kızlaaarrrrr benim isteme için olan tarih belli ağustos 16 2014 yani 2. yılımız dolduunda
23 benim yaşım cnm bizim aileler askerlik olmadan izin vermediler o yüzden önce askerliği halletmeye gitti gelp iş bulsun bi ayaklarının üzerinde durduunu kanıtlasın öyle olur dedi ailelerimiz tabi bu arada bende kendi ayaklarımın üstünde durabildiimi kanıtlamalıyım
ewwtt kızlaarr fazlalıkları temizlemekle meşguldüümm konuyaa italyaann kaldımm vee şimdi kaçıyorm yemek wakti malum ama yemekten soraa burdaymmmyeni arkadaşmzda hoşgeldii isimini ögrenelimm seninde ben ecrin yaş 21 aynen canm kızlaar kaybolmayın bi yereee gelceemmm
kızlaaarrrrr benim isteme için olan tarih belli ağustos 16 2014 yani 2. yılımız dolduunda
memnun oldum ecrin bana soruyorsun galiba ben de gizem sanırım adaşım var bu topikte
sağol canım.valla büyük ask derler ya.Hani her zorluga bırlıkte göğüs geren o türden bızımkı.Aklına gelebılecek türlü türlü zorluklar yasadık ama ayrılmadık cok sukurbende 15 yasımda tanıdım onu.herseyımın ılkı onunla <3 onun ıcın unıversıte tercıhımı ızmır yaptım.ılk yıl beraberdık cok guzeldı.sonra hıc beklemıyorduk askerlık çıktı.2. yılımı ızmırde yalnız gecırdım onsuz cok zordu :/ daha dogrusu cok keyıfsızdı.sızın askınızda cok guzel masallah musmutlu bır yuva kurarız ınsallah hepimizz
Anladım canım sanırım askerliğin 12 aya düşmesi size sadece 1 ay kazandırmış
11.03.2014 nasıl salı gününe denk geliyor ama evde olacaksa nişan sıkıntı olmayabilir
30.03.2014 te güzel sanki
ayy çatlicamm amma gizem çıktıı bee wala bi gizem daha gelse kaldramam sanırımmtabiki şakaa memnun oldm canım bu topkte 3.gizooş oldun tebrikler ödül vercez artkın 4. gelisee
ewwtt kızlaarr fazlalıkları temizlemekle meşguldüümm konuyaa italyaann kaldımm vee şimdi kaçıyorm yemek wakti malum ama yemekten soraa burdaymmmyeni arkadaşmzda hoşgeldii isimini ögrenelimm seninde ben ecrin yaş 21 aynen canm kızlaar kaybolmayın bi yereee gelceemmm
aaaaaaaa.16.08.2014 yanii e supermıs yuffii.))
memnun oldum ecrin bana soruyorsun galiba ben de gizem sanırım adaşım var bu topikte
evet canım sadece 1 ay yaradı :S nese ona da sukur ne dıyım :S 30.03 ıyımıs aslında.02.02 2014 var ama oda erken oluyor bıraz bızım ıcın
yok artıksoka gırdım.3. gızemımız oldu topıkte bırı ben bırı mystery dıgerıde sen oldun
yıldönümünde isteme olması fikri çok hoş bence
ben de 5. yıldönümümüzde isteme olsun isterdim ama sevgilimin aklına gelmiyor sanırım
benim ailem nedense askerliğini yapsın diye tutturmardı ben de ona şaşırıyorum galiba askerlik olayını unuttular
yıldönümünde isteme olması fikri çok hoş bence
ben de 5. yıldönümümüzde isteme olsun isterdim ama sevgilimin aklına gelmiyor sanırım
benim ailem nedense askerliğini yapsın diye tutturmardı ben de ona şaşırıyorum galiba askerlik olayını unuttular
aaaaaaaa.16.08.2014 yanii e supermıs yuffii.))
valla öyle oldu 3 gizem olduk yok mu arttıranbak yaa ewlilik diyince nası akılları başından gtti bzm gizemlerinnn
anladım canım.. sevgilin de 93lü sanırım aynı yaştasınız.. benim sevgilimle aramda 1.5 yaş var
ayrı oluşunuz aşkınızı güçlendirmiş maşallah
ben de 16.5 yaşımda tanıdım, way be nerelerden nereye gelmişiz öyle değil mi?
ayy çatlicamm amma gizem çıktıı bee wala bi gizem daha gelse kaldramam sanırımmtabiki şakaa memnun oldm canım bu topkte 3.gizooş oldun tebrikler ödül vercez artkın 4. gelisee
aşk muhabbetlerne fazla grmeyn döverm sizi ben gelene kadar az bekleynn uleennn
Allah' ın hakkı 3 tür bence 3. gizeme verilmeli ödül
diğer ismim de eylül
eylül ayında doğdum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?