Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

benimkinin ablası ve kardeşi istanbulda yaşadıı için biz o konuda rahatız bizde özlemden kavga ediyoruz zaten birbirimize sarıyoruz özlemden

digeerr gizooş nerdesinn yaaa

oooohhh aşkımla konuştuuummm ve geldiiimmmm

benim saçlarda ince telli çok hoşuma gidiyo hep bu modeller ama çok kolay şekil alıyo ama çok çabuk bozuluyo o yüzden yaptıramıyorum sadece düz fön tutuyo benim saçlar

ayrıca yiceklerede bayıldım bir tatlı hastası olarak aaayyy olsada yesem

valla olsada yesekkk.benımde hep duz fön sacmlarım ya pff.kestırcem dugunden sonra ben sırf onun ıcın tutuyorum omuzlarımda kestırmıstım gecen sene cok guzel olmustu

2014 e bir gircez hopp aşklarımız yanımızda.Bir kez de onla kutlarım ben artık.zaten ızmıre gıdıcem o gelııncee .)) subattada gizeminki gelicek.oda sevgılıler gununu kutlar miss gibi ohh.bahar dada denizinki gelicek.cicekler acıcak havalar guzellescek ohh ne gzl yaaaa

ayy halısınn yaa süper olcak hakkatennn bende gece degiştirim en iisii

Son düzenleme:
valla olsada yesekkk.benımde hep duz fön sacmlarım ya pff.kestırcem dugunden sonra ben sırf onun ıcın tutuyorum omuzlarımda kestırmıstım gecen sene cok guzel olmustu

ben geçen sene bi cesaret kısa kestirdim böle oldu sonra uzayınca gene kısa kestirdim

şimdi uzatmaya çalışıyorum omuzlarımdan aşadalar ama çok kırıldı kestirmem 1 parmak kadar kendilerine gelsinler lazım uygun ve güzel bi kuaför arıyorum kendime şahsen

ayy ay mutluluk tawan yapmıışşş kuzum bnm hep mutlu olun uleennn nası sevgi patlaması yaşadımmm ammaa

hepberaber mutlu olalım inş herkes mutlu olsuuunnn

arasın ararsın merakta bırakmasın ya

aynen sonra olur olmadık şeyler kuruyorum noldu hastalandımı başına bişey mi geldi yoksa küstümü kırıldı mı bana diye

aynen yaaa bide en önemlisi birbirimizin doğum gününde (arka arkaya olduu için öle dedim) yanyanayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…