2014 e bir gircez hopp aşklarımız yanımızda.Bir kez de onla kutlarım ben artık.zaten ızmıre gıdıcem o gelııncee .)) subattada gizeminki gelicek.oda sevgılıler gununu kutlar miss gibi ohh.bahar dada denizinki gelicek.cicekler acıcak havalar guzellescek ohh ne gzl yaaaa
ben geçen sene bi cesaret kısa kestirdim böle oldu sonra uzayınca gene kısa kestirdim
Eki Görüntüle 856364
şimdi uzatmaya çalışıyorum omuzlarımdan aşadalar ama çok kırıldı kestirmem 1 parmak kadar kendilerine gelsinler lazım uygun ve güzel bi kuaför arıyorum kendime şahsen
bulursan banada haber ver gızem ya.bızım var burda gttıgımız ama pek memnun degılım ben.
bak bende boyle kestrcem gene ben cok memnundum ve cok rahat bakması
Eki Görüntüle 856371
bulursan banada haber ver gızem ya.bızım var burda gttıgımız ama pek memnun degılım ben.
bak bende boyle kestrcem gene ben cok memnundum ve cok rahat bakması
Eki Görüntüle 856371
gizooşş kıbrısa ne zaman gidiyoonn kuzumm senn??
ewt ewt aynen sırayla hepicimz kavuşcaazzizmire nie gidionn kız senn??*
persembe sabah 5.50 de ucak .))
hepberaber mutlu olalım inş herkes mutlu olsuuunnn
aynen sonra olur olmadık şeyler kuruyorum noldu hastalandımı başına bişey mi geldi yoksa küstümü kırıldı mı bana diye
aynen yaaa bide en önemlisi birbirimizin doğum gününde (arka arkaya olduu için öle dedim) yanyanayız
ee askım ordaaa .))
dönüşş ne zamann kuzu biz napcaaz sensiz yaa
bnm saçlarda böle olmasını isterdm yaa düz olsa ne wardı kii pooff:26:
bnm saçlarda böle olmasını isterdm yaa düz olsa ne wardı kii pooff:26:
Kızlar Allah kavuştursun
Kızlar Allah kavuştursun
senınkı nasıl?? ya benımkı duz olmasa en azından seklı olurdu ıstedıgımde de duzlestırıcı ıle duzlestırırdım.boyle hc bsye benzemıyor töbe yarabbiii
merak etme benimkilerde düz değil gizli dalga var saçlarımda o yüzden nerdeyse hergün düzleştiriyorum makinayla
pazar gece doncem.pazartesi girerim heralde dıye dusunuyorum.ozamana kadar bensız takılcaksınız artık .// telefonda kapalı olcak orda netten gidiyor.gecen sefer habire telefona whatsup o bu su bıldırımler geldı 270 tl fatura geldı ya kalbime iniyodu
senınkı nasıl?? ya benımkı duz olmasa en azından seklı olurdu ıstedıgımde de duzlestırıcı ıle duzlestırırdım.boyle hc bsye benzemıyor töbe yarabbiii
olur tatlım hatta beraberde gidebiliriz istersen bi yer bulursam haber veririm ben sana bizim burda var güzel yapıyo saçı ama bana bi mahalle kuaförüne göre fiyatını fazla istiyo gibime geldi o yüzden başka bi yer arıyorum
hmm hmm aynı yerde diil miydnz siz yaa ??yine balıga mı bagladım benn:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?