Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canım benim çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın bir saat falan uyutma istersen öyle diyorlar ya takip et bakalım birşeyi yoktur merak etme melek onlar

canım gelecekmisin diye sormadan hadi aşıya gidiyoruz desen yine de gelmezmiydi
bende çok kızımyorum sanki bu çocukları kendimiz yaptık

sen nasıl yapıyorsun canım ? hanı çalıştığın için sordum yetiştirebiliyor musun ?

tabiki yetiştiremiyorum yani haftasonu ütüydü çamaşırdı vs cumartesinden yapıyorum pazar günüde haftalık sil süpür toz al şeklinde yapıyorum ama cam avize kapı siliyim halı silkeliyim tabiki onlar 4 aydır hayal oldu en son oğlum 2,5 aylıkken işe başlıycam diye yapmıştım zaten kış günü zırt pırt cam silme merakım yoktur canımı yoldamı buldum o soğukta genelde 2 ayda bir silerdim bu sefer arayı fazla açtım ama fazlası gelmiyor elimden bende kadın tutacağım yalnız hala güvenilir işini temiz yapan birini bulamadım yakınımda var ev temizleyenlerde günlük 100 lira alıyor bir günde işlerin yarısını bile yapamıyor toplam 3 gün alacaksınki ancak bitirsin ben çocuktan evvel bir giriştimmi sabah dokuzdan öğlen 3 e kadar baştan aşağı döker toplardım evi cam kapı mutfak banyo tuvalet balkon hortum tutup yıkanmış gibi olurdu açıkçası elinin ucuyla iş yapanada para vermek içime sinmiyor bakalım hava az ısınsın yine iş başa düştü gibi duruyor

amanda aman oliviumlardamı gezermiş benim ecoşum hayırlı olsun canım sizinkilerde ylda ben hiç böyle bakmamıştım ya akşam bakayım sanırım bizimde var bu kabarıklık

allahım o ne güzel bir kız öyle yerim onu ben yerimmmm topiğin kızlarının hepsi birbirinden güzel valla sarışın esmer kumral herbiri başka güzel bu arada senide görmüş olduk analı kızlı pozlarda verilmiş :)

salı pazarı için ekstra bütçe araştırmaları

ayşecikin eddesini babama dedediye yutturabilirsek,
iyi bi harçlık kaparız gibime geliyor..:101:

sen yokmusun sen

Günaydın annişler çok kötü bi sabaha uyandım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

canım çok geçmiş olsun bende geçen akşam beşiğin içine oturtturayım dedim oynasın diye ben daha yastık alıp koyayım diyene kadar öne doğru yıkılmasınmı başını vurdu korkuluğa yavrum içim cızz etti insan gerçekten çok korkuyor o anda inşallah başını sert vurmamıştır hemen uyutmasaydın keşke başını vurmudu yere çok geçmiş olsun malesef ne kadar korksakta kaçınılmaz bunlar hepimiz düşe kalka büyümüşüz daha evvel arabada pusetten düşen aryamıydı snırım hulinin kızı düşmüştü yataktan şükür bişey olmadı inşallah aryada iyidir

ayyy canım benim ya inşallah birşeyi yoktur sen takip et genede kusma falan baktın içine sinmiyor doktora götürürsün ama bunlar çocuk düşe kalka büyüyecekler yeterki daha kötüsü olmasın canım

canım yaaa kızın ne yapsın bir ağrısı varki uyumuyor ama ne yapalım onlar için bizde fedakar oluyoruz böyle
ama tek olmamamız lazım nıye sen ayrı yatıyorsun ki sen salonda yatıyorsan eşinde sizin yanınızda yatsın o ne öyle ayrı yatmalar
biraz da o ilgilensin herşeyi senden beklerse tabiki olmaz hem çocukla ilgilen hemde tüm işlerini dört dörtlük yap olduuuu

Sağol canım allah kimseye yaşatmasın.
Bence öyle hemen koptuk gitti, aşkımız bitti diye düşünme. Çünkü dönem dönem iniş çıkışlar oluyor ilişkide. Düşününce öyle olmasıda lazım zaten. Yoksa güzel günlerin tadı anlaşılmazdı. Aşıya götürme konusuna gelince insan babadan da aynı fedakarlığı bekliyor tabi ama hiçte öyle olmuyor. Senin canından, kanından. Tabi onunda payı var ama:) anne gb olmuyor hiçbir zaman babalar. Ayrıca iş yapmanı isteyene kadar yardım etseymiş. Sende eve kadın al canım. Versin parasını yaptırsın. Senin canın can değil mi? Alla allaaaa

Ah kızım benim yaaa( kuzucuğummmm

Günaydın annişler çok kötü bi sabaha uyandım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

canım İnşaallah birşey olmamıştır.. üzülme sen..

Hayatım bazı erkekler bebek olduktan sonra hanımlarını bebeklerinden kıskanırlarmış..
Çünkü anne sürekli bebekle ilgileniyor yoruluyor.. Koca zaten işte yoruluyor kimse kimseyle ilgilenemiyor.. aradaki dengeyi de ayarlamak çok zor oluyor.. senin eşinde bir arda senden ilgi görememişti sen kaçmıştın ondan şimdi oda aynısını sana yapıyor olablir.. Sen yinede yakın ol ona.. neden kızına sarılmıyor anlamadım..:26: bizi,m babamız doyamıyor kızına sevmekten..

ecrin nisa yürütecinde dururken sende yemeğini yapabilirsin.. yürüteci sabitlenmiyor mu?
:26:

günaydın canım yiğenimin ameliyatı perşembe gününe ertelendi

ameliyat neden ertelendi canım...?

pinprences ve karakız ikiniz de çok güzel çıkmışsınız... bu arada bende 50 kiloyum...

canım ondan daha acil bir hasta çıkmış o yüzden ertelenmiş canım diğer hastanın işi uzunmuş

bu arada kilonda harika

Son düzenleme:

seni gidi gidi fit anne seni

Bişey olmamıştır dimi kızlar? Nasıl içli içli ağladı kuzum benim ya((

Libyana kocaların çocukları kıskanması. Konusunda sana katılıyorum. Benimki açık açık söylemişti. Bana hiç sıra gelmiyor ki diye. Bu arada sen yaptığın pasta böreklerden hiç yemiyorsun galiba:) şuandan itibaren zayıf olan anneleri dışlıyorum:)) dışşşşşş!!!!

Günaydın hanımlarrrrr
Sabah spora gittim geldim oğlanı uyuttum yemeğimi yaptım köşeme çekildimmmm:))

Bizdede bugün temizlik var valla pırıl pırıl olur akşama heryer. Bizede gezme günü oğluşumla:))

Bu arada kızlar şimdiden bebişler 1 yaşını geçtikten sonra evde yapılabilecek aktiviteler bakkında çok güzel siteler buldum. Biran evvel büyüselerde oynasak die can atıyorummmm

karakız ve pinkprincess bebişlere de analarına da maşallah
karakız ecoşun dişler iyice kabarmış yavrum nasıl sıkıntısı vardır kimbilir ondan yemek istemiyordur hiçnişey. Yakındır sizinde dişlenmeniz
cena taktik süper bacım ha edde ha dede

Ayy cnm çok geçmiş olsun inşallah yoktur bişeyciği. Ahh bu babalar biraz daha dikkatli olsa. Bebişler fıldır fıldır saniyede dönüyorlar çok dikkatli olmak lazım valla.

gönlünü ferah tut canım tabiki de olmamıştır bişey olsa sürekli ağlar susmazdı şimdi neşesi nasıl

bencede yaaa benim gibi tonbiş anneler ne yapsın

ooohh ne güzel yaa temizlikleriniz yapılıyor keşke bizimde olsa ama sanırım bende kadın temizlik yaptıktan sonra tekrar yaparım o yüzden gerek yok boş yere para vermeye
yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum bende
ayy 1 yaş öncesinde yapılacak aktivitelerle ilgili birşeyle varmı canım bulduğun sitelerde:44: bizimle paylaşırsan sevinirim

libyanacım sen varya sen çıtı pıtı yaşda çıtır ohh miss

alyacım minitam pediat. şeker portakalım sağolun bir anda içimi döktüm işte eşim benle konuşmuyor bende arkadaşı sağı solu arıyorum konuşmak için

bunalıyorum kimse anlamıyor neyse arkadaşla perşm eminönüne gitcez :125::87::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…