bu topiğin en atarlı kızı da ben olcamm bu gidişleeesizde kapı dışarı etmezsinz demiii canlarımmmm:26:tribe bagladmmm mııı tamammmm
Biz mezun olur olmaz evlenmek istiyoruz ikimizin de mezuniyet tarihi şubat 2015 inşaAllah. Martta düğün olsun istiyoruz
15-03-15 te
ben daha beklemedim canım nasipse düğünden sonra bekleyeceğim. eğer düğünden önce beklemeye kalkarsak düğün tarihi 2 buçuk yıl sonrasına kalıyor zaten yaklaşık 5 yıldır beraberiz artık canımıza tak etti
paylaşım yaparız inşaAllah az kalmış tezkereye ne güzelevlilik planlar yapmak çok güzel
Biz mezun olur olmaz evlenmek istiyoruz ikimizin de mezuniyet tarihi şubat 2015 inşaAllah. Martta düğün olsun istiyoruz
15-03-15 te
ben daha beklemedim canım nasipse düğünden sonra bekleyeceğim. eğer düğünden önce beklemeye kalkarsak düğün tarihi 2 buçuk yıl sonrasına kalıyor zaten yaklaşık 5 yıldır beraberiz artık canımıza tak etti
paylaşım yaparız inşaAllah az kalmış tezkereye ne güzelevlilik planlar yapmak çok güzel
bu topiğin en atarlı kızı da ben olcamm bu gidişleeesizde kapı dışarı etmezsinz demiii canlarımmmm:26:tribe bagladmmm mııı tamammmm
aaayyy hadi inş maşallah herşey istediin gibi olur inş darısı başımabu arada tarihte gerçekten güzel
ayy ne kadannnn uzagıımm ewliliğee kızlar siz benide ikna etceksinz sanırımmmmooww düğünden sonraa daha bi zor olcaakkk:26:ayy bzm 5i de geçti canımmm biz napalımmm
ne guzel yaa.Evlenınce asker beklemek ayrı zor obur turlu ayrı zor uff her turlu zor ya ıste.bızde 5 yıldır beraberız.2 ay sonra askerlıkte aradan cıkmıs olcak bakalım hayırlısıdaha varmıs senın 2015 dıyosun.Allah guzel evlılıkler nasip etsin hepimize
ayy ne kadannnn uzagıımm ewliliğee kızlar siz benide ikna etceksinz sanırımmmmooww düğünden sonraa daha bi zor olcaakkk:26:ayy bzm 5i de geçti canımmm biz napalımmm
tarihlere takıntım var, böyle uyumlu olsun istedim, sonra dedik ki düğünler yaz olmak zorunda mı biz martta evlenelim
bir tek 15-03-15 haftasonuna denk geliyor
15-4-15
15-5-15
15-6-15 denk gelmiyor
haziran denk geliyor ama ah bizde o sabır yok ki bekleyelim
tarihlere takıntım var, böyle uyumlu olsun istedim, sonra dedik ki düğünler yaz olmak zorunda mı biz martta evlenelim
bir tek 15-03-15 haftasonuna denk geliyor
15-4-15
15-5-15
15-6-15 denk gelmiyor
haziran denk geliyor ama ah bizde o sabır yok ki bekleyelim
maşallah yasanırım uzun dönem bekledin sen helal olsun. çok az kalmış tezkereye
sizin de hemen olur düğün inşaAllah kavuşursunuz hayırlısıyla
mezun olmadan aileler kabul etmiyor mecbur 2015 Mart a çekebiliyoruz en erken
maşallahdüğünden sonra çok büyük ihtimal çok zor olacak ama kısa dönem diyorum hiç değilse, 5 ay 17 gün izinsiz olursa, dayanırız umarım, kavuşalım da
sen de evliliğe heves edersin burada durdukça
maşallah yasanırım uzun dönem bekledin sen helal olsun. çok az kalmış tezkereye
sizin de hemen olur düğün inşaAllah kavuşursunuz hayırlısıyla
mezun olmadan aileler kabul etmiyor mecbur 2015 Mart a çekebiliyoruz en erken
maşallahdüğünden sonra çok büyük ihtimal çok zor olacak ama kısa dönem diyorum hiç değilse, 5 ay 17 gün izinsiz olursa, dayanırız umarım, kavuşalım da
sen de evliliğe heves edersin burada durdukça
bende de var o takıntı ama ben daha tarih belirlemedimama sizin ilişki baya uzun olmuş doğaldır bizim ilişkimiz 1 yıldır var ama bakma benimkinde de yok o sabır ben tutuyorum arada ne o yangından mal mı kaçırıyon diyorum gülüyo
sende kendımı gordum desem ??? bende alıyorum onume takvımı tek tek bakıyorum hngısı uyumlu dıye.bızım ugurlu sayımız 7.7 li bsyler ıstıyordum.15 ve 23 de dogum gunlermız ama ona uygun bulamadım.kır dugunu ıstıyorum o yuzden de en gec eylul oluyor.mart nısan soguk olur :S
07.09.2014 var suan ufukta.beklersek 06.06.2015 var oda cok uzun ya pff .)))
ayy yerim ben siziii çıktım o tripten gizemim çıktmmmkıskançlık krizleri başladı bazılarında sanırımmmm
Ben de anlamadım 4 yıl 9 ay olmuş ne çabuk geçmiş
Lise bitti üni sınavına girdik üni kazandık da şimdi üniler bitiyor.. way be
eski fotolarımıza bakıyorum da çocukmuşusuz daha
eski konuşmalarımıza bakıyorum msn kayıtları fln, saçma sapan kavgalar etmişiz, çocuksu şeyler
ben 21 yaşındayım bu arada senin yaş kaç?
ahahah sen de benim gibiymişsin
07.09.14 çok güzel görünüyor canım kır düğünü fikri çok hoşbiz 2009 da çıkmaya başladık o nedenle nişan tarihimizi 20.09 yani 20 eylül istiyoruz 20.09.2014 te nişan olsun diye
evet canım uzun donemdı maleseff.1 yıl bekledım.smdı sadece 2 ayımız kaldı3 yılımızda ayrı sehırlerden yuruttuk.cok bekledık bırbırımızı yanii.artık beraber mutlu olmak ıstıyoruzz.
inş bakalımm canımm hayırlısııı
Ben de anlamadım 4 yıl 9 ay olmuş ne çabuk geçmiş
Lise bitti üni sınavına girdik üni kazandık da şimdi üniler bitiyor.. way be
eski fotolarımıza bakıyorum da çocukmuşusuz daha
eski konuşmalarımıza bakıyorum msn kayıtları fln, saçma sapan kavgalar etmişiz, çocuksu şeyler
ahahah sen de benim gibiymişsin
07.09.14 çok güzel görünüyor canım kır düğünü fikri çok hoşbiz 2009 da çıkmaya başladık o nedenle nişan tarihimizi 20.09 yani 20 eylül istiyoruz 20.09.2014 te nişan olsun diye
93'lüyüm canım bende.bızımde cıkma tarıhı 03.11.2008. bu tarıhte nısan olamaz cunku ocakta gelıcek.ondan mart gıbı falan gzl tarıh arıyorum ama yok ya.suan oturdum bakıyorum gene sayendeben bu yılı pek begenmedım ya.14 ü 4 ü hıc sevmem hıc uyumlu deıl :/:/
oo siz baya zorluk çekmişsiniz yakavuşun inşaAllah bi an önce :26: nasıl sabrediyorsunuz ben gerçekten saygı duyuyorum uzun dönem askerlik yapana da, onu bekleyene de
biz sevgilimle lisede tanıştık, sonra üni tercihini beraber yaptık beraber ankarayı yazdık ankaraya geldik
üni de kopmak istemedik ankara dışı yer yazmadık
okullar bitince ikimiz de memlekete geri döneceğiz inşaAllah
yaş kaç? ben 21 yaşımdayım 92 doğumluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?