Tatlım harika görünüyosun zaten güzelsin daha bi hosluk gelmiş üzerine.15 inde ameliyat günüm çok kokuyorum ama böyle güzel fotolar gördükçe çabuk iyileşmeleri görünce içim rahatliyor umarım benimkide güzel ve iyi bi süreç olur bende sizlerle paylasirim10. Günüm
Kime ameliyat olacaksnızKızlar cumartesi ameliyatım var ama şuan gribim ve iyileşemezsem ameliyatım ertelencek.
Amacaba ameliyattan önce bunu yaşayan oldumu? Ameliyat öncesi antibiyotik vitamin ve bitki çayları kullanmakta yasak ? Ne yapmalıyım bi el atın :/
nekadara ameliyat oldunuz sizTeşekkür ederim canım..ankarada prof dr muhittin eski
Kime ameliyat olacaksnız
Ertelenir maalesef.Kızlar cumartesi ameliyatım var ama şuan gribim ve iyileşemezsem ameliyatım ertelencek.
Amacaba ameliyattan önce bunu yaşayan oldumu? Ameliyat öncesi antibiyotik vitamin ve bitki çayları kullanmakta yasak ? Ne yapmalıyım bi el atın :/
Ertelenir maalesef.
yeşil çay öneriyolar şişlikleri alması için bir dene bakalım :)6.günüm ve yuzumde çok şişlik var. nasıl geçer acaba? ilk iki gün buz koydum, morarma yok ama 3. günden itibaren şişlik başladı.
canım nasıl oldun tamponlar yarın mı cıkıyordu?vaay canım cok guzel olmuuss :)) benımde 3 gunum tamponlar bıraz zorluyor sıslıklerım coktu bu gun ınmeye baslamıs dılerım benım sonucta guzel olur :))
Bana yeşil çay içme dedi doktorum damarları genişlettiği için kanamayı arttırırmışyeşil çay öneriyolar şişlikleri alması için bir dene bakalım :)
anladım canımm doktor dediyse yapacak bişey yokBana yeşil çay içme dedi doktorum damarları genişlettiği için kanamayı arttırırmış
Canim cikan oluyormus ama doktor kalmayi oneriyoruz dediKizlar aranizda ameliyatd'tan sonra ayni gun hastaneden cikan var mi?
Kizlar aranizda ameliyatd'tan sonra ayni gun hastaneden cikan var mi?
ben cıktım aksama doğru ama kalmak en iyisi buz koymaları seninle ilgilenmeleri iyi oluyor ağrım olmamişti benm ama buzda koymamiştim fena şişmiştim.Kizlar aranizda ameliyatd'tan sonra ayni gun hastaneden cikan var mi?
canım nasıl oldun tamponlar yarın mı cıkıyordu?
ayy inan senden çok merak ediyorum :) arkadasında dediği gibi burun ucun az cok belli oluyordur yarını bekliyorum sabırsızlıkla :)evet canım yarın buyuk gun 7 gunum bu gun 8 gunde tamponlar ve alcı cıkıyor umarım sonuctan memnun olurum :))
Gecmis olsun sanirim burun ucun az Cok belli oluyordur umarim istediyin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?