- 8 Ağustos 2011
- 11.587
- 8.060
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde mi böyle isteksiz?..Günaydın kızlar. Biz de şu an kahvaltı yapıyoruz. Her şeye "yemem, yemem"diyen bir çocuğum olduğu için ancak bu saate iyice acıkıp bir şeyler yiyor.
Eşine şimdiden geçmiş olsun. Sana da kolaylıklar.selam hatunlar haftam erken bitti..kuzuları uyuttum ev de temizleniyor değmeyin keyfime pc başındayım anamları yolladım...cumartesi her satte trafik olur şeker bence belki tam öğle saati olmasa da sonrası başlar ama Anadolu yakasındakiler daha iyi bilir..geçen İstanbul avm gezisinden sonra yıldım istanbuldan ama alışverişi de başka hiçbiyerde böyle keyifli değil...
bugün düz botlara transfer oldum dünya varmış
haftaya evde kocam dahil 3 çocuk olacak bu haftasonum iyi geçmelipazartesi çok kıl olduğunu ispatlayan bir operasyon geçirecek ve acı eşiği her erkek gibi çok düşük canı çok tatlı:) ömer bile daha az nazlı Allah bana sabır versin
hepinizi öpüyorum pamuk helvacığım iyi haberlerini okuyorum born senden de ses bekliyorum...
Evet, sürekli. Bir çorbayı diğer şeylete göre iyi yer. İyi dediysem küçük bir kase. Cam kase düşün artık. Kahvaltıda bir bıldırcın yumurtası belki. Bir iki zeytin. Özellikle abur cubur vermiyoruz ama yine de az yiyor. Sağlıklı olsun da me yapalım diyoruz.Genelde mi böyle isteksiz?..
Sağlıklı olsunlar da ne yapalım artık. Kahvaltıyı kalktıktan iki saat sonra veriyoruz. Bir iki lokma yiyor ancak.PembiŞ bız su an karsıya gecıyoruz yol fena hava durumuda etkılıyor yarın sabah saatlerı tenha olur
Ilbılgehatun sen gene kızına dua et senınkı azda olsa tadınA bakıyormus bızde sıfır kahvaltı hıc yok(
İstanbuldasııııın:)Kızlar biz yarın anca 1 gibi burdan çıkıcaz düşünün artık. Köprüde takılırız artık
Coco pops tarzı bişiler vermiyor musunuz?? Ben veriyorum valla sütle. Efe hiç peynir yemez mesela. Yumurta canı isterse falan. Koca insanlar bile yemek seçip uyuzluk yapıyorlar yani bence normal :)
Aha bendede var o dediğinden. Sabah tereyagı üstü bal sürerek veriyorum. Beklki üstüne bal recel surersen yıyebilir tereyagı kaymagı. Sucuk da kurbanda kurban etınden yaptırdıgımız sucuklardan verıyorum. Onun dısında market sucugu vermiyorum ama özlem marka sucukta et ustası bi velim. Veli ziyareti yapmıştım o esnada bana özlem sucugu gönül rahatlıgıyla tuketebilirsiniz cunku etleri elimden geciyor demişti.Bizimki de asla peynir yemiyor, peynire benzeyen kaymak, tereyağ gibi şeylere de yaklasmiyor. Es kaza yemisse yaninda tukuruyor. Bu ara menemen, corba ve kek-kakaolu sut en çok verdiğim kahvaltilar..
Bir de siz bebeklere sucuk veriyor musunuz? Bizimki görünce birakmiyor.. Bir iki dilim verip o yerken biz de geri kalani hizli hizli yiyoruz.
Bi de ilbilge ve şeker portakalinin sorunu genel olarak istahsizlik belliki. Az da olsa yedikleri sifadir. Yesin de ne yerse yesin.. Bi de sabah istahsizlik normal. Erken kalkinca benim mide bile henüz acilmamis oluyo . Bir saat sonra araniyorum ne yesem diye..![]()
Günaydınlar herkeseeeeeeee :)
Sevgililer gününüz kutlu olsun. Hepinize eşleriniz ve yavrularınızla bol muhabbetli yıllar diliyorum :)
Güzel bir haftasonu olsun inşallah.
İstanbuldasııııın:)
Aha bendede var o dediğinden. Sabah tereyagı üstü bal sürerek veriyorum. Beklki üstüne bal recel surersen yıyebilir tereyagı kaymagı. Sucuk da kurbanda kurban etınden yaptırdıgımız sucuklardan verıyorum. Onun dısında market sucugu vermiyorum ama özlem marka sucukta et ustası bi velim. Veli ziyareti yapmıştım o esnada bana özlem sucugu gönül rahatlıgıyla tuketebilirsiniz cunku etleri elimden geciyor demişti.
Amiin
Burası böyle adamın omrunu tuketirValla maşallah 3,5 saatte burdaydık çok şükür :) ama çok fena bu memleket beaaaaaa![]()
Benim eşim istemiyor yoksa ben yaza düşünürüm.Herkese iyi pazarlar
PEmpiS hosgeldiniz canim
Ilbilgehatun sorma valla dun gittigimiz arkadaslar iyice kafamizi bulandirdi bizde ikinci cocugu yapacagiz herhalde