Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
ŞAFAK SEKİİİİİİİİİİİZZZZZ, TESKEREYİ İSTERİİİİİİİİİİİZZZZZZZ
![]()
![]()
ARTVİN' E SELAAAAAAAAAAM, YOLA DEVAAAAAAAAAAM
![]()
kızlar maşallahBugun günlerden ankaraa ve ŞAFAK sadece 6 !!! şaka gibi ammaa gerçekkk![]()
Eki Görüntüle 907629 Eki Görüntüle 907630
![]()
ŞAFAK SEKİİİİİİİİİİİZZZZZ, TESKEREYİ İSTERİİİİİİİİİİİZZZZZZZ
![]()
![]()
ARTVİN' E SELAAAAAAAAAAM, YOLA DEVAAAAAAAAAAM
![]()
Vayyy be topiğimiz bom boş kalmış kimsecikler gelmez olmuş :105:
Ne güzel günlerimiz geçti burada sonra 355.döneme geçtik orda da mutluyuz ama burası ayrıydı bizim için gizemim sende gelmez oldun özledik valla seni.neden buraya yazıyorum bilmiyorum eski günler geldi aklıma birden duygularım depreşti![]()
ahh deniziiim.smdı gordum duygulandım bende.asıl zor olan askerden sonraki hayatmıs.yepyenı bı hayat basladı bızım ıcın.sanki 13 ay askerlik herseyden daha kolaymıs suan oyle gelıyor ınan.sızde bır an once kavusrsunuz ınsallah.sızınle paylastıklarımız cok ozel seylerdı.cok guzel zamanlar gecırdık beraber.sık sık olmasada gırmeye calısıyorum arada.kendıne cok ıyı bak denızımm
bizim içinde yeni bir hayat başlayacak canım eşim için yeni iş arıyoruz bizi tatmin edecek bir iş yani hepimiz için askerlik sonrası sancılı geçecek galiba özlüyorum buraları sizleri artık pek giresim gelmiyor topiğe aslında vaktimde olmuyor.oğlum iyice hareketlendi yerinde durmak bilmiyor birde işteyken çok özlüyorum onu eve gelince bilgisayar başındayken vicdan yapıyorum oğlumla ilgilenmem gerekiyor çünkü ama çok fena yoruyorsürekli oyun oynuyoruz
allahım inşallah sizede yuvanızı hayırlısıyla kurmayı nasip eder.güzel haberlerinizi bekliyorum gizemim
arada sırada olsada gel kuzum sende çok dikkat et kendine![]()
ahh kuzum yerim ben onu.haklısın onada zmn ayırmak ıster ınsan.bende ısten gelınce zamanım olmuyor yatıyorum hemen.calısmak epey zormus .) herkese Allah hayırlı yuvalar kurmayı nasıp etsın.guzel ısler versın .)
Gizoşummm selam napıyosun?? ecrinden naber? eski günlerimizi çok özledim siz askerlerinize kavuştunuz bizi unuttunuz(