• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

sağol bende nerden başlasam diye düşünür olmuştum :KK70: ben ilk ameliyatımı 2 sene önce kayseride saffet örse oldum 2500 tl ye sonuctan memnun kalmadm şimdi devlette tam bi hafta önce oldum ilaçlar tampon alçı vs toplam 500 ü bulmadı bakalım yarın alcı cıkacak şekli nasıl oldu suan bende bilmiyorum
Ya acaba siz hangi sehirde oldunuz? Ben suan izmirdeyim ama hic usenmem giderim o hastaneye valla fiyati superr. Zaten ogrenciyim oyle 3-4 bin verecek imkanim yok

ya caım burnun cok güzel olmus bende yaklasık 4 ay oldu burun ameliyatını olalı ama burnumda hala belirgin bir odem var sanki kemik gibi üstünde dr msaj yapmamı söylemişti cok düzenli olmasada yapıyorum ama düz görünmesi gereken burnum sanki kemerli gibi duruyo sağdan düz soldan cıkıntı var kafatyı yicem düzelmezse ben revizyonameliyatı falanda olamam anezteziyi kaldıramıyorum cünkü off ya valla sinirlerim bozuluyo:KK43:
Merhaba canım çıkınti gitti mi doktorun kimdi

Kızlar merhaba bi soru srmak istiyorum size mesela bi doktor ile gorustunuz ve ameliyat olmaya karar verdiniz doktorlar genellikle karar verildikten kaç zzaman sonrasina ameliyat gününü veriyorlar yani kontroller cok uzun suruyomu duyduğunuz yada tecrübelerinikadar

Kızlar merhaba bi soru srmak istiyorum size mesela bi doktor ile gorustunuz ve ameliyat olmaya karar verdiniz doktorlar genellikle karar verildikten kaç zzaman sonrasina ameliyat gününü veriyorlar yani kontroller cok uzun suruyomu duyduğunuz yada tecrübelerinikadar
canım ben iki.ameliyat oldum birincide hemen 1 hafta sonraya verdi bir kere muane oldum ameliyat günü sabahi da Resimlerim çekildi ve son kez konuştuk.. ve mükemmel bir operasyon oldu ama iki sene sonra tumsek vardı çok az doktor onu alirsak daha güzel görünür dedi ben de kabul.ettim 15 dk bir.revizyon oldum. ama işlem bölgesi ikinci aya girmeme rağmen hala sis.

neden revizyon oldun canim
Burun ucu düşüklüğü önden ters v deformesi ve burun atısının ayrılması nefes gibi birden fazla sorun vardı canm tabi nefes en önemlisiydi artık sürekli tıkanmaya başlamiştim burun ucununda görüntüsünden cok rahatsızdım

Burun ucu düşüklüğü önden ters v deformesi ve burun atısının ayrılması nefes gibi birden fazla sorun vardı canm tabi nefes en önemlisiydi artık sürekli tıkanmaya başlamiştim burun ucununda görüntüsünden cok rahatsızdım
anladım canım ya ben revizyon oldum çok iyi bir doktora.. kendi doktoruma küçük birnoperasyondu azıcık tümden kalmıştı canım sadece burun ortasina kucuk bir işlem ama şimdi orası ödemli tumsk görünüyor çok moralim bozuk ya 2 ay sonra dugunim var ve en onemlosi revizyona önceki profilim mükemmeldi acaba böyle mi kalır ya 2 ay oldu öf

anladım canım ya ben revizyon oldum çok iyi bir doktora.. kendi doktoruma küçük birnoperasyondu azıcık tümden kalmıştı canım sadece burun ortasina kucuk bir işlem ama şimdi orası ödemli tumsk görünüyor çok moralim bozuk ya 2 ay sonra dugunim var ve en onemlosi revizyona önceki profilim mükemmeldi acaba böyle mi kalır ya 2 ay oldu öf
hadi ya benmde 2 ay sonra düğünüm var ve o telaşla yaptırdım. şişliktir belki doktorunla konustun mu hiç bu durumu?

hadi ya benmde 2 ay sonra düğünüm var ve o telaşla yaptırdım. şişliktir belki doktorunla konustun mu hiç bu durumu?
canım doktorum şehir dışında sadece resim attım ödem o dedi ilk ameliyatında komple şişti ama şimdi bir bölge müdahele.edildi ve o.bölge ödem tuttu bu normal düğüne kadar geçer dedi doktorum gerçekten istanbulun en iyi doktorlarından hem.çok ilgili hem çok başarılı yanlış bir şey yapacağını sanmam ama ben yine de kırıntısı ediyorum sonuçta eski hali çok güzeldi ama.doktorum daha güzel olacak dedi

canım doktorum şehir dışında sadece resim attım ödem o dedi ilk ameliyatında komple şişti ama şimdi bir bölge müdahele.edildi ve o.bölge ödem tuttu bu normal düğüne kadar geçer dedi doktorum gerçekten istanbulun en iyi doktorlarından hem.çok ilgili hem çok başarılı yanlış bir şey yapacağını sanmam ama ben yine de kırıntısı ediyorum sonuçta eski hali çok güzeldi ama.doktorum daha güzel olacak dedi
inşallah canım. eski hali cok güzeldi dedin ya niye revizyon oldun ben analamdm

senin bunun mükemmel olmuş cnm benim.ilk.ameliyatimdakine benziyor☺ bir de bir şey sormak.istiyorum ben sadece kemer aldirmistim benim.burum zaten.kalkik ve delikleri küçüktü ameliyattan sonra kendi burnumun düşme ihtimali olmaz.dimi

senin bunun mükemmel olmuş cnm benim.ilk.ameliyatimdakine benziyor☺ bir de bir şey sormak.istiyorum ben sadece kemer aldirmistim benim.burum zaten.kalkik ve delikleri küçüktü ameliyattan sonra kendi burnumun düşme ihtimali olmaz.dimi
zannetmiyorum düşecegini zaten benm burnumun bu hali alması 1 yılı buldu ama başta belliydi düşük oldugu şişi inince daha belirginleşti

inşallah canım. eski hali cok güzeldi dedin ya niye revizyon oldun ben analamdm
canım doktorum şehir disindaydi yandan hoc bir skntim yoktu kontrole gidemedim önden de skntim yoktu sadece birazcık tumsek kalmıştı gözle görülür değildi sadece elleyince onu alinc
zannetmiyorum düşecegini zaten benm burnumun bu hali alması 1 yılı buldu ama başta belliydi düşük oldugu şişi inince daha belirginleşti
anladım canım ya benim doktorum şehir dışı olduğu için gidemedim ama çok hafif bir tümsek kalmış ne.onden ne yandan belli değildi doktorum alınırsa daha güzel olur dedi şimdi düğün de varya ben de hemen tamamen dedim ☺ ücret almadi bunun için doktorum çok iyidir. sonra o bölgede sis kaldıiii

Arkadaşlar burun ameliyatı oldum 6 ay önce hersey güzel burun ucu falan tm istediğim gibi fakat burun sırtında cıkıntı var belli oluyor biraz kavis olması gereken yerde çıkıntı var düz bile değil :KK43: kafayı yicem okadar konu okadum hiç benm gibi olan yok muu :KK43: bulamadım.Doktorum 1 yıl dolsun orayı törpüleyip birkaç cm indirilebilir dert etme diyor.muhayenesinde yapacakmış 15 dk lık basit bi işlem dedi.dolgu falan istemiyorum kavis bölgesi törpülensin istiyorum dedim meraketme dendi.Benim gibi durumda olan yaptıran var mı arkadaslar :KK43: bulabildiğim herkeze msj attım özelden fakat dönüş yok.
Walla gözümün feri çıktı yaa:mad:
canım ben de ilk.ameliyattan sonra cikinti kaldı iki sene sonra revizyon oldum ama su an o.bölge ödemli revizyon öncesi daha güzel duruyordu yalnız değilsin foto atar misin

Back