Güzel duruyor ... Hiç ameliyat ile sıkıntıya girmeyin.... Başkalarının dediğini takmayınKızlar bende burun estetiği yaptırmak istiyorum burnumdan rahatsizim ama çok korkuyorum ağrı olurmu çok morarmi diye biraz cesartlenmeye ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel duruyor ... Hiç ameliyat ile sıkıntıya girmeyin.... Başkalarının dediğini takmayınKızlar bende burun estetiği yaptırmak istiyorum burnumdan rahatsizim ama çok korkuyorum ağrı olurmu çok morarmi diye biraz cesartlenmeye ihtiyacım var
Ankara (teşekkür ederim İstanbuldayım ben açık teknik oldu. doktorum Aydın Gözü. siz hangi şehirdesiniz?
Teşekkür ederimGüzel duruyor ... Hiç ameliyat ile sıkıntıya girmeyin.... Başkalarının dediğini takmayın
koştum anti alerji spreyi ve hapını aldım Allah razı olsun valla çok işe yaradı. kaç gündür psikolojim bozulmuştu birazcıkta olsa nefes alamıyordum. şimdi gayet iyiyim gerçi biraz abartıp şişenin yarısını tek seferde bitirdim ama bişey olmaz heraldeÇoğunda duyduğum kadarıyla en geç üç ay sonra düzeliyor nefes durumu. Ben 2 ay anti alerji spreyi ve hapı kullandım. Inşallah düzelir daha. Yoksa öncesinden daha kötü sonu.
Zaman çabuk geçiyor. Aynaya çok bakmayın
Bol bol ödemi indiren çaylar için, belki masajı kontrolden sonra verir. Herkese icab etmiyormuş diye okudum.
Ben üç ay sabah akşam masaj Yaptım doktorun gösterdiği şekilde.
Maşallah güzel olmuş gerçekten
ankarada da iyi doktorlar vardır. kararlı mısınız ameliyatta?Ankara (
evetankarada da iyi doktorlar vardır. kararlı mısınız ameliyatta?
Canim cok guzel bayildim guzel yuzune de ayri bi yakismis masallah9 bucuk ay bitti
Superr olmus zaten guzelmissin daha bi hos olmussun :) kimde yaptirdin?Merhaba, ameliyatın üzerinden 4 hafta geçti. Hala şişliklerim var ama bu kadar kalması da yeterli Önceki burnumun asıl kırık kısmından olan bi fotograf bulamadım. hem kırık hem de büyük bi burnum vardı. Daha önceki septum ameliyatından sonra da boksör burnuna benzemişti. :) Korkularımı yendim ve burdayım
Eki Görüntüle 1822599 Eki Görüntüle 1822600 Eki Görüntüle 1822601 Eki Görüntüle 1822603 Eki Görüntüle 1822607
Superr olmus zaten guzelmissin daha bi hos olmussun :) kimde yaptirdin?
Gecmis olsun canim. Ucreti ne kadar?Teşekkür ederim :) Çankırıda ameliyat oldum ben Dr. M. Görkem Ataman'a canım.
Gecmis olsun canim. Ucreti ne kadar?
Merhaba ben de ameliyat oldum 5 gün geçti ama hala çok şişim ve morluklar da var sarıya dönenlerde var özellikle üst dudağım çok şiş gözümün içi kanlı bence çok zormuş kızımı da emziremiyorumşu an bunu yükleyebiliyorum. detayları akşam paylaşırım artık :)
Benimde 5 gün oldu beklemekten başka bişey yapılamaması cok gıcık morluklar sararmaya başladı umarm biran önce giderMerhaba ben de ameliyat oldum 5 gün geçti ama hala çok şişim ve morluklar da var sarıya dönenlerde var özellikle üst dudağım çok şiş gözümün içi kanlı bence çok zormuş kızımı da emziremiyorum
Sanirim 5.000 tl diyicektin canimMalzeme hastane ücreti 500.00 tl falan ortalama canım.
Kayseride olmak istersen 4 gün bekle sana sonucu atarım. nevsehirde kime olacaksın?Nevsehirde devlet hastanesinde olmak istiyorum olan varsa yardımcı olabilir mii??
ben de valla aynı şekilde yeni fotoğraf var mı diye ugruyorum instagram hesabını banada verebilir misin?Artik kullanmiyorum resimde paylasmiyorum sana instagram hesabimi atabilirim takip etmek istersen tesekkur ederim bu arada