• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

herkesın derdi baska yahu :D :D bız kızlar hıc bsyı begenmıyoruz hee

benim saçlarda gizli dalga var ve hoş durmuyo doğal hali sürekli düzleştirmek zorunda kalıyorum üstelik diğer modellerde kolay şekil alıyo ama 1 saat içinde eski haline geri geliyo :14::14: keşke düz olaydı da saçlarımı düzleştirmek zorunda kalmasaydım bende

şu asker yolu gözlemek bi bitse bizde inş o yola giricez ve bu sefer mutlu son için şafak sayıcaz:16:
ne zaman peki düğün tarihi belli mi??

Biz mezun olur olmaz evlenmek istiyoruz ikimizin de mezuniyet tarihi şubat 2015 inşaAllah. Martta düğün olsun istiyoruz

15-03-15 te :69:

ayy ne güzeelll ewlilige karşı olarak söylüyorum bunu bennn:32:allah gönlüne göre nasip etsn herşeyi cnm :1:bekledn mi sende asker yolu bz gbiii??

ben daha beklemedim canım nasipse düğünden sonra bekleyeceğim. eğer düğünden önce beklemeye kalkarsak düğün tarihi 2 buçuk yıl sonrasına kalıyor zaten yaklaşık 5 yıldır beraberiz artık canımıza tak etti

1 yıl var galıba oyle yazıyor?? ne guzel yaa.bızde ınsallah 2 ay sonra planlara baslıcaz.sende bızımle paylasırsın artık hazırlıklarını.fıkre ıhtıyacım var benımmmmm. ))

paylaşım yaparız inşaAllah az kalmış tezkereye ne güzel :16: evlilik planlar yapmak çok güzel :16:

Biz mezun olur olmaz evlenmek istiyoruz ikimizin de mezuniyet tarihi şubat 2015 inşaAllah. Martta düğün olsun istiyoruz

15-03-15 te :69:

ben daha beklemedim canım nasipse düğünden sonra bekleyeceğim. eğer düğünden önce beklemeye kalkarsak düğün tarihi 2 buçuk yıl sonrasına kalıyor zaten yaklaşık 5 yıldır beraberiz artık canımıza tak etti

paylaşım yaparız inşaAllah az kalmış tezkereye ne güzel :16: evlilik planlar yapmak çok güzel :16:

aaayyy hadi inş maşallah herşey istediin gibi olur inş darısı başıma :16: bu arada tarihte gerçekten güzel

Back