- 8 Ağustos 2011
- 11.582
- 8.038
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kerem yanına yattığımızda daha zor uykuya dalıyorHerkese hayirli sabahlar melisayi uyuturken bende uyuya kalmisim simdide uykum kacti erken kalktim
Bizdede sallama yok uzun zamandir yanina yatiyorum ama cok zor daliyor uykuya
tuvalet egitimi de baslamaya niyetlendim su merdivenli oturaklardan aldik ama bizim klozete kucuk geldi esim bir sekil yapcam dedi onu bekliyoruz
Esim de hala evde kafasina gore bir is cikmadi o evde oluncada sankinisler hic bitmiuor onyuzden pek internetede giremiuorum ing gene arada bakiyorum
hepinizi kocaman opuyorum
Öyle mi dersinBusmai, aysecik de hic sallanmadi. Ben de yatır kaldır yapmıştım. 9 aylıkken denedim iste olmadı, tam yaşındayken kolayca alıştı.
İnş mert hazırdır zorlanmadan alışır. Kendi kendine uyuyan bebek büyük nimet![]()
1,5 mercimek 1 bulgur yapıyorum ben yani bence de tam tersi ölçüde yapDaha önce mercimek köftesi yapan arkadaşlar; baktığım tarifte 1 sb kırmızı mercimek ve 1,5 sb bulgur var. Sanki mercimek az gibi geliyor.ama yapanlar hep iyi yorumlar yazmış. Siz ne ölçüyle yapıyorsunuz?...
Bayılırım amirkhana. Bu fılm vizyondamı. Yoksa netten falan ızlenıyo mu. 3 idiotsu kac kere izledimi hatırlamıyorumdikkat film tavsiyesi.. peekay PK
aamir khan'ın son filmi, imdb si diger hint filmleri gibi şişik..
ama konu da anlatım da çok güzel.. hem komedi hem dram, ana fikir de çok güzel işlenmiş.
bir Allahın varlığını vurguluyor temelde.. mutlaka izleyin![]()
Görursun canım. Ben de sabıkalıydım o konuda:)Yok yaa
Ben keremi hiç sallamıyordum tracy hogg yatır kaldır yöntemini yapmıştım. ağlayınca kaldırıp sakinleşince tekrar yatırıyorsun tabi uyku vaktini bilmek lazım. yanına uzanıp pişş pişşş yapardım uyurdu, şimdi de kendi odasında kendisi uyuyor( ara sıra kalkıp gelse de) tabi hayatım ona göreydi o zaman sadece o vardı.şimdi mertte bazen uyku saatini geciktiriyorum veya yatır kaldır yapmak vakit alıyor hep salladık bugüne kadar kolaya kaçtık ama artık zor olmaya başladı
Maşallah ben de görür müyüm o günleri
Nasıl uyuyordunuz ki? Geç bile kalmış o bilmiş kardeşler :)
Hayırlısı olsun canımHerkese hayirli sabahlar melisayi uyuturken bende uyuya kalmisim simdide uykum kacti erken kalktim
Bizdede sallama yok uzun zamandir yanina yatiyorum ama cok zor daliyor uykuya
tuvalet egitimi de baslamaya niyetlendim su merdivenli oturaklardan aldik ama bizim klozete kucuk geldi esim bir sekil yapcam dedi onu bekliyoruz
Esim de hala evde kafasina gore bir is cikmadi o evde oluncada sankinisler hic bitmiuor onyuzden pek internetede giremiuorum ing gene arada bakiyorum
hepinizi kocaman opuyorum
Hıc yapmadım:)Daha önce mercimek köftesi yapan arkadaşlar; baktığım tarifte 1 sb kırmızı mercimek ve 1,5 sb bulgur var. Sanki mercimek az gibi geliyor.ama yapanlar hep iyi yorumlar yazmış. Siz ne ölçüyle yapıyorsunuz?...
Yok yaa
Ben keremi hiç sallamıyordum tracy hogg yatır kaldır yöntemini yapmıştım. ağlayınca kaldırıp sakinleşince tekrar yatırıyorsun tabi uyku vaktini bilmek lazım. yanına uzanıp pişş pişşş yapardım uyurdu, şimdi de kendi odasında kendisi uyuyor( ara sıra kalkıp gelse de) tabi hayatım ona göreydi o zaman sadece o vardı.şimdi mertte bazen uyku saatini geciktiriyorum veya yatır kaldır yapmak vakit alıyor hep salladık bugüne kadar kolaya kaçtık ama artık zor olmaya başladı
Maşallah ben de görür müyüm o günleri
Nasıl uyuyordunuz ki? Geç bile kalmış o bilmiş kardeşler :)
Daha önce mercimek köftesi yapan arkadaşlar; baktığım tarifte 1 sb kırmızı mercimek ve 1,5 sb bulgur var. Sanki mercimek az gibi geliyor.ama yapanlar hep iyi yorumlar yazmış. Siz ne ölçüyle yapıyorsunuz?...
Afiyet olsun ben de dolabımda mercimek köftesi bulunca sevindim :) annem birkaç pasta falan bırakmıştı geldiğinde onları yemiştik bunu görmemişim. Marula sarılı 2 tanecik.Bulur bulmaz mideyeee :)günaydın canlar..
bu gece 7 saat uyudum ama şuan nedense hala deli gibi uykum var..
hiç dinlenememiş gibiyim, deli manyak rüyalar gördüm. esnemekten ağzımı kapatamıyorum,
dün mercimek köftesini 1,5 mercimek, 1 bulgur ölçüsüyle yaptım. nar ekşisi ve kimyonla çok güzel oldu.
kv ve eşim ve dahi ayşecik de epey yedi.. artık mercimek köftesinden korkmiiiiiim
destiny, filmi şu linkten izledim. görüntü kalitesi ve altyazılar çok iyi..
http://www.filmifullizle.com/pk-2014-turkce-altyazili-izle.html
Merti alacaktım son anda vazgeçtim keremin uyku saatine denk getirdik Allahtan 2 saat uyumuş sabah parka götürüp yormuştum :)Günaydın , hayırlı sabahlar hepinize ....
Destiny, maşallah Ceylin'e , insallah kolayca halledecek bu işi prenses...
Şekerportakalım , eşin gönlüne göre işini en yakın zamanda bulur insallah , erkek evde olunca biraz zor oluyor, kendileri alışkın olmadığı için sıkılıyorlar en başta...
Busmai, derdine çok güldüm, ee ne yaptın ? ikisini de bırakıp kaçsaydın, hazır eline fırsat geçmişken
Pembişim, ne güzel dualar etmişsin , âmin
Nfk, ellerine sağlık artık sık sık yaparsın Ayşecik de sevdiğine göreAfiyet olsun minik kuşa... Ben iki kez denedim, ilkinde acemi şansı süper tutmuştu kıvamı, ikinci denememde nedense biraz yumuşak oldu, bulgurun cinsinden mi nedir ? Ben de kısır gibi servis etmiştim
3.denememi de yapsam mı canım istedi
Hepinize sağlıklı huzurlu günler![]()
Evet ben de yapmıştım çok lezzetli ama sütlü olduğu için sevmezsin diye düşünmüştüm senKizlaaar, bugün trilece yaptım. Nefis oldu. Mutlaka deneyiiin.
Busmai, arkadaşlarla muhabbetin dibine vurmussun. Çok sevindim. Bu enerji seni bi zaman götürür![]()
Destiny, hadi bacim. Maşallah diyim. Bence gece de bağlamayabilirsin. Sabah islak mi kalkıyor? Gece bir kez kaldirmayi dene bakalım ne olacak.. Tabi o yürüyen yorgan uyku tulumunu giymiyorsan![]()
Aysecikle rumeli karşılaması müziğiyle ufak ufak oynuyorduk. Oyun havaları, sonra turkuler derken, bi baktik mezdekeyle cosuyoruz.Nasıl terlemisiz, simdi banyo yaptık. Artik iyi bi uyuruz.
![]()