Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

ewt ewt aynen sırayla hepicimz kavuşcaazzizmire nie gidionn kız senn??*

bulursan banada haber ver gızem ya.bızım var burda gttıgımız ama pek memnun degılım ben.

bak bende boyle kestrcem gene ben cok memnundum ve cok rahat bakması

bulursan banada haber ver gızem ya.bızım var burda gttıgımız ama pek memnun degılım ben.

bak bende boyle kestrcem gene ben cok memnundum ve cok rahat bakması
Eki Görüntüle 856371

olur tatlım hatta beraberde gidebiliriz istersen bi yer bulursam haber veririm ben sana bizim burda var güzel yapıyo saçı ama bana bi mahalle kuaförüne göre fiyatını fazla istiyo gibime geldi o yüzden başka bi yer arıyorum

evet ya mumlara püff de olcak ne gzll

Son düzenleme:
pazar gece doncem.pazartesi girerim heralde dıye dusunuyorum.ozamana kadar bensız takılcaksınız artık .// telefonda kapalı olcak orda netten gidiyor.gecen sefer habire telefona whatsup o bu su bıldırımler geldı 270 tl fatura geldı ya kalbime iniyodu

dönüşş ne zamann kuzu biz napcaaz sensiz yaa

senınkı nasıl?? ya benımkı duz olmasa en azından seklı olurdu ıstedıgımde de duzlestırıcı ıle duzlestırırdım.boyle hc bsye benzemıyor töbe yarabbiii

merak etme benimkilerde düz değil gizli dalga var saçlarımda o yüzden nerdeyse hergün düzleştiriyorum makinayla

ooww yok artk baya kötüymüşş nese gizemimle takılırız biz artk denizcikde takılır bizeee
bnmki dalgalı yaa uzundu geçen bi kestrdm ice kötü olduu

senınkı nasıl?? ya benımkı duz olmasa en azından seklı olurdu ıstedıgımde de duzlestırıcı ıle duzlestırırdım.boyle hc bsye benzemıyor töbe yarabbiii

benim saçlarda gizli dalga var ve hoş durmuyo doğal hali sürekli düzleştirmek zorunda kalıyorum üstelik diğer modellerde kolay şekil alıyo ama 1 saat içinde eski haline geri geliyo keşke düz olaydı da saçlarımı düzleştirmek zorunda kalmasaydım bende

tamam canım bulursan haber et gıderızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…