• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlar herkese.

Allah'ım vefat edenlere rahmet eylesin, hastalara şifa versin.

Oğluşun ateşi var. Benim boğazım kötü. Sanırım ailece şifayı kaptık.

Pembisim, geçmiş olsun bacim.. Her seyahatten sonra hastalik farz galiba.. Nasil oldunuz ?

Pembisim, geçmiş olsun bacim.. Her seyahatten sonra hastalik farz galiba.. Nasil oldunuz ?
Canım sağolasın. Benim boğaz ve baş kötü. Oğluşun ise hiç hali yok. Bi oraya bi buraya yatıyo. Kafasını kaldıramıyo ve hiçbişi yiyemiyo :( aynen dediğin gibi her gezme sonrası bi hastalık.

Canım sağolasın. Benim boğaz ve baş kötü. Oğluşun ise hiç hali yok. Bi oraya bi buraya yatıyo. Kafasını kaldıramıyo ve hiçbişi yiyemiyo :KK43: aynen dediğin gibi her gezme sonrası bi hastalık.
Gezmesen de hasta oluyorlar
Gezelim bari daha iyi

Topiğin keyfi yok ,dünden beri ilbilge ve born u düşünüyorum :(
Bugün de sevdiğim bi teyzemizin vefat haberini aldım, üzüldüm.. Geçen gün aklıma gelmişti durup dururken meğer hastaneye yatmış.
Ne bileyim karışık duygulardayım, hayat çok zalim dünya çok çirkin.. Seviyoruz ve kaybediyoruz.
Öteki dünyada kavuşma ümidi olmasa nasıl dayanırdık bilmiyorum

Hayırlı akşamlar ...

Busmai , Allah rahmet eylesin teyzeye de insallah ... Çok haklısın , tam mânâsıyla; yalan dünya işte :KK1:

Pembişim, geçmiş olsun size de.. Minnoş daha iyi olur insallah...hoplayıp zıplamalarına alışınca insan, halsiz olduklarında çok yadırgıyor.. Allah sağlık versin evlâtlarımıza ...

Akşam üzeri kar topu oynamaya indik parka, minik de olsa bir kardan adam da yapabildiler sonunda .. Insallah hastalanmazlar, çok ıslandılar .. Yarın da okullar tatilmiş. Bize de ameliyat sonrası, bir gün fazladan dinlenme imkânı oldu, yarın istirahat biriyordu normal şartlarda ...

Destiny, insallah hayırlı haberler gelir kaybolan kız öğrenciden...

Born ve ilbilge ; duamızdasınız...

Hayırlı geceler hepinize ....

Erkek olmak, baba olmak ne kadar rahat! 2 gibi oğluş yanımıza geldi ki yanıyor resmen. 38 ateşi. Normalde 36 bile değildir. Yani 2 derece artmış normalden. İlacı zaten gündüz vermek bile bir uğraş püskürttüğü için. Zorla ve ağlatarak calpolü verdim. Odasının camını açtım şuan bekliyorum. Peki tüm bunlar olurken babamız ne yaptı???? Yön değiştirip uyudu. Hani bi kalkıp gelip noluyo bile demedi. Tamam o da hasta ama ben de kötüyüm ve ayakta durmak zorundayım. Bazen herşeyle başetmeye çalışmak çok yorucu... Bu ateş olayı zaten beni ekstra korkutuyor :(

Erkek olmak, baba olmak ne kadar rahat! 2 gibi oğluş yanımıza geldi ki yanıyor resmen. 38 ateşi. Normalde 36 bile değildir. Yani 2 derece artmış normalden. İlacı zaten gündüz vermek bile bir uğraş püskürttüğü için. Zorla ve ağlatarak calpolü verdim. Odasının camını açtım şuan bekliyorum. Peki tüm bunlar olurken babamız ne yaptı???? Yön değiştirip uyudu. Hani bi kalkıp gelip noluyo bile demedi. Tamam o da hasta ama ben de kötüyüm ve ayakta durmak zorundayım. Bazen herşeyle başetmeye çalışmak çok yorucu... Bu ateş olayı zaten beni ekstra korkutuyor :KK43:
Benim de bacaklarım ve belim çok kötü ağrıyor, vücudumun yorulduğunu hissediyorum.. Koşturmaca içinde sağlığımdan olmasam bari:(
Kv ve annem yakın ama herşeyi kendim yapıyorum( temizlik yapmıyorum)
onlar da belli bir yaşa gelmiş sonuçta kendime hizmet ettiremem ki..
Offf biraz molaaaa

iyi akşamlar gerçekten bu ara tatsız topik hastalık vefat haberi...tüm hastalarımıza geçmiş olsun...ilbilge tekrar sabırlar...sezgin bizim burda ishal ve rota salgını var dikkatli olun canım geçmiş olsun hepinize..born haberlerini bekliyoruz canım kolay geçer inşallah bu sefer şifası olur...pamukhelva kızın nasıl oldu yemesi düzeldimi biraz...
hepinizi öpüyorum iyi geceler

Pempis gecmisnolsun canim sana ve ogluna
melisada ilaci zorla icerdi hiz siringa ile care bulduk ilaci siringanile veriyorum hemennyutuyor ve alisti seninde aklinda olsun belkinise yarar

Benimde iki gundur ishal ve kusma var hadi hayirlisi mideyi usuttuk galiba

Herkese günaydın.

Eaglecım inşallah size uğramadan biter salgın canım.

Şeker portakalım ben hep şırınga ile veriyorum ama kusup çıkarıyor midesi kalkıp :(

Busmai valla bu çocuklar büyüyecekler de biz ne hale gelicez bilmem. Allah onlara da bize de sağlık versin canım.

Burda okullar tatil bugün. İyice dinlenirim inşallah.

günaydın canlar..

herkeste bi sağlık sıkıntısı.. Rabbim born un annesi başta tüm hastalara acil şifalar versin..
ölenlere rahmet eylesin..

burada da 30-35 cm kar var, daha da yağıyor.. dün iki kez ayşeciği dışarı çıkardık.
iyi eğlendi, inş hasta olmaz. ben de nasıl becerdiysem kalçamda bi ağrı var.. eşimin ahı tuttu galiba..
akşam yakın bi akrabamın kınası var, bu karda nasıl gidicem bakalım..
herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum..

günaydın canlar..

herkeste bi sağlık sıkıntısı.. Rabbim born un annesi başta tüm hastalara acil şifalar versin..
ölenlere rahmet eylesin..

burada da 30-35 cm kar var, daha da yağıyor.. dün iki kez ayşeciği dışarı çıkardık.
iyi eğlendi, inş hasta olmaz. ben de nasıl becerdiysem kalçamda bi ağrı var.. eşimin ahı tuttu galiba..
akşam yakın bi akrabamın kınası var, bu karda nasıl gidicem bakalım..
herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum..

Karda farketmiyoruz ama hallediyoruz bi yerlerimizi veletlerle oynarken. Farkında olmadan kasıyoruz kendimizi sanırım. Geçmiş olsun canım sana da.

Bu mevsimde kına mı olur yaaaa???? Yazlar torbaya mı girdi :p

Sabahtan beri yatıp duruyorum. Anca kahvaltıya ve çorba yapmaya kalktım. İyiki teyzemiz var valla yoksa nereye yatcam böyle..??

Pembehipopotam, geçmiş olsun tatil olması iyi olmuş dinlenince düzelirsin insallah ..

Şekerportakalım , Allah şifalar versin , mideye iyi gelecek karışımlardan içersen düzelir insallah ..

Born hayırlı haberlerini bekliyoruz canım ...

Nfk, sana da geçmiş olsun , ben de dondum oynamalarını bitirip , eve gelmeye ikna edene kadar, hala ayaklarım üşüyor ..

Eagle, sağolasın evet daha iyi , acısı azaldı çok şükür, 2 hafta abur cubur yemesi yasak, bunun üzüntüsünü yaşıyor sadece :)

Sağlıklı huzurlu günler hepinize ...

Sabah-ı şerifleriniz hayr, cumanız mübarek olsun efendim..
Rabbim şu günün hürmetine hastalara şifa versin.

akşam kınada çok durmadım, ama yine de yorulmuşum.
başım çatlıyordu uyandığımda. kahvaltıdan sonra bi ağrı kesici aldım da biraz hafifledi.

sizde ne var ne yok? topik de pek ıssız kaldı bu ara :110:

yarın kahvaltı için bi açma tarifi denicem, mayalı hamur.
akşamdan hamurunu tutsam Sabah pişirsem olur mu?
yoksa riske etmeyip akşam mı pişireyim?

Sabah-ı şerifleriniz hayr, cumanız mübarek olsun efendim..
Rabbim şu günün hürmetine hastalara şifa versin.

akşam kınada çok durmadım, ama yine de yorulmuşum.
başım çatlıyordu uyandığımda. kahvaltıdan sonra bi ağrı kesici aldım da biraz hafifledi.

sizde ne var ne yok? topik de pek ıssız kaldı bu ara :110:

yarın kahvaltı için bi açma tarifi denicem, mayalı hamur.
akşamdan hamurunu tutsam Sabah pişirsem olur mu?
yoksa riske etmeyip akşam mı pişireyim?
Bence hamuru akşamdan hazırlayıp sabaha açabilirsin ;)

Back
X