herkes nereye gitti ya
burdayım canım evet genel bir sessizlik basmış topiği hayırdır hanımlar hamarat hatunlarımız mutfakta hünerlerini yarıştırıyorlardır kesin bizde işyerinde zaman doldurmaya çalışıyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes nereye gitti ya
iyiki varsınız bacım..![]()
maşallh ayşeciğe yerim ben onuyarın ayşeciki anneme bırakıp kardeşimle salı pazarına gitmeyi planlıyorum..
ayşecik
-sağa sola, sırtüstünden yüzüstüne çok rahat dönüyor,
adeta bi refleks oldu. yatırır yatırmaz hooop dönüveriyor. top gibi yuvarlanarak salonu geziyor..
-yüzüstü yattığında popoyu nadiren kaldırıyor, genelde sürünme tarzında kendini ittiriyor. ama çabuk sıkılıyor.
-ayaklarının üstüne basmaktan çok keyif alıyor.. yürümeye bayılıyor, kahkalahar atıyor yürürken..
-desteksiz oturduğu yerde birkaç saniyeden sonra dengesini kaybedip sağa sola ya da öne doğru düşüyor.
-sürekli ses denemesi yapıyor ama henüz baba - dede - mama gibi bi şey söyleyemedi, favori kelimesi 'edde':76:
-salya tükürük bolca, önlük dayanmıyor, benim üstüm başımı da ıslatıyor..
-herşeyi ve herkesi ısırıyor, saç yolmaya bayılıyor
-bir de dişlerini gıcırdatması var ki çok feneee
herkes nereye gitti ya
burdayım canım evet genel bir sessizlik basmış topiği hayırdır hanımlar hamarat hatunlarımız mutfakta hünerlerini yarıştırıyorlardır kesin bizde işyerinde zaman doldurmaya çalışıyoruz![]()
bizimde bugün temizlik vardı artık sonuna geldik kahve içiyoruz şimdi biirazdan ablamızı yolcu edicez kzımda uyuyor. artık bi hafta rahatım. bi haftadan sonra tozlar uçuşmaya başlıyor. baya bi iş yapıldı camlar halılar koltuklar silindi banyolar yıkandı tozlar alındı vsvs![]()
bende abla istiyorum bende bende![]()
akşam-ı şerifleriniz hayrolsun kızlaar
cena seni böyle görmek hiiç hoşuma gitmedii
salı pazarına benim de gidesim vardı
parmağım çıkınca işin içine gidemedim
benim yerimne degez kadıköydeki di mi ?
bende ütü yaptım tam 2 saat aralıksız belim koptuu
dikşlerim alındı çook şükür
çok acıdı alınırken ama olsun şimdi geçti
şimdi yarınki derslere hazırlık yapmalıyım
çok öptüm hepinizi kızlaar:79:
Eki Görüntüle 636395
ECOŞUN DİŞİ IKIYORMUŞ DOKOR ÖYLE DEDİ AMA ben kk ya sormadan inanmam
çocuk hiç birşey yemiyor ateşi çıkıyor deli olcam beni emmek istiyor sürekli ağlıyor
Eki Görüntüle 636400
Eki Görüntüle 636401
dr eyzeden sonrada awm gittik![]()
nasıl kabarmış diş yerleri bi an önce patlasada daha fazla canı yanmasa yavrucuğun. maşallh analı kızlı gezmelerdesiniz. pekde güzel çıkmışsınız ecoş annesine benzemiş sende ilk dikktami çeken zayıflığın oldu maşallh doğumdan sonra kaç kilo verdin cnm ben kilolarla cebelleşiyorum diyetide bıraktım başlarım diyetine dedim
geçmiş olsun cnaım kolaymıydı nasıldı :26: ben olmadım diş ameliyatımıdı oldum dikişleri aldırmadım![]()
aminnn inşakkah canım. ben 26 kilo aldım doğumda 22 sini verdim ama vermek istemiyorum kilo almak istiyoru bence çokm zayıfım
kuru dal gibi diyor babam
eşim aşırı kilolu oda diyetteama sporla diyet olmadan veremiyor .inşaşllah verirsinizz
eşim spora gitti, ayşeciki doyurdum. anca geldimherkes nereye gitti ya
inan canım, bi zaman geliyor konuşmak canını daha çok sıkmaktan başka bi şeye yaramıyor.. :100:maşallh ayşeciğe yerim ben onugit canım salı pazarına havan değişir moralin gelir. ayrıcada hiiç takma kafana dicem ama takılıyor malesef. keşke vurdumduymaz olsak bazı şeylere karşı. anlat derdini burda rahatlarsın.
evet epey kabarmış dişleri..Eki Görüntüle 636395
ECOŞUN DİŞİ IKIYORMUŞ DOKOR ÖYLE DEDİ AMA ben kk ya sormadan inanmam
çocuk hiç birşey yemiyor ateşi çıkıyor deli olcam beni emmek istiyor sürekli ağlıyor
Eki Görüntüle 636400
Eki Görüntüle 636401
evet canım, kadıköy hasanpaşada.:114:akşam-ı şerifleriniz hayrolsun kızlaar
cena seni böyle görmek hiiç hoşuma gitmedii
salı pazarına benim de gidesim vardı
parmağım çıkınca işin içine gidemedim
benim yerimne degez kadıköydeki di mi ?
bende ütü yaptım tam 2 saat aralıksız belim koptuu
dikşlerim alındı çook şükür
çok acıdı alınırken ama olsun şimdi geçti
şimdi yarınki derslere hazırlık yapmalıyım
çok öptüm hepinizi kızlaar:79:
alın bi cillop analı-kızlı dahaaaa:116:
sıkıntılı canım yaa
ama kurtuldum çook şükür
dikişler çook acıdı
normalde acımıyomuş da bende biraz iltihap vardı odann acıdı
ama 10 dk sonra geçti acısı
şu anda gayet iyi
sen ne zaman aldırıcaksın dikişleri
ayşecikle öpüyoruz sizi..![]()
ayşecik
-sürekli ses denemesi yapıyor ama henüz baba - dede - mama gibi bi şey söyleyemedi, favori kelimesi 'edde':76:
saol canım. ayşecik kucağımda yazıyorum çoğu zaman :86:
bugün yemeğim de var ondan rahatım. ayşecik de şimdi uyudu, namaz kılıp ben de bi uzanıcam.
genelde anlattığın gibiyim, işte biliyosun..
ama bu ikinci kez oluyor.. melankoli ve kaşınma
amaaan.. neyse karar verdim.
ben dilim döndüğünce söyledim.
elimden geldiğince yaptım.
şimdi sabır ve dua zamanı.. :114:
gerisi Allaha kaldı..
görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler.. :116:
maşallah kızımın adaşınaa ...cenaa sanada maşşallah herkese cvp verebiliyosunn .nasıl yapıyosunn anlamadım ben giriyorum okuyorum muhabbet edeyim diyorum benimm kızzz durmuyo yazamıyorum. her zamn leptopu açamıyorum açtım mı kız uyanıkken rahat vermiyo :2: birazz beceriksizmiyim anlamadım.sizin muhabbetlere yetişemiyorummm.
bu arada libyana ne güzel şeyler yapıyoşun .eline sağlık hepsi çok hoşş gözüküyo. bana elinden su içirr![]()
Bu arada salonun orta yerinde duran misafirlik yorgan çarşaf yığınını kaldırmaya elim varmıyordu demiştim bi ara, hani ne zaman kaldırsam yıkasam biri geliyo demiştim. Dün kaldırdım, oturmaya geleceklerdi akrabalar. Kaldırdım ama yine çıkaracağım anlaşılan o ki kv geliyormuş, kp telefonda eşime tebliğ etti. Aman şaşırmıştım bende 2 aydır yoklardı ortadaEşime dedim şimdiden anlaşalım o kadar uzun kalmak yok, sonra iyiyken kötü oluyoruz, aralar açılıyo dedim, o da annem gelir gelmez ertesi haftaya alcam biletini dedi ama bakalım, en son görümcem içinde demişti aynısını bi buçuk ay kaldı bizde
Yanlız nasıl olacak bilmiyorum, koca bi yazı onunla geçirdikten ve göz hapsinde geçen o yazdan sonra, kp ve görümce ile geçen bi sonbahardan sonra, adını duyunca fena oluyorum, yüzünü görünce sesini duyunca naparım kim bilirYanlız bu sefer asla ve asla onun yanında emzirmiycem, saymasın oğlumun lokmalarını, gece odamızda yatarken (ki eşimde oluyordu tabi) girer yatağın bi ucunda emzirmemi seyrederdi. Sorsan iyiliğine yapıyo
Çocuk doymazsa oyalayım sen mama yetiştir hesabıyla, sen bi git emzirmem bitince ihtiyaç olursa gelirsin dimi.
fame bizim oğlanların arası 3 gün sanırım, benimkide desteksi oturamıyo, emekleme desen yok, ayaklarına zor basıyo, ama sonunda geçn hafta dönmeye başladı, onda da yüz üstünden geri dönemiyo sinirleniyo![]()
slm hanımlar bebişimi uyuttum, barbunyamı ocağa koydum, bebişimin yoğurdunu hazırladım geldiiim.
MİRACLE83,LİBYANA tariflerinizi denicem. çok güzel görünüyorlar.
CENAcım doğru olanı yapmışsın onlar hep aileleri için daha fazlasını istiyorlar.ellerinde olsa hep orda kalacaklar. sanki bütün hayatımız onlardan ibaretmiş gibi. bizde ayda yılda bizimkilere gideriz bintane laf konuşur. bende lafı yapıştırırım. herşey karşılıklı sen bana böyle yaparsan ben sana daha fazlasını yaparım benimle iddalaşma derim kavga ede ede gideriz. ama gideriz. söyledim ben sen güleryüz göstermezsen bendende sakın bekleme ona göre. ısmarlamada olmaz yani zorlamaya gerek yok.
PİNKPİRİNCES cnmbende evlenene kadar hiç mutfak olayına girmedim çalışıyordum. ama evlendikten sonra merak sardı hem çalıştım hemde mutfağa girdim.
BUSMAİcim çok sevindim güzel olduğuna tekrar afiyet olsun. e yaptıkça beni anarsın artık. istersen tam ölçülü kek tarifi de vereyim.
LİBYANA26,ARYAMM38 deneyin hayatım benim tariflerde tutmama ihtimali yok. istediğim gibi poğaça yapabilmek için bende çok tarif denemiştim.
PEDİASTRUM84 canım çok geçmiş olsun. hastane işleri zordur bilirim. allah bidaha düşürmesin.acil şifalar.
sıkıntılı canım yaa
ama kurtuldum çook şükür
dikişler çook acıdı
normalde acımıyomuş da bende biraz iltihap vardı odann acıdı
ama 10 dk sonra geçti acısı
şu anda gayet iyi
sen ne zaman aldırıcaksın dikişleri
babamda bi zamnlar bana çiroz kızım derdi. şimdi semirdim resmenben 18 kilo aldım 11,12 fln gitti ama bi 10 kilo fazlam var. verme sende daha fazla ye bol bol. ben diyet yaparken daha çok yiceğim geliyodu şimdi bell ibi listeye göre değil ama dikkat ediyorum diyim. boğazı tutmadan verilmiyo dediğin gibi. evdede şu walk at home programını yapıyorum havalar ısınsın yürüyüşe çıkıcam inşallh. eşine uygula diyet yapma pasta börek çörek yemesin
![]()
eşim spora gitti, ayşeciki doyurdum. anca geldim
inan canım, bi zaman geliyor konuşmak canını daha çok sıkmaktan başka bi şeye yaramıyor.. :100:
inş yarın bi çarşı gezersem, şööööyle bi tezgahları karıştırırsam keyiflenirim gibime geliyor
evet epey kabarmış dişleri..
ama patlaması birkaç gün de sürebilir birkaç hafta da
ana kız poz da vermişler, maşallah
bence bu kiloda gayet iyi görünüyorsun. cillop hatun seniiiii
sanki hiç çocuk doğurmamış da fotoğraf çektirmek için arkadaki çocuk parkından bi bebe almış kucağına
evet canım, kadıköy hasanpaşada.:114:
maşallah sana da o ayakla iki saat nasıl ütü yaptın?
acil olanları yapsaydın, gerisini sonra hallederdin..
dikişlerin de alınmış, geçmiş olsun.. artık çabucak iyileşir inş ayağın..
ayşecikle öpüyoruz sizi..![]()