sizin isimlerinizin gizem olduğunu ve yaşlarınızın genç olduğunu farkedince ben de aranıza katılmak istedim
bir de asker beklemeyenler de gelebilir yazmışınız bunu da görince geldim
bak yaa ewlilik diyince nası akılları başından gtti bzm gizemlerinnn
sizin isimlerinizin gizem olduğunu ve yaşlarınızın genç olduğunu farkedince ben de aranıza katılmak istedim
bir de asker beklemeyenler de gelebilir yazmışınız bunu da görince geldim
sevgililer gününe bakış açınız nasıl bilmiyorum ama 14.02.14 çok güzel olur
1 ay da iyidir canım asker adam için bekleyeni için 1 ay da çok önemlidir iyi olmuş
bende çok sevmiştim onun bu fikrini bakalım kısmet inş olur ama diyo o tarihte kapınızdayım ben anlamam diyo işiniz varmış yokmuş banane diyo kapınızda yatarım diyo
benim adımda gizem 23 yaşındayım tolga (sevgilim ) 24 yaşında yarışmaya bursadan katılıyorum yarışmacı yarenlere başırılar diliyorum
valla öyle oldu 3 gizem olduk yok mu arttıranecrin artık aramızda bolca dilek tutarsın sende
unuttular mı cok guldum yaa
yok o 89 lu canım.3 bucuk yas var bızımde aramızda.aynen oyle nereden nereye ...
yaa gercekten mii.eylül ismini cok severım.cok anlamlı olmus gercekten.Ela eylül böyle bir sonbahar bir hüzün havasında sanki ama cok hos bence
cok ıyı etmıssın hos gelmıssın canım benım.evet hıc fark etmez gelenlerın asker beklıyor olup olmaması.bız aslında baska topıkteydık ordakı arkadaslar orda olusumuzdan pek memnun olmadılar galıba ki durmadan aynı sozlerı syleyerek kibarca kovdular bizi.(kendılerıde asker beklıyor) bızde buraya geldık tertemız bır sayfa actık
bende çok sevmiştim onun bu fikrini bakalım kısmet inş olur ama diyo o tarihte kapınızdayım ben anlamam diyo işiniz varmış yokmuş banane diyo kapınızda yatarım diyo
benim adımda gizem 23 yaşındayım tolga (sevgilim ) 24 yaşında yarışmaya bursadan katılıyorum yarışmacı yarenlere başırılar diliyorum
valla öyle oldu 3 gizem olduk yok mu arttıranecrin artık aramızda bolca dilek tutarsın sende
iyi ki geldin hoş geldiiinnn
Anneme mezun olunca hemen evlenmek istiyoruz dediğimde dur bakalım önce askerlik yapsın demedi
sanırım hakkatten askerlik akıllarına gelmiyor
biz de bundan istifade dip evleneceğiz hemen, askere evlendikten sonra gitsin madem
eylül ismini de eylül ayını da çok severim ben de nişanım eylülde olsun diye o yüzden istiyorum
evet bunu da farketmiştim, ama tam olarak neden orada istenmediğinizi anlayamamıştım
neyse üzülmeyin dostukların biri biter diğeri başlar
hayat böyle
sevgilin çok iyi yapıyor
teşekkür ederim
ocakta gelıcek ıse gırmesı kac ay alır bılmıyoruz ondan en az 2 ay dıyorum ondan subat olmaz heralde ya ay bılemedım bı gelsın kısmetse bakalım
valla bızde orasına akıl sır erdıremedık.Bakmak ıstersen benım profılımde elbet vardır aşalara dogru yazdıklarım.musaıt zamanda gırer bakarsın acaba bız mı gercekten alınganlık yaptık yoksa baskalarımı ılerı gitmis?? belkı sen bulursun sorunu
bende eylulde dugun ıstıyorum yagmur yagmazsa tabı.bende hazıranda dogdum.hazıranda olur ama 2014 hazıran cok yakın 2015 te cok uzakpek takvımlerle uyuşamadık
normalde bıldırımlere bakardım 33 bıldırım olmus ne konustuk ne konustukyetısemıyorum valla.ama bu durumdan da yakınmıyorum baskaları gıbı ,)
hemencecik iş bulur umarım. benim de mesleğim belli ama sevgilimin ne olacağı belli değil, bir türlü karar veremiyor
aslında okudum biraz ama anlayamadım yine de
zaman bize uymuyor, biz zamana uymuyoruz, ne olacak böyle
umarım canım ya.sevdıcegım bılgısayar mezunu.unıversıte terk suan bırakıp gıttı askere.gelıncede hem ıs blup okuması zor ama bılmıom ya.kpss denıcem ben eylulde.ıs yok guc yok nasıl olcak bakalım.
bızde anlamadık o yuzden cıktık.dıcegımı dedım orda ben zaten bı paragrafla .))
hım sevgilin neden üni terk etti acaba kötü bir şeyler mi oldu, 15 ay gidince pişman olmadı mı acaba terk ettiğine
benimki de pek bi hevesli askere gitmeye, 12 aya düştü ben askere gideyim öyle okulu bitireyim diyor deli
ben musade etmiyorum
belki sorun çözülür sonra (topik sorunu) biraz zaman geçsin belki size ya neden gittiniz geri gelin derler
hım sevgilin neden üni terk etti acaba kötü bir şeyler mi oldu, 15 ay gidince pişman olmadı mı acaba terk ettiğine
benimki de pek bi hevesli askere gitmeye, 12 aya düştü ben askere gideyim öyle okulu bitireyim diyor deli
ben musade etmiyorum
belki sorun çözülür sonra (topik sorunu) biraz zaman geçsin belki size ya neden gittiniz geri gelin derler
sen ne okuyorsun bu arda cnm
valla deselerde kimse kusuruma bakmasın çoluk çocuk muhabbetinin olduu bana saygısızca davranılar bir yere pek kolay gitmem o yüzden topiğede gitmeyi düşünmüyorum bizle konuşmak isteyen buraya gelsin ben şahsen insanları severim konuşmaya geleni kovmam bizi kovanlarda gelse onlarada açık benim kapım
önlisanstı canım oda uzadı 2 yılda bıtmedı yanı.sogudu oda ıyıce.askerlık cıktı sonra.okulu pek bır sorunlu hocalarıyla takık.bakalım neler olcak.kısa yapsın okusunda.beklemek zor gercekten...
yok be canımonu dıcek ınsan zaten oyle konusmazdı.ınsanlar hakkında cabuk karar verıp yanılıyoruz bazen ıste.bıze ders olsun,))
ben hukuk okuyorum 3. ve 4. sınıfım (üstten ders alıyorum okul bu sene bitsin diye)
anladım peki olan olmuş ya oluyor böyle şeyler insan üzülüyor ama yapacak bir şey yok
hım anladım gerçi 4 yıl okuyup 6 ay askere gitmekten daha avantajlı gibi görünüyor 2 yıl okuyup 12 ay gitmek yıl olarak ama
dayanması zor işte
ben de kocamı nasıl göndereceğim bakalım
ağlarım size burada
geçmişe sünger çekmek lazım o zaman çok dert etmeyin dediğim gibi biri gider diğeri gelir bu hayatta dostlukların
ben hukuk okuyorum 3. ve 4. sınıfım (üstten ders alıyorum okul bu sene bitsin diye)
anladım peki olan olmuş ya oluyor böyle şeyler insan üzülüyor ama yapacak bir şey yok
hım anladım gerçi 4 yıl okuyup 6 ay askere gitmekten daha avantajlı gibi görünüyor 2 yıl okuyup 12 ay gitmek yıl olarak ama
dayanması zor işte
ben de kocamı nasıl göndereceğim bakalım
ağlarım size burada
geçmişe sünger çekmek lazım o zaman çok dert etmeyin dediğim gibi biri gider diğeri gelir bu hayatta dostlukların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?