Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

2014 e bir gircez hopp aşklarımız yanımızda.Bir kez de onla kutlarım ben artık.zaten ızmıre gıdıcem o gelııncee .)) subattada gizeminki gelicek.oda sevgılıler gununu kutlar miss gibi ohh.bahar dada denizinki gelicek.cicekler acıcak havalar guzellescek ohh ne gzl yaaaa

ewt ewt aynen sırayla hepicimz kavuşcaazz:1:izmire nie gidionn kız senn??*

bulursan banada haber ver gızem ya.bızım var burda gttıgımız ama pek memnun degılım ben.

bak bende boyle kestrcem gene ben cok memnundum ve cok rahat bakması
$538927_352156994872084_1734968142_n.jpg

ben geçen sene bi cesaret kısa kestirdim böle oldu sonra uzayınca gene kısa kestirdim
Eki Görüntüle 856364

şimdi uzatmaya çalışıyorum omuzlarımdan aşadalar ama çok kırıldı kestirmem 1 parmak kadar kendilerine gelsinler lazım uygun ve güzel bi kuaför arıyorum kendime şahsen

bulursan banada haber ver gızem ya.bızım var burda gttıgımız ama pek memnun degılım ben.

bak bende boyle kestrcem gene ben cok memnundum ve cok rahat bakması
Eki Görüntüle 856371

olur tatlım hatta beraberde gidebiliriz istersen bi yer bulursam haber veririm ben sana bizim burda var güzel yapıyo saçı ama bana bi mahalle kuaförüne göre fiyatını fazla istiyo gibime geldi o yüzden başka bi yer arıyorum

evet ya mumlara püff de olcak ne gzll :16: :16:
hepberaber mutlu olalım inş herkes mutlu olsuuunnn :16::16:

aynen sonra olur olmadık şeyler kuruyorum noldu hastalandımı başına bişey mi geldi yoksa küstümü kırıldı mı bana diye :9::9:

aynen yaaa bide en önemlisi birbirimizin doğum gününde (arka arkaya olduu için öle dedim) yanyanayız :16::16:

Son düzenleme:
pazar gece doncem.pazartesi girerim heralde dıye dusunuyorum.ozamana kadar bensız takılcaksınız artık .// telefonda kapalı olcak orda netten gidiyor.gecen sefer habire telefona whatsup o bu su bıldırımler geldı 270 tl fatura geldı ya kalbime iniyodu

dönüşş ne zamann kuzu biz napcaaz sensiz yaa:14:

senınkı nasıl?? ya benımkı duz olmasa en azından seklı olurdu ıstedıgımde de duzlestırıcı ıle duzlestırırdım.boyle hc bsye benzemıyor töbe yarabbiii

merak etme benimkilerde düz değil gizli dalga var saçlarımda o yüzden nerdeyse hergün düzleştiriyorum makinayla :9::9:

pazar gece doncem.pazartesi girerim heralde dıye dusunuyorum.ozamana kadar bensız takılcaksınız artık .// telefonda kapalı olcak orda netten gidiyor.gecen sefer habire telefona whatsup o bu su bıldırımler geldı 270 tl fatura geldı ya kalbime iniyodu

ooww yok artk baya kötüymüşş nese gizemimle takılırız biz artk denizcikde takılır bizeee:1:
bnmki dalgalı yaa uzundu geçen bi kestrdm ice kötü olduu:14:

senınkı nasıl?? ya benımkı duz olmasa en azından seklı olurdu ıstedıgımde de duzlestırıcı ıle duzlestırırdım.boyle hc bsye benzemıyor töbe yarabbiii

benim saçlarda gizli dalga var ve hoş durmuyo doğal hali sürekli düzleştirmek zorunda kalıyorum üstelik diğer modellerde kolay şekil alıyo ama 1 saat içinde eski haline geri geliyo :14::14: keşke düz olaydı da saçlarımı düzleştirmek zorunda kalmasaydım bende

Back