önceki konumun devamı olarak,

Bana kendisi hayatına devam edemiyormuş gibi davranmak zorunda hissettiğinden sizin hayatınıza devam etmenizi yediremiyormuş gibi geldi. (İnanılmaz psikolojik bir tespit yaptım helal bana)
Bu kişi pek iyi niyetli gelmedi bana. İnsan gerçekten yastaysa susar icinde yasar yasını. Sağa sola sürekli neden sen böyle yaptın neden şöyle yaptın diyip durmaz.

ya ben işte tavır alayım dedim neredeyse ağzıma sıçtı bir gün bile dayanamadım.
sevgilisi de keşke bir gün beklseyedin falan dedi.
Kendimi çok kötü hissediyorum
valla sen böyle hakliyken bile ozur dilediğin için daha coook trip atarlar sana. ömrün milletin egosunu tatmin etmekle gecer.
ayrica bu arkadaşı ben kiz saniyordum erkekmis. ne alaka ya?
sevgilisi de olan bir erkegin normal kiz arkadasina bunca trip atmasi cidden sana normal geliyor mu?

valla sen böyle hakliyken bile ozur dilediğin için daha coook trip atarlar sana. ömrün milletin egosunu tatmin etmekle gecer.
ayrica bu arkadaşı ben kiz saniyordum erkekmis. ne alaka ya?
sevgilisi de olan bir erkegin normal kiz arkadasina bunca trip atmasi cidden sana normal geliyor mu?
Sevgilim aynısını dedi.
sana ne alaka sevgilisiyle ağlasın sana neden anlatıyor falan

Siz mi iyi niyetlisiniz o mu saf bilemedim. Ömür törpüsüne bak hayatta muhatap olmam. Ayrıca böyle mızırdanan insandan da dost most olmaz bence. Daha iyi arkadaşlıklar sizi ileriye taşıyıp ufkunuzu açacaktır.

Siz mi iyi niyetlisiniz o mu saf bilemedim. Ömür törpüsüne bak hayatta muhatap olmam. Ayrıca böyle mızırdanan insandan da dost most olmaz bence. Daha iyi arkadaşlıklar sizi ileriye taşıyıp ufkunuzu açacaktır.
Bu arkadaşım 3 senedir dertten kurtulmuyor. Babası kanserdi, kuzeni intihar etti, diğeri intihara kalkışmış falan

Bu arkadaşım 3 senedir dertten kurtulmuyor. Babası kanserdi, kuzeni intihar etti, diğeri intihara kalkışmış falan
Olabilir. Hayat hepimize karşı acımasız ve zor. Sizin de kendinizce sorunlarınız vardır. Hıncımızı kimseden çıkaramayız. Sevgilisi ile bir olmuş stres topu yapmışlar sizi. Yine tekrarlıyorum başka arkadaşlıklar ufkunuzu açar.

önceki konumda bir arkadaşımın abisi gibi gördüğü kuzeninin intihar ettiğinden sonrasında da arkadaşımın alındığından bahsetmiştim. Bu cumartesi mesleki bir kongremiz oldu ve o kongeede bir sürü paylaşım yaptım. O olay yaşandıktan sonra da arkadaşımdan uzak durup hiç konuşmamıştım. Açıkçası ben de ilk defa “alındığımı belli etmek” istedim. Bugün de okulda hiç yanına gitmedim

Hem konuşmadığım için hem bugün yanıma gelmedin diye bana alımdığonı, kongrede attığım fotoğrafların çok abartı olduğunu, kongreye gitmeden ona sorsaymışım en azından gitmemeyi teklif etmeliymişimi söyledi bana. Kuzeni abisi gibiymiş ve hayatına fevam edemiyormuş. Dışarıda güldüğünü de görüyorum bunları söyleyince de içinin çok kötü olduğunu söyledi.

Kendimi çok kötü hissediyorum. Kongreye gitmemeyi aklımdan bile geçirmedim. O ise ondan gitmemeyi teklif etmemi beklemiş. Hikayelerimi postlarımı falan çok alınmış onlara. İlk gün attığım hiksyedense bunlara daha çok alınmış.

Özür diledim en sonu. Düşüncesiz görüldüğüme eminim. İlk defa hayatımda bir tepki vermek istedim, uzaklaştırmak istedim, olmadı. Yine ben suçlu oldum.

İlk gün alınmayı yine anlarım da 3-4 gün sonra story atmamak kongreye gitmemek (storylerimi gizlemiştim) bunlar abartı beklentiler değil mi? Napabilirim ben
Sorun sizde degil arkadasinizda. Bu kisi belki 30 sene sonra hayatinizdan sizi suclayarak, sizi kotu hissettirerek cikacak. O cikmadan siz uzaklasin kendisinden.

Benim babam öldü. Kimseye boyle trip yapmadim.

Olabilir. Hayat hepimize karşı acımasız ve zor. Sizin de kendinizce sorunlarınız vardır. Hıncımızı kimseden çıkaramayız. Sevgilisi ile bir olmuş stres topu yapmışlar sizi. Yine tekrarlıyorum başka arkadaşlıklar ufkunuzu açar.
Sevgilisi de hak veriyorum falan dedi. Ben ilk gün attığım hikayeye alınmasına saçma derken bir de kongredeki paylaşımlarıma devam etmeme inanılmaz üzülmüş. Paragraflarca yazı. Beni suçlayan

Sevgilisi de hak veriyorum falan dedi. Ben ilk gün attığım hikayeye alınmasına saçma derken bir de kongredeki paylaşımlarıma devam etmeme inanılmaz üzülmüş. Paragraflarca yazı. Beni suçlayan
Üff erkek kısmı bu kadar konuşmaz yav… Boşverin kendileri çizsin kendileri yazsın oynasın. Deli midir nedir ikisi.. benim babam vefat etti yeğeni cenazede kahkaha espriler havada uçuştu. Kendinizin kıymetini bilin lütfen. Ben bu adama çok bilendim hakaret etmemek için yazmıyorum.

Üff erkek kısmı bu kadar konuşmaz yav… Boşverin kendileri çizsin kendileri yazsın oynasın. Deli midir nedir ikisi.. benim babam vefat etti yeğeni cenazede kahkaha espriler havada uçuştu. Kendinizin kıymetini bilin lütfen. Ben bu adama çok bilendim hakaret etmemek için yazmıyorum.
Sfksmfmekkfs valla

Kim bunlar ya? Aynı anne baba öz kardeşinizler mi dertlerini sırtınıza yüklemişsiniz? ilk konunuzda çayı tatlıyı yiyp kenara geçenlere saydıra saydıra bir hal olmuştunuz. Demek ki gelip geçici insanlar-olayları sizin de takmamanız gerekiyor. Millet önüne işine gücüne eğitimine bakıyor, sizin gibi kafasına takıp biriktirmiyor.

Sayfalarca yazdık bu kaçıncı konu? Benim kendi kardeşim bana bunları diyemez demez. Kuzeni ölmüşmüş, ben ağlarken sen nasıl gülermişsin. Hayırdır her gün binlerce milyonlarca insan ölüyor, bu kuzen size daha mı yakın tüm ölenlerden? Siz bu gidişle ömür boyu özür dileyen eziklenen yok hükmünde biri kalmaya devam edeceksiniz. Kız sizi parmağına dolamış çevirdikçe çeviriyor oynuyor. Bırak kongreyi tatil planımı bile ertelemem. Gitmemeyi teklif edecekmişim. Bu kız bildiğin kötü, fikri zikri varlığı kötü. Size resmen psikolojik şiddet uyguluyor. Bütün sülalesini kim gülüyor hayatına devam ediyor diye her gün kontrol mu ediyormuş? Kusura bakmayın ama ben sizinle arkadaş olmak istemezdim. Sınırınız duruşunuz yok, haklı haksız ayırd edemiyorsunuz., kime nasıl davranacağınızı bilmiyorsunuz, kendinize saygınız yok. Silkelenip kendi değerinizin farkına varmanızı öneririm.

Back
X