• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

Biz mezun olur olmaz evlenmek istiyoruz ikimizin de mezuniyet tarihi şubat 2015 inşaAllah. Martta düğün olsun istiyoruz

15-03-15 te :69:

ben daha beklemedim canım nasipse düğünden sonra bekleyeceğim. eğer düğünden önce beklemeye kalkarsak düğün tarihi 2 buçuk yıl sonrasına kalıyor zaten yaklaşık 5 yıldır beraberiz artık canımıza tak etti

paylaşım yaparız inşaAllah az kalmış tezkereye ne güzel :16: evlilik planlar yapmak çok güzel :16:

ayy ne kadannnn uzagıımm ewliliğee kızlar siz benide ikna etceksinz sanırımmmm:9:ooww düğünden sonraa daha bi zor olcaakkk:26:ayy bzm 5i de geçti canımmm biz napalımmm:1:

ne guzel yaa.Evlenınce asker beklemek ayrı zor obur turlu ayrı zor uff her turlu zor ya ıste.bızde 5 yıldır beraberız.2 ay sonra askerlıkte aradan cıkmıs olcak bakalım hayırlısı :nazar: daha varmıs senın 2015 dıyosun.Allah guzel evlılıkler nasip etsin hepimize

Biz mezun olur olmaz evlenmek istiyoruz ikimizin de mezuniyet tarihi şubat 2015 inşaAllah. Martta düğün olsun istiyoruz

15-03-15 te :69:

ben daha beklemedim canım nasipse düğünden sonra bekleyeceğim. eğer düğünden önce beklemeye kalkarsak düğün tarihi 2 buçuk yıl sonrasına kalıyor zaten yaklaşık 5 yıldır beraberiz artık canımıza tak etti

paylaşım yaparız inşaAllah az kalmış tezkereye ne güzel :16: evlilik planlar yapmak çok güzel :16:

bu topiğin en atarlı kızı da ben olcamm bu gidişleee :1:sizde kapı dışarı etmezsinz demiii canlarımmmm:26:tribe bagladmmm mııı tamammmm:52:

benim bildiiğim topiğe geleni topikte olanı kovmak ayıptır ve saygısızlıktır bebeğiimmm :47:
bizde olmaz öle şeyler :16::16:
çık bakayım sen o tripten aaaa nerde benim neşeli ecrinim :20:

aaayyy hadi inş maşallah herşey istediin gibi olur inş darısı başıma :16: bu arada tarihte gerçekten güzel

tarihlere takıntım var, böyle uyumlu olsun istedim, sonra dedik ki düğünler yaz olmak zorunda mı biz martta evlenelim :9:

bir tek 15-03-15 haftasonuna denk geliyor :9:

15-4-15
15-5-15
15-6-15 denk gelmiyor :9:

haziran denk geliyor ama ah bizde o sabır yok ki bekleyelim :9:

ayy ne kadannnn uzagıımm ewliliğee kızlar siz benide ikna etceksinz sanırımmmm:9:ooww düğünden sonraa daha bi zor olcaakkk:26:ayy bzm 5i de geçti canımmm biz napalımmm:1:

merak etme bebeğim yaş ilerledikçe evlilik istemeye de yaklaşıyorsun bende hiç istemiyordum evlenmeyi hiçte düşünmüyordum ama yaş ilerledi artık istiyorum valla allahtan sevdiimde var koca adayımda var yani :9::9:

ne guzel yaa.Evlenınce asker beklemek ayrı zor obur turlu ayrı zor uff her turlu zor ya ıste.bızde 5 yıldır beraberız.2 ay sonra askerlıkte aradan cıkmıs olcak bakalım hayırlısı :nazar: daha varmıs senın 2015 dıyosun.Allah guzel evlılıkler nasip etsin hepimize

maşallah ya :nazar: sanırım uzun dönem bekledin sen helal olsun. çok az kalmış tezkereye :16:
sizin de hemen olur düğün inşaAllah kavuşursunuz hayırlısıyla

mezun olmadan aileler kabul etmiyor mecbur 2015 Mart a çekebiliyoruz en erken

maşallah :nazar: düğünden sonra çok büyük ihtimal çok zor olacak ama kısa dönem diyorum hiç değilse, 5 ay 17 gün izinsiz olursa, dayanırız umarım, kavuşalım da :16:

sen de evliliğe heves edersin burada durdukça :9:

tarihlere takıntım var, böyle uyumlu olsun istedim, sonra dedik ki düğünler yaz olmak zorunda mı biz martta evlenelim :9:

15-4-15
15-5-15

bende de var o takıntı ama ben daha tarih belirlemedim :9::9: ama sizin ilişki baya uzun olmuş doğaldır bizim ilişkimiz 1 yıldır var ama bakma benimkinde de yok o sabır ben tutuyorum arada ne o yangından mal mı kaçırıyon diyorum gülüyo :9::9:

sende kendımı gordum desem ??? bende alıyorum onume takvımı tek tek bakıyorum hngısı uyumlu dıye.bızım ugurlu sayımız 7.7 li bsyler ıstıyordum.15 ve 23 de dogum gunlermız ama ona uygun bulamadım.kır dugunu ıstıyorum o yuzden de en gec eylul oluyor.mart nısan soguk olur :S

07.09.2014 var suan ufukta.beklersek 06.06.2015 var oda cok uzun ya pff .)))

15-4-15
15-5-15

Son düzenleme:

maşallah ya :nazar: sanırım uzun dönem bekledin sen helal olsun. çok az kalmış tezkereye :16:

maşallah :nazar: düğünden sonra çok büyük ihtimal çok zor olacak ama kısa dönem diyorum hiç değilse, 5 ay 17 gün izinsiz olursa, dayanırız umarım, kavuşalım da :16:

inş bakalımm canımm hayırlısııı:1:

evet canım uzun donemdı maleseff.1 yıl bekledım.smdı sadece 2 ayımız kaldı :nazar: 3 yılımızda ayrı sehırlerden yuruttuk.cok bekledık bırbırımızı yanii.artık beraber mutlu olmak ıstıyoruzz.

bende de var o takıntı ama ben daha tarih belirlemedim :9::9: ama sizin ilişki baya uzun olmuş doğaldır bizim ilişkimiz 1 yıldır var ama bakma benimkinde de yok o sabır ben tutuyorum arada ne o yangından mal mı kaçırıyon diyorum gülüyo :9::9:

Ben de anlamadım 4 yıl 9 ay olmuş ne çabuk geçmiş
Lise bitti üni sınavına girdik üni kazandık da şimdi üniler bitiyor.. way be
eski fotolarımıza bakıyorum da çocukmuşusuz daha
eski konuşmalarımıza bakıyorum msn kayıtları fln, saçma sapan kavgalar etmişiz, çocuksu şeyler :9:

ben 21 yaşındayım bu arada senin yaş kaç?

sende kendımı gordum desem ??? bende alıyorum onume takvımı tek tek bakıyorum hngısı uyumlu dıye.bızım ugurlu sayımız 7.7 li bsyler ıstıyordum.15 ve 23 de dogum gunlermız ama ona uygun bulamadım.kır dugunu ıstıyorum o yuzden de en gec eylul oluyor.mart nısan soguk olur :S

07.09.2014 var suan ufukta.beklersek 06.06.2015 var oda cok uzun ya pff .)))

ahahah sen de benim gibiymişsin :9:

07.09.14 çok güzel görünüyor canım kır düğünü fikri çok hoş :16: biz 2009 da çıkmaya başladık o nedenle nişan tarihimizi 20.09 yani 20 eylül istiyoruz 20.09.2014 te nişan olsun diye :69:

93'lüyüm canım bende.bızımde cıkma tarıhı 03.11.2008. bu tarıhte nısan olamaz cunku ocakta gelıcek.ondan mart gıbı falan gzl tarıh arıyorum ama yok ya.suan oturdum bakıyorum gene sayende :D ben bu yılı pek begenmedım ya.14 ü 4 ü hıc sevmem hıc uyumlu deıl :/:/

eski konuşmalarımıza bakıyorum msn kayıtları fln, saçma sapan kavgalar etmişiz, çocuksu şeyler :9:

07.09.14 çok güzel görünüyor canım kır düğünü fikri çok hoş :16: biz 2009 da çıkmaya başladık o nedenle nişan tarihimizi 20.09 yani 20 eylül istiyoruz 20.09.2014 te nişan olsun diye :69:

evet canım uzun donemdı maleseff.1 yıl bekledım.smdı sadece 2 ayımız kaldı :nazar: 3 yılımızda ayrı sehırlerden yuruttuk.cok bekledık bırbırımızı yanii.artık beraber mutlu olmak ıstıyoruzz.

oo siz baya zorluk çekmişsiniz ya :50: kavuşun inşaAllah bi an önce :26: nasıl sabrediyorsunuz ben gerçekten saygı duyuyorum uzun dönem askerlik yapana da, onu bekleyene de

biz sevgilimle lisede tanıştık, sonra üni tercihini beraber yaptık beraber ankarayı yazdık ankaraya geldik
üni de kopmak istemedik ankara dışı yer yazmadık

okullar bitince ikimiz de memlekete geri döneceğiz inşaAllah

inş bakalımm canımm hayırlısııı:1:

yaş kaç? ben 21 yaşımdayım 92 doğumluyum

23 benim yaşım cnm bizim aileler askerlik olmadan izin vermediler o yüzden önce askerliği halletmeye gitti gelp iş bulsun bi ayaklarının üzerinde durduunu kanıtlasın öyle olur dedi ailelerimiz tabi bu arada bende kendi ayaklarımın üstünde durabildiimi kanıtlamalıyım

93'lüyüm canım bende.bızımde cıkma tarıhı 03.11.2008. bu tarıhte nısan olamaz cunku ocakta gelıcek.ondan mart gıbı falan gzl tarıh arıyorum ama yok ya.suan oturdum bakıyorum gene sayende :D ben bu yılı pek begenmedım ya.14 ü 4 ü hıc sevmem hıc uyumlu deıl :/:/

Anladım canım sanırım askerliğin 12 aya düşmesi size sadece 1 ay kazandırmış

11.03.2014 nasıl salı gününe denk geliyor ama evde olacaksa nişan sıkıntı olmayabilir

30.03.2014 te güzel sanki

sağol canım.valla büyük ask derler ya.Hani her zorluga bırlıkte göğüs geren o türden bızımkı.Aklına gelebılecek türlü türlü zorluklar yasadık ama ayrılmadık cok sukur :nazar: bende 15 yasımda tanıdım onu.herseyımın ılkı onunla <3 onun ıcın unıversıte tercıhımı ızmır yaptım.ılk yıl beraberdık cok guzeldı.sonra hıc beklemıyorduk askerlık çıktı.2. yılımı ızmırde yalnız gecırdım onsuz cok zordu :/ daha dogrusu cok keyıfsızdı.sızın askınızda cok guzel masallah :nazar: musmutlu bır yuva kurarız ınsallah hepimizz

oo siz baya zorluk çekmişsiniz ya :50: kavuşun inşaAllah bi an önce :26: nasıl sabrediyorsunuz ben gerçekten saygı duyuyorum uzun dönem askerlik yapana da, onu bekleyene de

biz sevgilimle lisede tanıştık, sonra üni tercihini beraber yaptık beraber ankarayı yazdık ankaraya geldik
üni de kopmak istemedik ankara dışı yer yazmadık

okullar bitince ikimiz de memlekete geri döneceğiz inşaAllah

yaş kaç? ben 21 yaşımdayım 92 doğumluyum

Back