Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

herkesın derdi baska yahu bız kızlar hıc bsyı begenmıyoruz hee

şu asker yolu gözlemek bi bitse bizde inş o yola giricez ve bu sefer mutlu son için şafak sayıcaz
ne zaman peki düğün tarihi belli mi??

Biz mezun olur olmaz evlenmek istiyoruz ikimizin de mezuniyet tarihi şubat 2015 inşaAllah. Martta düğün olsun istiyoruz

15-03-15 te

ayy ne güzeelll ewlilige karşı olarak söylüyorum bunu bennnallah gönlüne göre nasip etsn herşeyi cnm bekledn mi sende asker yolu bz gbiii??

ben daha beklemedim canım nasipse düğünden sonra bekleyeceğim. eğer düğünden önce beklemeye kalkarsak düğün tarihi 2 buçuk yıl sonrasına kalıyor zaten yaklaşık 5 yıldır beraberiz artık canımıza tak etti

1 yıl var galıba oyle yazıyor?? ne guzel yaa.bızde ınsallah 2 ay sonra planlara baslıcaz.sende bızımle paylasırsın artık hazırlıklarını.fıkre ıhtıyacım var benımmmmm. ))

paylaşım yaparız inşaAllah az kalmış tezkereye ne güzel evlilik planlar yapmak çok güzel

aaayyy hadi inş maşallah herşey istediin gibi olur inş darısı başıma bu arada tarihte gerçekten güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…