yettiiim cnm bende burdayım oooh beeee yeni topiğimiz hayırlı olsun inş
yettiiim cnm bende burdayım oooh beeee yeni topiğimiz hayırlı olsun inş
olsun canım olsun.Valla istenmediğim yerde durmam cok uzucu ve sasırtııcı bır durum oldu ama nese bosverrrr.Bak burda daha ne sohbetler döncek burası yeter bize ,) ee anlat bakiim nerde kalmıstık tamamen dagıldı konular
merhaba hatırladınız mı beni
yeni topiğin hayırlı olsun gizemcim
merhaba hatırladınız mı beni
yeni topiğin hayırlı olsun gizemcim
aayy hadi inş inş
nerde kaldık hatırlamıyorum ama bence bu topik için yeni bi başlangıç yapayım ben
adım gizem fizik bölüm mezunuyum yaşım 23 bursalıyım ve bursada yaşıyorum
sevgilimle 1 yıldır ilişkim var tanıştıktan 2 hafta sonra falan sevgili olduk baya hızlıyız o konudatolga şu an istanbul kartalda 352. kısa dönem olarak gitti hayırlısıyla bi gelsin önce iş bulcak sonra artık söz nişan düğün veee mutlu sooonnn
yeni başlangıçlar güzeldir ,)) bır ara goruselım ya madem bursadasın.hayırlısıyla gelsınde ınsallah tek tek yasıcaz o gunlerı.aılen bılıyormu senın ?
sağol canım.hatırlamam mı.sana dur gıtme etme ddım ama gıttın .)) nese bızde cıktık zaten.kımsenın huzurunu kacırmak ıstemem ,) burdan artık herseyı konusabılrız.ay kıyamam sende gıtmıssın kısa donem yerıne cok tatlı ya.okudum smdı senın pprofılden
ayy napıyım cnm ya baktım topikte bişeyler oluyor.herkes bişeylerden şikayetçi.kimsenin huzurunu kaçırmaya niyetim yok bnm çıktım hemen ordan.siz benden önce farektmediniz mi konuşmaları tepkide vermediniz.şaşırdım acaba herkes banamı yükleniyo diye :) aman neyse ne şuan burdayız.bence harika olmuş burası.
olur görüşelim evde cnm sıkılıyo valla hem beni anlayan biriyle tanışmak ve konuşmak güzel oluraaah bi gelsinlerde hayırlısıyla olacak hepsi
evet biliyolar ama henüz bi tanışma faslı yok askerden gelip iş bulduktan sonra o da olcak inş
ayy napıyım cnm ya baktım topikte bişeyler oluyor.herkes bişeylerden şikayetçi.kimsenin huzurunu kaçırmaya niyetim yok bnm çıktım hemen ordan.siz benden önce farektmediniz mi konuşmaları tepkide vermediniz.şaşırdım acaba herkes banamı yükleniyo diye :) aman neyse ne şuan burdayız.bence harika olmuş burası.
tamam musaıt oldugunda soyle goruselım.ben carsamba kıbrıs'a gıdıyorum ozaman kdar olur yda daha sonra fark etmez.)) evde otur otur bır hal oldum ya.benımde dedem haric herkes bılıyor.)) gelınce hemen ıs bulursa gelcekler ıstemeye bakalım kısmeto gunlerıde burdan sızınle paylasırım .))
ya bende anladımda şoka gırdım olayı anlamaya calıstım.yazdım bır ıkı defa bır tek gızem cevap verdı saolsun.herkes gormezden geldı anlamadım bırsey.hani ne yaptık onlara anlmıs degılım.hepımız asker beklıyoruz uzun ya da kısa ne fark eder? cok sacma yanı ayıp ettiler ama bız bize yakışanı yaptık cıktık.rahatsız etmek ıcın gırmedım oraya yani ben.deniz sen uşakta yasıyosun 24 yasındasın not almısımdaevlimiydin? cocuk varmıydı ya unuttum.bıde 2 kısıyı eklemıstım ben ordan facebook'a.aa bir baktım yoklar.sok sok sok.ordan cıktım dıye ordan da sılmısler pes dedim yani
hafta içi akşam 7 ile 9:15 arası krsum var o yüzden gündüz müsaitsen hafta içi görüşebiliriz yani gitmeden pzt falan
yuuuuhhh ordan da mı silmişler amaaann neyse kendileri bilirde birden niye böle oldu şahsen ben anlamadım
aynen ya şaka gibi.birine msj attım nıe sıldın sorabılırmıyım dıe .s kurstan baska ne yapıyorsun ??
aslında ben farkettim ama pek oralı olmak istemedim ama herkes öyle diince istenmediim yerde de durmam doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?