Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sağolasın. Benim boğaz ve baş kötü. Oğluşun ise hiç hali yok. Bi oraya bi buraya yatıyo. Kafasını kaldıramıyo ve hiçbişi yiyemiyoPembisim, geçmiş olsun bacim.. Her seyahatten sonra hastalik farz galiba.. Nasil oldunuz ?
Ah yavrum benim yaaCanım sağolasın. Benim boğaz ve baş kötü. Oğluşun ise hiç hali yok. Bi oraya bi buraya yatıyo. Kafasını kaldıramıyo ve hiçbişi yiyemiyoaynen dediğin gibi her gezme sonrası bi hastalık.
Gezmesen de hasta oluyorlarCanım sağolasın. Benim boğaz ve baş kötü. Oğluşun ise hiç hali yok. Bi oraya bi buraya yatıyo. Kafasını kaldıramıyo ve hiçbişi yiyemiyoaynen dediğin gibi her gezme sonrası bi hastalık.
Benim de bacaklarım ve belim çok kötü ağrıyor, vücudumun yorulduğunu hissediyorum.. Koşturmaca içinde sağlığımdan olmasam bariErkek olmak, baba olmak ne kadar rahat! 2 gibi oğluş yanımıza geldi ki yanıyor resmen. 38 ateşi. Normalde 36 bile değildir. Yani 2 derece artmış normalden. İlacı zaten gündüz vermek bile bir uğraş püskürttüğü için. Zorla ve ağlatarak calpolü verdim. Odasının camını açtım şuan bekliyorum. Peki tüm bunlar olurken babamız ne yaptı???? Yön değiştirip uyudu. Hani bi kalkıp gelip noluyo bile demedi. Tamam o da hasta ama ben de kötüyüm ve ayakta durmak zorundayım. Bazen herşeyle başetmeye çalışmak çok yorucu... Bu ateş olayı zaten beni ekstra korkutuyor![]()
günaydın canlar..
herkeste bi sağlık sıkıntısı.. Rabbim born un annesi başta tüm hastalara acil şifalar versin..
ölenlere rahmet eylesin..
burada da 30-35 cm kar var, daha da yağıyor.. dün iki kez ayşeciği dışarı çıkardık.
iyi eğlendi, inş hasta olmaz. ben de nasıl becerdiysem kalçamda bi ağrı var.. eşimin ahı tuttu galiba..
akşam yakın bi akrabamın kınası var, bu karda nasıl gidicem bakalım..
herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum..
Bence hamuru akşamdan hazırlayıp sabaha açabilirsinSabah-ı şerifleriniz hayr, cumanız mübarek olsun efendim..
Rabbim şu günün hürmetine hastalara şifa versin.
akşam kınada çok durmadım, ama yine de yorulmuşum.
başım çatlıyordu uyandığımda. kahvaltıdan sonra bi ağrı kesici aldım da biraz hafifledi.
sizde ne var ne yok? topik de pek ıssız kaldı bu ara
yarın kahvaltı için bi açma tarifi denicem, mayalı hamur.
akşamdan hamurunu tutsam Sabah pişirsem olur mu?
yoksa riske etmeyip akşam mı pişireyim?