gönlünü ferah tut canım tabiki de olmamıştır bişey olsa sürekli ağlar susmazdı şimdi neşesi nasıl
İnşş. Susmuştu ben evden çıkarken iyi görünüyordu. Normaldi( bu vicdan azabı ne olacak (
İnşş. Susmuştu ben evden çıkarken iyi görünüyordu. Normaldi( bu vicdan azabı ne olacak (
aklın evde kaldı demi :26:
ara bir sesini duy için rahatlasın en azından canım
kim bakıyor şuanda
biz iyiyiz allaha şükür sen nasılsın güzelim bugün menünde yeni birşeyle var mı bakalım ne hamaratlıklar yapacaksın bugün
Bende iyiyim Elhamdulillah canım..bugün yemek yapacağım sadece onun dışında birşey yapmayacağım..
Aradım yeni uyanmış iyiymiş şükür:) annem bakıyor . Gideceğim birazdan öğle paydosuna göreceğim inş. Sağolun kızlar. Sizde olmasanız, kendimii yiyip bitireceğim.
Canım bilmiyorum ki nereme yiyorum..vallla ya o kadar güzel şeyler yapıyon nerene yiyiyorsun acaba bu kiloda nasıl kalıyorsun
Bişey olmamıştır dimi kızlar? Nasıl içli içli ağladı kuzum benim ya((
Libyana kocaların çocukları kıskanması. Konusunda sana katılıyorum. Benimki açık açık söylemişti. Bana hiç sıra gelmiyor ki diye. Bu arada sen yaptığın pasta böreklerden hiç yemiyorsun galiba:) şuandan itibaren zayıf olan anneleri dışlıyorum:)) dışşşşşş!!!!
her 4 halede giriyorum gerçekten...güzelllllll
Eki Görüntüle 636796
ne yemek yapacaksın banada fikir olsun bari
Hello kizlar herkese guzel bi gun diliyorum
........... Aryamm38 gecmis olsun ben de bebeginde huzursuzluk yoksa bir sikinti oldugunu dusunmuyorum
........... Karakiz, libyana dogru konuya parmak basmis sen de ondan kaciyordun seni bebekten kiskanmasi onla ilgilenmeni istedigini gosterir gene is sana dusuyor.ama eskiden hepimiz farkliydik sadece kocalarimiz degil ki,her bulusmada farkli kiyafet giyerdik cogu seylerini hos gorurduk simdi oyle miyiz. Ama bebegi tasima konusunda valla ölüm gibi kocam belfitigi olmadan once hep o tasirdi simdi ben tasiyorum cok zor. Yine de bazen ben tasiyayim diyor adamcagiz ben kiyamiyorum ama cooook zor
......... Miracle83 sormustu,ikinci kez anne olsam bebek ufakken ememiyor pek,ben de sütümü daha cok sagardim kimseyi isime karistirmazdim lohusalikta ve kimseye aldirmadan gider 2hafta annemde kalirdim. Daha cok disari cikardim. Teknik olarak keske yapmasaydim dedigim seyler pek yok,belki cocugu buyuttukce farkedecegiz bunlari.
.......
Minita spora nasil gittin bebegi kime biraktin, guya esim beni yuzmeye goturecegine soz verdi haftada 2gun,onceden gidiyordum bakalim yapabilcek miyiz
Bugun evdeyim cok yakin bi arkadasim gelecek ,utu yapiyorum simdi herkese kolay gelsin
Bebişimmm nasılsın? kolay gelsin..Ne yaptın arkadaşına bakiyim.. Dünkü poğaçaların tadı nasıldı..?
Karakız bizi kovuyor hatice.. Nerelere gidelim şimdi biz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?