• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Naber kızlar
Bugün temizlik vardı yarın gelinimiz geliyor kardeşimle düğün salonuna ve süslemeciye bakacaklar ;bana da gelirler illa ki :)
Mert elini kovalara sokup durdu hele bulaşık makinesini açık görünce hiç affetmiyor dejavu oluyorum :)
Ayağımda sallıyordum uyuturken ama baya direnmeye başladı; ben de kereme yaptığım gibi kendi kendine uyumayı öğretmek istiyorum bakalım sizinkiler nasıl uyuyor hala sallanan var mı?

Naber kızlar
Bugün temizlik vardı yarın gelinimiz geliyor kardeşimle düğün salonuna ve süslemeciye bakacaklar ;bana da gelirler illa ki :)
Mert elini kovalara sokup durdu hele bulaşık makinesini açık görünce hiç affetmiyor dejavu oluyorum :)
Ayağımda sallıyordum uyuturken ama baya direnmeye başladı; ben de kereme yaptığım gibi kendi kendine uyumayı öğretmek istiyorum bakalım sizinkiler nasıl uyuyor hala sallanan var mı?
Topiğin en sallananı bizdik valla biz sallanmıyosak kimse sallanmıyordur artık :D

Hadi bakalım görümcecan güzel ağırla gelini ki sen gidince o da güzel ağırlasın ;)

ne sallanması kız okula gidecek bizimkiler sen 2014 temmuz anneleri topiğine mi yazıyorum sandın yoksa;) işin şakası okulda bizimkilerle yaşıt bir oğlan annesi var sallıyorlarmış...

herkese selamlar.. hayırlı günler efenim..

Naber kızlar
oh ohh, hadi bakalımm.. :KK51:

mert uyku eğitimi için henüz küçük değil mi? ben de o dönemde denedim olmayınca bıraktım.
tam bir yaşındayken zorlanmadan alıştı.

ayşecik malum dönemde olan annesini tuvalette görür ve şaşırır..

-aaa, anne sen altına kaka mı yaptın?
-hmm,, evet ama çok üzgünüm.
-önemli değil, ama bi daha altına kaka yapma tuvalete yap. ben senin poponu silerim :-)

ayşecik malum dönemde olan annesini tuvalette görür ve şaşırır..

-aaa, anne sen altına kaka mı yaptın?
-hmm,, evet ama çok üzgünüm.
-önemli değil, ama bi daha altına kaka yapma tuvalete yap. ben senin poponu silerim :-)
Aklını ve dillerini yerim ben bu bıdığın yaaaaaaa <3 <3

Herkese selamlar... :KK54:

Sabah elmali kurabiye yaptim. Kahvaltidan sonra neneye geldik, simdi de büyük neneye gidicez. Herkese hayirli huzurlu bi gün diliyorum. Hastalar bugün daha iyi olur inş. :KK51:

Nfk senın kız cok fena gözunden de bir sey kacmıyo hee dilli duduk:)

Ben de sallamıyorum coktandır. Yanına yatıyorum. Bazen de sandalyede oturuyorum yanında. Öncesinde mutlaka kitap okuyorum. Sonra uyuyor. Ne gunlerden geldik buralara:)

Tuvalet eşitimi vermeye basladım yeniden. Bu sefer daha guzel gidiyor hersey. Bay bay bezim diye bir kitap almıştım. Onu okudukça ilgisini çekmeye basladı. 2 gundur bezlemıyorum. Masallah diyim

Herkese selamlar... :KK54:

Sabah elmali kurabiye yaptim. Kahvaltidan sonra neneye geldik, simdi de büyük neneye gidicez. Herkese hayirli huzurlu bi gün diliyorum. Hastalar bugün daha iyi olur inş. :KK51:
Canım cekti. Cok yorgun olmasam yapardım.yarın müfettişler geliyor okula. 1 hafta teftişteyiz

bu arada biz de temazsız uyku eğitimine başladık busmai:) yavaş yavaş uzaklaşıyoruz sonunda onları yalnız odalarına yollamayı düşünüyoruz:) ne eğlenirler biz yokken kimbilir:)

Herkese günaydınnnnn.
Sabah yemek telaşı ile başlayan yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun. Allah'ım herkese sağlık sıhhat versin ve gönlündeki, dilindeki duaları kabul eylesin.

günaydıııııın!!.. hayırlı huzurlu bi hafta olur inş.. herkese selamlar sevgiler :KK37:

Ben de sallamıyorum coktandır. Yanına yatıyorum. Bazen de sandalyede oturuyorum yanında. Öncesinde mutlaka kitap okuyorum. Sonra uyuyor. Ne gunlerden geldik buralara:)

Tuvalet eşitimi vermeye basladım yeniden. Bu sefer daha guzel gidiyor hersey. Bay bay bezim diye bir kitap almıştım. Onu okudukça ilgisini çekmeye basladı. 2 gundur bezlemıyorum. Masallah diyim
Masallah.. hadi bakalım, inş bu sefer oldu bu iş:KK5:
Canım cekti. Cok yorgun olmasam yapardım.yarın müfettişler geliyor okula. 1 hafta teftişteyiz
Allah kolaylık versin bacım.. daha once başka yapıyordum, şimdi tarifi umutsepetim.com dan aldım.
bu çok daha güzel oldu. kv de tariff aldı, anneanneciiiim de çok beğendi, canım benim
.. :KK36:
bu arada biz de temazsız uyku eğitimine başladık busmai:) yavaş yavaş uzaklaşıyoruz sonunda onları yalnız odalarına yollamayı düşünüyoruz:) ne eğlenirler biz yokken kimbilir:)
temassız uyku eğitimi mi?:KK45: gazanız mübarek olsun..
iki kişi olunca siz olmasanız da cozuturlar ama bu işin fıtratında var
:confused:
Herkese günaydınnnnn.
Sabah yemek telaşı ile başlayan yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun. Allah'ım herkese sağlık sıhhat versin ve gönlündeki, dilindeki duaları kabul
Ah bu yemek sorunsali.. :o Ben de kara kara düşünüyorum. Aysecikle havuçlu tarcinli kek yaptik, aksama da Allah kerim..

Son düzenleme:
dikkat film tavsiyesi.. peekay PK :54:

aamir khan'ın son filmi, imdb si diger hint filmleri gibi şişik..
ama konu da anlatım da çok güzel.. hem komedi hem dram, ana fikir de çok güzel işlenmiş.
bir Allahın varlığını vurguluyor temelde.. mutlaka izleyin :KK14:

herkese selamlar.. hayırlı günler efenim..

oh ohh, hadi bakalımm.. :KK51:

mert uyku eğitimi için henüz küçük değil mi? ben de o dönemde denedim olmayınca bıraktım.
tam bir yaşındayken zorlanmadan alıştı.
Yok yaa
Ben keremi hiç sallamıyordum tracy hogg yatır kaldır yöntemini yapmıştım. ağlayınca kaldırıp sakinleşince tekrar yatırıyorsun tabi uyku vaktini bilmek lazım. yanına uzanıp pişş pişşş yapardım uyurdu, şimdi de kendi odasında kendisi uyuyor( ara sıra kalkıp gelse de) tabi hayatım ona göreydi o zaman sadece o vardı.şimdi mertte bazen uyku saatini geciktiriyorum veya yatır kaldır yapmak vakit alıyor hep salladık bugüne kadar kolaya kaçtık ama artık zor olmaya başladı

Maşallah ben de görür müyüm o günleri
Nasıl uyuyordunuz ki? Geç bile kalmış o bilmiş kardeşler :)

Herkese hayirli sabahlar melisayi uyuturken bende uyuya kalmisim simdide uykum kacti erken kalktim

Bizdede sallama yok uzun zamandir yanina yatiyorum ama cok zor daliyor uykuya
tuvalet egitimi de baslamaya niyetlendim su merdivenli oturaklardan aldik ama bizim klozete kucuk geldi esim bir sekil yapcam dedi onu bekliyoruz

Esim de hala evde kafasina gore bir is cikmadi o evde oluncada sankinisler hic bitmiuor onyuzden pek internetede giremiuorum ing gene arada bakiyorum
hepinizi kocaman opuyorum

Gunaydiin..
Esim çıktı, ben de bi dus aldım. Simdi kahvaltı hazirlayayim. Aysecigin eli kulağindadir..:KK69:

Bahar, dilanaz.. Hic sesiniz çıkmıyor hatunlar, n'apiyonuz bakim? :KK51:

Busmai, aysecik de hic sallanmadi. Ben de yatır kaldır yapmıştım. 9 aylıkken denedim iste olmadı, tam yaşındayken kolayca alıştı.

İnş mert hazırdır zorlanmadan alışır. Kendi kendine uyuyan bebek büyük nimet :ssz:

Günaydın hepinize ...

Born nasılsın canım ? Anneciğin daha iyidir insallah ... Hayırlı Haberlerini bekliyoruz ...

Back
X