• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydııınnnn canlarrımm:))

sorunum çözüldü toolbarı kapatmışım ben farkında olmadan,sağolsun administor açtı:)
nelerrr neleerr varmışş burdaaa:kkk:

kızım dün gece yineee huysuzlandı,elime tırtıklı bişeyler geliyor sanki ama görünürde diş yok halen:14:

pediastrum Allah kısmet ederse ben de bugün okuyacağım yasinlerimi..
inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız Zeynep 'in..

libyanacım şeker hamurunu hazır aldım,evde yapılabilirmi hiçbir fikrim yok ama araştırmak lazımm..

ayyy iyi ki ben de foruma katılmışıımm,ne güzel sohbet ediyoruuzzz:48:

Zeynep'e acil şifalar diliyorum hayırlısıyla girip çıkar inşallah.

Fsme çocukla nasıl taşınıyosun cnm kolay gelsin valla.

Poğaçalar simitler bu ne hamarat topik yahuu:30: ben de bişeyler yapmak zorunda hissettim resmen kendimi:)) mayalı bişey hiç yapmadım ben tutmama ihtimali oluyormuu?

kızlar internetten hipp e üye olmuştum şimdi kargo geldi gerçi ben üye olduğumu bile unutmuşum kargodan kavanozda meyve püresi bir kutu organik bisküvvi bir tane kaşık iki tanede bitki çayı çıktı ama bana hala hero bayb iden bişey gelmedi

Ben hipp in ürünlerini kullanıyorum çok memnunum:) ama sitesine üye olmamıştım bende olayım bare:))

sorunum çözüldü toolbarı kapatmışım ben farkında olmadan,sağolsun administor açtı:)

kızım dün gece yineee huysuzlandı,elime tırtıklı bişeyler geliyor sanki ama görünürde diş yok halen:14:

libyanacım şeker hamurunu hazır aldım,evde yapılabilirmi hiçbir fikrim yok ama araştırmak lazımm..

günaydın canım çok tşk ederim allah razı olsun inşalalh yarını bi atlatsak çok stresliyim

ve o yetmezmiş gibi birde dün gece babaannemi hastaneye kaldırdık kısmi felç geçirdi

allah ım isyan etrmiyorum ama bu aralar hastanelerden daral geldi

allah herkese şifa versin

Zeynep'e acil şifalar diliyorum hayırlısıyla girip çıkar inşallah.

Fsme çocukla nasıl taşınıyosun cnm kolay gelsin valla.

Poğaçalar simitler bu ne hamarat topik yahuu:30: ben de bişeyler yapmak zorunda hissettim resmen kendimi:)) mayalı bişey hiç yapmadım ben tutmama ihtimali oluyormuu?

Ben hipp in ürünlerini kullanıyorum çok memnunum:) ama sitesine üye olmamıştım bende olayım bare:))

çok tşk ederim amin inşallah canım

bakalım bende denicem kızım severse ara sıra meyve pürelerinden alırım çünkü şuanda mevsimi olmayan meyveler var bari kızım hepsinden yemiş olur

günaydın hanımlar geçmişe bakamadım bebişler ve sizler iyisiniz inşallh. bizim bugün temizlik günü temizliğe ablamız geldi 11 e doğru annem gelir beraber kahvaltı yaparız sonra gelsin işler bende ütü yapıcam bol bol annemde elife bakar.

oy benim de bi dünya ütüm var yaab:14::14:

günaydın canım çok tşk ederim allah razı olsun inşalalh yarını bi atlatsak çok stresliyim

ve o yetmezmiş gibi birde dün gece babaannemi hastaneye kaldırdık kısmi felç geçirdi

çok geçmiş olsun canım yaa
şimdi iyi mi ?

Esim mutfaktan kokuyu alinca geldi bakti ve gitti. Ben de yanina gittim pogaca yaptim yer misin dedim, hayret "yerim" dedi. Sonra kucaklastik ve baristik,hala iki taraf da kendini hakli goruyor olsa da:13:

Gecmis olsun pediastrum benim babaannemin de kolunda olmustu sonra gecti

oy benim de bi dünya ütüm var yaab:14::14:

benim geçen hafta pbe temizlik günümdü,anneciğim çarşambadan geldi ütülerime yardım ettii,pamuk ellerine sağlıkk annemminn:38:

ama bugün baktım çamaşır sepeti yine dolmak üzere,birce hanımın sepeti taşmışşş bileee:43:

neden ne oldu ki bacım??
libyana-miracle-busmai saolun kızlar..
malum şeyler birikti birikti ya, bu ara daral geldi.. :14:
kafamı koyunca yastığa hemen uyurdum..
şimdi uyuyamıyorum, bi sağa bi sola dönüp duruyorum..
bu gece 5. ten sonra uyuyamadım mesela :25:
birkaç gündür de deli gibi kaşınıyorum, iki sene önce de olmuştu..
bi şeye üzülünce, takılınca bacaklarım kaşınıyor, kaşıdıkça da kabarıyor..
dün kolonya falan sürdüm, yandım, kavruldum.. eşim de gördü..
anladı biriktirdiğimi, sordu neyin var diye, yok dedim geçiştirdim. anladı tabi, neşelendirmeye çalışıyor.
ama bu elma şekeriyle geçmez..
herşeyin hayırlısı.. sabrın sonu selamet.

Evet bencede olabildiğince uzak olmak lazım ama olmuyor işte. dün kötü bir gece geçirdim ilk defa kv ile çok kötü tartıştık. az kalsın beni ayağının altına alacaktı. çok korktum konuyu fazla uzatmadım. öyle oluncada sonrasında benden özür diledi. hiç farkında değilmiş bilmeden oluyormuş (oğluna yaptığı kaş göz işaretide sanırım farkında olmadandı) bende sert çıkıştığım için ondan özür diledim. ortam yumuşadı ama ben.... okadar ilginçki saat 4 gibi benim evime gelmiş bişey almış çıkmış. sabahta pişkin pişkin, bana geldiğini bizim uyuduğumuzu rahatsız etmemek için yedek anahtarla girdiğini söylüyor. bende dedimki keşke kapıyı çalsaydın rahatsız olmazdım saat kaç olursa olsun açarım ben sana kapıyı. ayrıca ben bazen kapının sürgüsünü de çekiyorum kalırsın yine dışarıda dedim. oda sorun değil ben dışarıdan sürgüyü de açabiliyorum dedi. yuh yani bende hemen eşime patladım önce hak verdi sonra ben çok konuşunca oda bana patladı gitti çok kıymetli anasının evine. sonra bişey olmamışgibi geldi. Ben ne kv ile nede eşimle hiç böyle büyük tartışmalara girmezdim ama olan oldu işte. sanırım artık eskı sabrım kalmadı.
çok ciddi bi şey bu anlattığın.
aman dikkat et, tavırsa tavır, tartışmaysa tartışma..
hiç geri adım atma..
şimdi hallet.

aynen öyle şımarık sıpa:1:yok anacım yengeç güya sakin olacaktı sözde
yengeçte de bu asabiyet, şaşılacak şey doğrusu :30:
Benim de dun kardesim geldi sehir disinda okuyor,ben de annemlere gittim. Esimin ananesiyle dedesi de umreden gelmis(nerdeyse her sene gidiyorlar) bana dedi ki "onlari ziyarete gidelim". Dedim "kaciyorlar mi, giderim sonra.benim kardesim iki üc günlügüne gelmis orda vakit harcayamam. " Gitmedim,Cok afra tafra yapti bana,1 saat gitseymisim ne olurmus hic onun sözünü dinlemiyormusum..simdi de "haftaya bi gece annemlerde kalalim" dedi sirf giciklik yapiyor .ben de "Çok beklersin" dedim.siz biliyosunuz sirf onun hatri icin kac gun kv de kaldim ameliyattan sonra.o asla bizimkilerde kalmaz.resmen ben kocanim ben ne dersem o olur muhabbetine cevirdi,dünü de bugunu de annemde gecirdim sirf kardesim var diye normalde hergun gitmem.ondan giciklik yapiyor yani o kadar sinirliyim ki ona bi yerleri kirip dokesim var.yarin da anneme gidicem ,aksama da kardesim yolcu zaten.
evlenince bu erkeklere bi hal oluyor, idraklarini mi kaybediyorlar?..
herşeyleri kendi aileleri, eşlerine de bunu dayatıyorlar..
ayın 29 günü onlarla ye iç, otur kalk, gez toz.. ses olmaz.
kendi ailene bir gün git, tavır değişir..:19:

ben ince bir diş kaşıyıcısı aldım buzdolabına koymuyorum ama üşütür diye soğuk suyla yıkıyorum sonra dişlerini kaşıyorum garc gurc sesler çıkıyor nasıl rahatlıyor görmelisin ağını iyice yaklaştırıyor daha fazla yapayım diye alt üst dişlerini iyice kaşıyoruz sonra rahat rahat uyuyor 3 gündür keşfettim bunuda elini ağzına sokmaya başladımı kendim kaşıyorum
dün akşam ayşecik de çıldırdı, sürekli mızıldama ve ağlama modundaydı..
ne yapsam durmadı, uykusu var uyumuyor, emmiyor, oynamıyor..
gittim buzdolabından bi havuç aldım, traşladım, yıkadım.
verdim eline. kemirdi durdu. uzun zaman idare etti.
benim dişim kezmez havucu..
küçük hanım derin oyuklar açmış:37:

Selamun Aleykümkizlar :3: umarim herkes iyidir cok yogunum bu aralar cooooook evden tasiniyoruz tek basima islerle ugrasiyorum birde cocukla hic zamanim kalmiyo sizleri cok özlüyorum ama girip takip edemiyorum diger evde de ne zaman internetim baglanir bilmiyorum ben gelinceye kadar kendiniza cok ama cok iyi bakin SIZ BENIM BEBEKLERIMSINIZ :9: :34:
ah canııııım, kolay gelsin..
taşınmak zor, bi de bebekle daha da zor..
Allah yardımcın olsun, inş kolaylıkla halledersiniz..
yerleşmek için hiiiiç acele etme, yavaş yavaş halledersin..:34:

Libyanacım merakımı affet, eşin kaç kilo canım? Yada şöyle sorayım. Evlendikten sonra kaç kg aldı? Eşin bu yaptılarını yiyorsa baya kilo almış olmalı:)) besliyorsun kocişi:)
benim de aklıma geldi bu:1:
bence dee:16:
gelince zaten üst üste gelir..:100:
Rabbim acil şifalar versin.. size de sabır diliyorum.. iyi haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html cnm burdan yapabilirsin.

dualarımız minik zeyneple sağsalim çıkarsın rabbim bir daha göstermesin inşallh

sağol canım sanada hadi i başlasam gerisi gelir. ben ütüye girişene kadar zorluğu :1:

paylaş canım hatta fotoğraf ekle benimde annem çok marifetlidir ben pek benzememişim şimdiye kadar okul iş hayatııderken hiç yapmadım öyle pasta börek şimdi evdeyim ya merak başladı artık tarif yazıp denemek istiyorum :16:
Saol canım. bidaha deneyim bakalım olcakmı.

bende herodan bekliyorum gelmedi milupadanda gelmedi ya ama geçenlerde alakasız bir giyim mağazası adıyla bir paket gelmiş adıma açtım bir paket eti cicibebe bir molfix 4 numara bebek bezi birtane molped ped bingo deterjan denemelik bide fisher price oyuncak kataloğu varı içinde tombak giyimmi ne öyle bişiy yazıyordu üzerinde de hiçte öyle yerlerden birşey almışlığım yoktur oğluma kıyafet aldığım mağazalar belli zaten 3 yer var başıca nerden buldular hadi bulmalarını geçtim oğlumun 4 numara bez kullandığını nerden biliyorlar anlamadım bisküviyi bile vermedim işkillendim ben bilmediğim yerlerden gelen şeylerden korkarımda birazcık malum eşim şehir dışında oluyor ana oğul başbaşa kalıyoruz zaman zaman kötü niyetli biridir allah muhafaza evimede herkesi davet etmem komşularım can atıyor ama sadece mevlütte çağırdım onun dışında arkadaşlarım dışında kolay kolay kimseyi güvenip kapımı açmam paranoyakmıyım ne :) bide eşim yokken kapıda ayakkabısı vardır hep o varmış gibi davranırım vestiyerde bir ceketini asılı tutarım kapıcı falan geldiğinde görsün diye hehe şimdi dışardan bakınca kendime paranıyağım ben eminim artık

libyanaaaa seviyorum senin mahçup halini canım benim :16: valla çok merak ediyorum
Bende seni merak ediyorum... :17::17::17:

N kolik puğaçanı deneyeceğim;)
Fame allah kolaylık versin canım. Atlatırsın inşallah.
Libyanacım merakımı affet, eşin kaç kilo canım? Yada şöyle sorayım. Evlendikten sonra kaç kg aldı? Eşin bu yaptılarını yiyorsa baya kilo almış olmalı:)) besliyorsun kocişi:)
Canım eşim evlenmeden önce 85 kilo falanmış.. :31: hep spor yaparmış..:15: ama şuan göbek yaptı ve iş güç ev derken sporda yapamıyor.. şuan 97 kilo..:30::30::9::9::9:.

Anladım canım çok sağol..

Cenaaaaaaaaaa yine sevgi pıtırcığı olduk.... :16::16::16::70::70:

Esim mutfaktan kokuyu alinca geldi bakti ve gitti. Ben de yanina gittim pogaca yaptim yer misin dedim, hayret "yerim" dedi. Sonra kucaklastik ve baristik,hala iki taraf da kendini hakli goruyor olsa da:13:
Çok sevindim canım... Allah muhabbetinizi arttırsın.. Kimselere bozdurtmasın aranızı..:16::16::16:
Biz eşimle kavga ettiğimiz zaman kendimize çok kızıyoruz.. Kendimizi şeytana maskara ettik diye..
:14::14: Çünkü karı koca kavga ettiği zaman şeytan çok mutlu olurmuş... :47::47:

libyana-miracle-busmai saolun kızlar..
malum şeyler birikti birikti ya, bu ara daral geldi.. :14:
kafamı koyunca yastığa hemen uyurdum..
şimdi uyuyamıyorum, bi sağa bi sola dönüp duruyorum..
bu gece 5. ten sonra uyuyamadım mesela :25:
birkaç gündür de deli gibi kaşınıyorum, iki sene önce de olmuştu..
bi şeye üzülünce, takılınca bacaklarım kaşınıyor, kaşıdıkça da kabarıyor..
dün kolonya falan sürdüm, yandım, kavruldum.. eşim de gördü..
anladı biriktirdiğimi, sordu neyin var diye, yok dedim geçiştirdim. anladı tabi, neşelendirmeye çalışıyor.
ama bu elma şekeriyle geçmez..
herşeyin hayırlısı.. sabrın sonu selamet.

gelince zaten üst üste gelir..:100:
Rabbim acil şifalar versin.. size de sabır diliyorum.. iyi haberlerini bekliyoruz.

senin neyin var canım neyi taktin kafaya
çok tşk ederim umarım hayırlı haberleri veririm size yarın

Canım eşim evlenmeden önce 85 kilo falanmış.. :31: hep spor yaparmış..:15: ama şuan göbek yaptı ve iş güç ev derken sporda yapamıyor.. şuan 97 kilo..:30::30::9::9::9:

Cenaaaaaaaaaa yine sevgi pıtırcığı olduk.... :16::16::16::70::70:

EVLİLİKTE; KADIN KİLO ALIR, 'KENDİNİ BIRAKTI' OLUR.
ERKEK KİLO ALIR. 'KARISI İYİ BAKTI' OLUR :9:
sen yaptıklarına rağmen kilonu koruyabiliyorsan, ne mutlu sana :31:

benim de sevgi pıtırcığına bi katkım olsun..
ben de sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız:16:

Back
X