Önce sevişip sonra sevgili olmak?🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelmiş saçma sapan yorumcular.

Cinselliğin tabu olarak görüldüğü bir aile ve çevrede büyüdüm, bayağı baskı gördüm ama artık nasıl alıştıysam anormal gelmiyordu o baskı bana. İşi ciddiye bindirdiğimiz, ailelerin tanıştığı ilişkim de oldu ama bir şey yaşamadım, el ele tutuşma, omuzuna yatma falan hariç..

Eşimle tanıştım, bir anda dedim ki neden kasıyorum? İstiyorsam istiyorum, seviyorum da, bana göre doğru kimseyi bağlamaz. Kendisi de daha önce ilişki yaşamamış. Ben zaten ilişkinin i'sini bilmediğim için çok da bilemiyorum ne hissetmeliyim ne beklemeliyim. Velhasıl evlendik . 6 sene oldu evleneli, ben meğer değişik şeylerden hoşlanan gayet açık fikirli biriymişim. Değişik dediğim de oyuncak olur, kostüm olur öyle yani aman aman bir durum yok yanımda porno izlesin kızmam, eşlik ederim. Tabii ki bunları hiç yaşayamadık ya da benim zorumla çok az oldu, oldu denemeyecek kadar az. Kendisi sevmezmiş çünkü. Şu donu mu alayım bunu mu alayım diye sorsam "ne önemi var nasıl olsa çıkacak" modunda bir tip kısacası. Haliyle benim bütün şevkim öldüğü gibi hiç de orgazm olamadım onunla. Zamanla istemez oldum , kaçar oldum. Araya da girdi mi nur topu gibi bir çocuk... Şu an baktığımda hem yaş ilerlemiş hem anne olup o poğaçamsı vücuda kavuşmuşum, üzülüyorum ya. Bütün şevkim, isteğim, bir zamanlar fit olan vücudum hiç bir şey yaşayamadan heba olmuş neticede aramız her daim açık, cinsel sorunlar konuşulmaz, sürekli bir gerginlik.

He niye anlatıyorum, evlenmeden sevişmen guzum diyenler için. Keşke sevişseymişim de cinselliğin bir ilişkinin temeli olduğunu görebilseymişim, kendi zevklerimi ve isteklerimi deneyimleyebilseymişim. Ben kendimi tanımamışım ki karşımdakini tanıyayım. Çok kastırmayın milleti, önemli olan sevişip sevişmemek değil, karşındakine insan gibi davranmak ve değerli olduğunu hissedip hissettirmek. İnsanlar sadece sevişip ilişki düşünmüyorlar diye değersiz veya kullanılmış olmuyor, bunlardan bir sıyrılın artık.
 
Tesekkur ederim ne guzel yazmissiniz
 
Maalesef cok geri kalmıssınız. Yanlıs anlamayın lutfen.
İyiki de bu konuda geri kalmışım. Evlenmeden ilişkinin bin bir türlü zararı var. İstediginiz kadar modernlik olarak görün erkeklerin çoğu bunu basitlik olarak görüyor. Bayanların duygularını kullanıyor. Malesef o kadar özgür bı ülke değiliz. Ne oluyorsa kadına oluyor. Sonra buralarda kızlık zarı dikimi için doktor arayanlar çıkıyor.
 
Ya süper bir yorum ülkemizdeki kadınların yaşadıklarını en iyi anlatan yorumlardan biri bence tabi ki evlenmeden koşun gidin sevişin illa demiyorum ben de ama seviştikten sonra da evlenen çok kadın var ben ve bir çok arkadaşım bu şekilde evlendi çok yakın bir arkadaşım gece klubünde çok sarhoş olup sinir ettiği koruma görevlisiyle evli 3 tane de oğlu oldu ard arda :) ha bişey yaşamamışlardı sevişme filan ama delirtmişti adamı sarhoş haliyle ertesi gün gündüzden gidip bir kahve eşliğinde özür diledi ve evliler yani gerçi enişte de artık o işi yapmıyor hepsi gençlikte olan şeyler :) ben okudum çalıştım hayatı yaşadım hiç pişman değilim sevişmekten zevk almadığım adamla evlenmeyi bırak ikinci kez görüşmem bile zaten hiç birşeye ihtiyacım yok ki niye evleneyim cinsellikte olmasa ki ona bile gerek yok yani benim ki biraz annemin duygu sömürüsü sayesinde oldu ölmeden evlendiğini göreyim diye diye hayırlısı artık ne diyeyim :)
 

Erkekler güzel başarılı kadınları asla basit bulmuyor siz kendinize böyle şeyleri dert etmeyin gayette güzel evleniyoruz biz :)
 
Yorumunuzu alkışladım

Eşimle tanıştıktan 1,5 ay sonra birlikte olduk, o zaman ne o ne de ben başkasıyla sevişmemiş değildik.
Evlenene kadar gezdik tozduk birlikte tatillere gittik, yedik içtik seviştik, her şeyin tadını aldık beraber.
Bu durumda burdaki yorumların geneline bakarsak, kocamın beni kullanıp kullanıp atması gerekiyordu.
Ama biz evlendik ve kocam diyor ki "keşke daha önce evlenseymişiz, bunca zaman boşuna ayrı yaşamışız"

Diyeceğim o ki; benim kafa yapıma göre sevişmeden, birlikte bi tatil yapıp adamı ölçmeden tartmadan evlilik yapılmamalı.
 
Ama sevgili degiliz arkadas gibiyiz baskasinin yaninda neyiz ben de anlamıyorum
Arkadaş arkadaşlara sevişir mi hiç bu nasıl şey . Kızmayin ama sizle sevişip başkasının yanında arkadaş. Gibi davranıyorsa hayır gelmez o kişiden . Siz sanki işlere biraz tersinden baslamissiniz bilemedim .
 
Çoğu dedim zaten üstünüze alınmayın
Çoğu da değil bana göre artık günümüzde erkekler bu tarz şeyleri takmıyor bile öyle olsa çalıştığım ortam da 3 cü evliliğini yapan kadın arkadaşlar görmezdim bence bu olay çok eskiler de kaldı erkekler şuan çalışan başarılı kadınların peşinde koşuyor evlilik düşüncesinde olmayan özgür yaşayan kadınları daha çekici ve cazip buluyorlar bana göre kendimden değil çevremde gördüğüm kadınlardan biliyorum bunu
 
Çok merak ediyorum ya.
Diyelim ki bu F*** boddu ile olmadı konu sahibi
Kısmet bu işler
Yarın öbur gün aynı yerden başkası ile yattı.
Diyelim o da olmadı başka biriyle evlendi.
Ya arkadaşım senin yüzün nasıl tutacak kocanı bu adamlarla iş arkadaşı diye bile tanistiramazsin. Düşünsene..... rezillik ya.
Bu adam da kocana baksa inceden inceden sırıtır ya .. içinden güler alay eder yani.
Kadının bu kadar degersizleştigi ilişkilere karşıyım ben.
Konu asla bekaret bilmem.ne değil.
Ama kadının soru dahi soramayacak durumda oldufu birine bu kadar özelini açması. Çok seviyesiz bi durum. Eminim karşıdaki de sana deli divane aşık olmuştur:) sen gidiyosundur öteki geliyordur. Zerre şüphem.yok
Kendinizi biraz değerli olarak görün.
Başka da yorum yapmayacagim.
Kafalar çok başka.. Ne desen bos..
 
Agzına sağlık canım katıliyorum
 
Bu dediginiz dogru karsidaki insani kendi bedenini de tanimak gerekiyor ama bazisi da evlenmeden once birliktelik yasayinca senden sıkıldım sana naanay güzelim diyebiliyor.Sanırım bu da biraz karakterle alakalı uzun ilişki yaşayabilecek bi pozisyonda mı davranısları vs tanıma ile de alakalı.Bir gece de başlayanlar ilişkiye de dönüşebiliyor yıllarca sürülen iliskiler ayrilmaya da.Velhasıl sürpriz yumurta biraz çok tanıdığımızı sandığımız insanlar da bizi yanıltmadı mı? Ama sahsi düsüncem kasmayıp zamana bırakanların daha ciddi bir yola girdiği, şöyle mi böyle mi diye düsünenlerinde karsı tarafı çok düşünce ile yada hareketler ile boğduğu.Ama kizimizin anlattiği 29 yaşına gelmiş illa ki deneyimi yasanmisliği vardir pek ilişki kafasında yaşayan bir bey değil.
 

tabiri hiç caiz bulmadım.
oyuncak olmak kullanıp atmak fiyat kırdırmak hepsi birbirinden beter.
 
önce sevgili olup sevişmek daha mantıklı.seviştikten sonra bişeyleri hissettmeye başlamak bana göre değil..ben evlenmeden elletirmeyenlerdenim.bu konular beni aşıyor.eşimide bu şekilde seçtimevlenmedene ellettirmemişti kimseye kendinikadir inanır beri gelsin hele..çoktandır siteye girip iki kelam etmiyorum yorum yapmayı unutmuşum
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…