Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

ewwtt kızlaarr fazlalıkları temizlemekle meşguldüümm konuyaa italyaann kaldımm vee şimdi kaçıyorm yemek wakti malum ama yemekten soraa burdaymmm yeni arkadaşmzda hoşgeldii isimini ögrenelimm seninde ben ecrin yaş 21 aynen canm kızlaar kaybolmayın bi yereee gelceemmm

kızlaaarrrrr benim isteme için olan tarih belli ağustos 16 2014 yani 2. yılımız dolduunda

yıldönümünde isteme olması fikri çok hoş bence
ben de 5. yıldönümümüzde isteme olsun isterdim ama sevgilimin aklına gelmiyor sanırım

benim ailem nedense askerliğini yapsın diye tutturmardı ben de ona şaşırıyorum galiba askerlik olayını unuttular

memnun oldum ecrin bana soruyorsun galiba ben de gizem sanırım adaşım var bu topikte

anladım canım.. sevgilin de 93lü sanırım aynı yaştasınız.. benim sevgilimle aramda 1.5 yaş var
ayrı oluşunuz aşkınızı güçlendirmiş maşallah

ben de 16.5 yaşımda tanıdım, way be nerelerden nereye gelmişiz öyle değil mi?

evet canım sadece 1 ay yaradı :S nese ona da sukur ne dıyım :S 30.03 ıyımıs aslında.02.02 2014 var ama oda erken oluyor bıraz bızım ıcın

ayy çatlicamm amma gizem çıktıı bee wala bi gizem daha gelse kaldramam sanırımm tabiki şakaa memnun oldm canım bu topkte 3.gizooş oldun tebrikler ödül vercez artkın 4. gelisee

Allah' ın hakkı 3 tür bence 3. gizeme verilmeli ödül
diğer ismim de eylül

eylül ayında doğdum :)

afıyet olsun bebegım tmaam gıt sen burdayız bız

evet canım sadece 1 ay yaradı :S nese ona da sukur ne dıyım :S 30.03 ıyımıs aslında.02.02 2014 var ama oda erken oluyor bıraz bızım ıcın

sevgililer gününe bakış açınız nasıl bilmiyorum ama 14.02.14 çok güzel olur
1 ay da iyidir canım asker adam için bekleyeni için 1 ay da çok önemlidir iyi olmuş

yok artık soka gırdım.3. gızemımız oldu topıkte bırı ben bırı mystery dıgerıde sen oldun

sizin isimlerinizin gizem olduğunu ve yaşlarınızın genç olduğunu farkedince ben de aranıza katılmak istedim
bir de asker beklemeyenler de gelebilir yazmışınız bunu da görince geldim

unuttular mı cok guldum yaa

aaaaaaaa.16.08.2014 yanii e supermıs yuffii.))

bende çok sevmiştim onun bu fikrini bakalım kısmet inş olur ama diyo o tarihte kapınızdayım ben anlamam diyo işiniz varmış yokmuş banane diyo kapınızda yatarım diyo

benim adımda gizem 23 yaşındayım tolga (sevgilim ) 24 yaşında yarışmaya bursadan katılıyorum yarışmacı yarenlere başırılar diliyorum

bak yaa ewlilik diyince nası akılları başından gtti bzm gizemlerinnn
valla öyle oldu 3 gizem olduk yok mu arttıran ecrin artık aramızda bolca dilek tutarsın sende

yok o 89 lu canım.3 bucuk yas var bızımde aramızda.aynen oyle nereden nereye ...

zuahahah kızım koptum bu aksam ya ne guldum ne guldum verelım valla bızde bu sans varken kesın gelırr

ayy çatlicamm amma gizem çıktıı bee wala bi gizem daha gelse kaldramam sanırımm tabiki şakaa memnun oldm canım bu topkte 3.gizooş oldun tebrikler ödül vercez artkın 4. gelisee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…