• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

ewwtt kızlaarr fazlalıkları temizlemekle meşguldüümm konuyaa italyaann kaldımm vee şimdi kaçıyorm yemek wakti malum ama yemekten soraa burdaymmm :1:yeni arkadaşmzda hoşgeldii isimini ögrenelimm seninde ben ecrin yaş 21 aynen canm :9:kızlaar kaybolmayın bi yereee gelceemmm:3:

kızlaaarrrrr benim isteme için olan tarih belli ağustos 16 2014 yani 2. yılımız dolduunda :16::16:

23 benim yaşım cnm bizim aileler askerlik olmadan izin vermediler o yüzden önce askerliği halletmeye gitti gelp iş bulsun bi ayaklarının üzerinde durduunu kanıtlasın öyle olur dedi ailelerimiz tabi bu arada bende kendi ayaklarımın üstünde durabildiimi kanıtlamalıyım

yıldönümünde isteme olması fikri çok hoş bence :16:
ben de 5. yıldönümümüzde isteme olsun isterdim ama sevgilimin aklına gelmiyor sanırım

benim ailem nedense askerliğini yapsın diye tutturmardı ben de ona şaşırıyorum galiba askerlik olayını unuttular :9:

ewwtt kızlaarr fazlalıkları temizlemekle meşguldüümm konuyaa italyaann kaldımm vee şimdi kaçıyorm yemek wakti malum ama yemekten soraa burdaymmm :1:yeni arkadaşmzda hoşgeldii isimini ögrenelimm seninde ben ecrin yaş 21 aynen canm :9:kızlaar kaybolmayın bi yereee gelceemmm:3:

memnun oldum ecrin bana soruyorsun galiba ben de gizem sanırım adaşım var bu topikte

sağol canım.valla büyük ask derler ya.Hani her zorluga bırlıkte göğüs geren o türden bızımkı.Aklına gelebılecek türlü türlü zorluklar yasadık ama ayrılmadık cok sukur :nazar: bende 15 yasımda tanıdım onu.herseyımın ılkı onunla <3 onun ıcın unıversıte tercıhımı ızmır yaptım.ılk yıl beraberdık cok guzeldı.sonra hıc beklemıyorduk askerlık çıktı.2. yılımı ızmırde yalnız gecırdım onsuz cok zordu :/ daha dogrusu cok keyıfsızdı.sızın askınızda cok guzel masallah :nazar: musmutlu bır yuva kurarız ınsallah hepimizz

anladım canım.. sevgilin de 93lü sanırım aynı yaştasınız.. benim sevgilimle aramda 1.5 yaş var
ayrı oluşunuz aşkınızı güçlendirmiş maşallah :nazar:

ben de 16.5 yaşımda tanıdım, way be nerelerden nereye gelmişiz öyle değil mi?

evet canım sadece 1 ay yaradı :S nese ona da sukur ne dıyım :S 30.03 ıyımıs aslında.02.02 2014 var ama oda erken oluyor bıraz bızım ıcın

Anladım canım sanırım askerliğin 12 aya düşmesi size sadece 1 ay kazandırmış

11.03.2014 nasıl salı gününe denk geliyor ama evde olacaksa nişan sıkıntı olmayabilir

30.03.2014 te güzel sanki

ayy çatlicamm amma gizem çıktıı bee wala bi gizem daha gelse kaldramam sanırımm :1:tabiki şakaa memnun oldm canım bu topkte 3.gizooş oldun tebrikler ödül vercez artkın 4. gelisee:1:

Allah' ın hakkı 3 tür bence 3. gizeme verilmeli ödül :33:
diğer ismim de eylül

eylül ayında doğdum :)

afıyet olsun bebegım tmaam gıt sen burdayız bız

evet canım sadece 1 ay yaradı :S nese ona da sukur ne dıyım :S 30.03 ıyımıs aslında.02.02 2014 var ama oda erken oluyor bıraz bızım ıcın

sevgililer gününe bakış açınız nasıl bilmiyorum ama 14.02.14 çok güzel olur
1 ay da iyidir canım asker adam için bekleyeni için 1 ay da çok önemlidir iyi olmuş

yok artık :9: :9: :9: soka gırdım.3. gızemımız oldu topıkte :D bırı ben bırı mystery dıgerıde sen oldun

sizin isimlerinizin gizem olduğunu ve yaşlarınızın genç olduğunu farkedince ben de aranıza katılmak istedim
bir de asker beklemeyenler de gelebilir yazmışınız bunu da görince geldim :16:

:9: unuttular mı cok guldum yaa

ben de 5. yıldönümümüzde isteme olsun isterdim ama sevgilimin aklına gelmiyor sanırım

benim ailem nedense askerliğini yapsın diye tutturmardı ben de ona şaşırıyorum galiba askerlik olayını unuttular :9:

aaaaaaaa.16.08.2014 yanii e supermıs yuffii.))

bende çok sevmiştim onun bu fikrini bakalım kısmet inş olur ama diyo o tarihte kapınızdayım ben anlamam diyo işiniz varmış yokmuş banane diyo kapınızda yatarım diyo:9::9::9:

benim adımda gizem 23 yaşındayım tolga (sevgilim ) 24 yaşında yarışmaya bursadan katılıyorum yarışmacı yarenlere başırılar diliyorum :9::9:

bak yaa ewlilik diyince nası akılları başından gtti bzm gizemlerinnn:9:
valla öyle oldu 3 gizem olduk yok mu arttıran :9::9: ecrin artık aramızda bolca dilek tutarsın sende :9::9:

yok o 89 lu canım.3 bucuk yas var bızımde aramızda.aynen oyle nereden nereye ... :nazar:

anladım canım.. sevgilin de 93lü sanırım aynı yaştasınız.. benim sevgilimle aramda 1.5 yaş var
ayrı oluşunuz aşkınızı güçlendirmiş maşallah :nazar:

ben de 16.5 yaşımda tanıdım, way be nerelerden nereye gelmişiz öyle değil mi?

zuahahah kızım koptum bu aksam ya ne guldum ne guldum :9: verelım valla bızde bu sans varken kesın gelırr

ayy çatlicamm amma gizem çıktıı bee wala bi gizem daha gelse kaldramam sanırımm :1:tabiki şakaa memnun oldm canım bu topkte 3.gizooş oldun tebrikler ödül vercez artkın 4. gelisee:1:

Back