Herkese merhaba, hepinize ve bebişlere hayırlı haftalar olsun inşallah.
Biz bu haftasonu attaaa modundaydık, gezmelere gittik bize gelenler oldu derken oğlann feleği şaştı herhalde, gece homurdandı durdu.
Süt sağma işine girişcektim 4koldan ama ne olsun beğenirsiniz, yıkarken lastiğini yırttım

yedek parça sipariş ettim inş en kısa zamanda başlıycam sağıma

Gerçi ineğim yolun başında göründü sanki, haftasonu oğlumun yanında olmak mı yaradı, sizin verdiğimiz moral mı bilmiyorum her ikiside olabilir bence. Bi nebze daha iyi gibiydi. Geçen hafta geçirdiğim hafif grip vakasıda beni etkilemiş olabilir belki.
Bu arada salonun orta yerinde duran misafirlik yorgan çarşaf yığınını kaldırmaya elim varmıyordu demiştim bi ara, hani ne zaman kaldırsam yıkasam biri geliyo demiştim. Dün kaldırdım, oturmaya geleceklerdi akrabalar. Kaldırdım ama yine çıkaracağım anlaşılan o ki kv geliyormuş, kp telefonda eşime tebliğ etti. Aman şaşırmıştım bende 2 aydır yoklardı ortada

Eşime dedim şimdiden anlaşalım o kadar uzun kalmak yok, sonra iyiyken kötü oluyoruz, aralar açılıyo dedim, o da annem gelir gelmez ertesi haftaya alcam biletini dedi ama bakalım, en son görümcem içinde demişti aynısını bi buçuk ay kaldı bizde
Yanlız nasıl olacak bilmiyorum, koca bi yazı onunla geçirdikten ve göz hapsinde geçen o yazdan sonra, kp ve görümce ile geçen bi sonbahardan sonra, adını duyunca fena oluyorum, yüzünü görünce sesini duyunca naparım kim bilir

Yanlız bu sefer asla ve asla onun yanında emzirmiycem, saymasın oğlumun lokmalarını, gece odamızda yatarken (ki eşimde oluyordu tabi) girer yatağın bi ucunda emzirmemi seyrederdi. Sorsan iyiliğine yapıyo

Çocuk doymazsa oyalayım sen mama yetiştir hesabıyla, sen bi git emzirmem bitince ihtiyaç olursa gelirsin dimi.
Ayyyy yine düşürdü bu kv çenemi
Offf kızlar canım çok sıkıldı evde durmaktan.. 
Hiç bişey yapasın yok.. kocam da hava soğuk diye bizi evde bırakıp kendi dışarı çıktı...
Sizler nasılsınız?
Birde ben yine birşeyler yaptım sizinle paylaşmak istiyorum...
Dün akşam yaptığım salyangoz yada iki renkli kurabiyelerim...
Eki Görüntüle 635094
Eki Görüntüle 635095
Eki Görüntüle 635096
Eki Görüntüle 635097
Bunlarda bu sabah ilk defa denediğim ev yapımı simitlerim...
Eki Görüntüle 635099
Eki Görüntüle 635100
Eki Görüntüle 635101
Eki Görüntüle 635102
Libyanaaa en sevdiğim kurabiyeleri yapmışsın, annem yapardı ben küçükken, şimdi de yapsa da yesem ama artık benim değil torunun nazı geçiyo
Selamun Aleykümkizlar
umarim herkes iyidir cok yogunum bu aralar cooooook evden tasiniyoruz tek basima islerle ugrasiyorum birde cocukla hic zamanim kalmiyo sizleri cok özlüyorum ama girip takip edemiyorum diger evde de ne zaman internetim baglanir bilmiyorum ben gelinceye kadar kendiniza cok ama cok iyi bakin SIZ BENIM BEBEKLERIMSINIZ
Birde bizim oglan da henüz desteksiz oturamiyor hemen devriliyor korkmaya basladim bu aya kadar olmadi acaba bir sorun mu var diye beceremiyor mu benim oglan oturma isini ama amuda kalkabiliyor
fame bizim oğlanların arası 3 gün sanırım, benimkide desteksi oturamıyo, emekleme desen yok, ayaklarına zor basıyo, ama sonunda geçn hafta dönmeye başladı, onda da yüz üstünden geri dönemiyo sinirleniyo