğum için size yardımcı olamıyorum ama belki siz bana yardımcı olursunuzKizlar ikibucuk aylik burnum,ucu hala sert ve hissiz bide kesilen kisim hala buyuk duruyo şiştir o degilmi
burun ucu şişliğiniz her fotoda farklı duruyor. fotoğraf yanılgısı olabilir mi acaba. ilk öncesi sonrası fotografa bakınca şişlik yok. arabadaki fotoğrafa bakınca diğerlerine oranla daha şiş. şöyle de bir fark olabilir onu bugün kendi burnumda farkettim. sabah kalktığınızda daha şiş oluyor akşama doğru iniyor o şişlik. akşam yatmadan çekilip bir de öyle koyun bence
tesekkür ederim canimçok güzel olmuşş.
İlk iki ay pek nefes alamiyodum agzim acik uyuyodun ama son 10 gundur falan daha iyi nefes almaya basladimpeki nefes almanız nasıl. burun içinde ödem var mı halen. ben daha yeni olduğum için size yardımcı olamıyorum ama belki siz bana yardımcı olursunuz
Yaptirmakmi istiyosunKızlar bende burun estetiği yaptırmak istiyorum burnumdan rahatsizim ama çok korkuyorum ağrı olurmu çok morarmi diye biraz cesartlenmeye ihtiyacım var
Sınıftan bi kız burnumun büyük olduğunu söyledi bende çok takıldım çok takıntılı bi insanım ne yapmalıyım bilmiyorumYaptirmakmi istiyosunbence hiccc gerek yok gayet guzel burnun :)
Mesajlardan alıntı Yaparak sorun çünkü suan kime sorduğunuz belli değilmerhaba cok guzel olmus burnunuz :) doktorunuz kim hangi swhirseniz birde acik teknik mi kapalı teknik mi
oyle yapmistim ama yanlışlikla silmisim hay aksi :) hawadeniz'e sordum umarim gorur sorumu :) bu arada sizin de burnunuz sorunlu gzukmuyor neyinden memnun degilsiniz ki :)Mesajlardan alıntı Yaparak sorun çünkü suan kime sorduğunuz belli değil
Bana sınıftan bi kız burnumun büyük olduğunu söyledi bende takıntı yaptım sanırım bilmiyorumoyle yapmistim ama yanlışlikla silmisim hay aksi :) hawadeniz'e sordum umarim gorur sorumu :) bu arada sizin de burnunuz sorunlu gzukmuyor neyinden memnun degilsiniz ki :)
ah o ödemler. bugün 10. günüm günden güne şişiyo sanki burnumbir tarafi daha sis :) öncesi sonrasi fotorafindaki tarafta okadar sislik yok. diger tarafta islem yapildi ve ödem hala devam ediyor. Burun icindeki ödemlerde gecmedi. geceleri nefes almaktan zorlaniyorum. Doktor daha düzelecek diyor bana. bakalim artik.
siz nezaman oldunuz? yüzünüze yakismis.... ödemlerin inmesi bende cok zaman istedi ve daha hala sürüyor.
demekki bir aya kadar tam düzelir sizinki ne güzel. deniz suyunu halen kullanıyor musunuz.İlk iki ay pek nefes alamiyodum agzim acik uyuyodun ama son 10 gundur falan daha iyi nefes almaya basladim
teşekkür ederim İstanbuldayım ben açık teknik oldu. doktorum Aydın Gözü. siz hangi şehirdesiniz?merhaba cok guzel olmus burnunuz :) doktorunuz kim hangi swhirseniz birde acik teknik mi kapalı teknik mi
Çoğunda duyduğum kadarıyla en geç üç ay sonra düzeliyor nefes durumu. Ben 2 ay anti alerji spreyi ve hapı kullandım. Inşallah düzelir daha. Yoksa öncesinden daha kötü sonu.ah o ödemler. bugün 10. günüm günden güne şişiyo sanki burnumsizin çoğu gitmiş azı kalmış ki zaten belli değil bile şişlik gayet güzel duruyor. dediğiniz gibi bi tarafta daha belirgin o da alttan bakınca anlaşılıyor. rahat nefes almak için 6 ay çok uzun bir süre napcaz böyle umarım bir an önce düzeliriz. size masaj vermişmiydi doktor bana vermedi. kime sorsam kıkırdağın oturması için masaj vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?