• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

libyana canan minita teşekkürler güzel sözleriniz için :16:

kızlar kzımın poposundan dünden beri pişik var küçük sivilceler oluştu ilk defa sürekli pişik kremi sürüyorum ama geçirmiyor. sanırım bunlar oluşmuş pişiği geçiren kremler değil(bübchen, penaten) bildiğiniz iyi bi pişik geçirici krem var mı acil almam gerek

aynisi oglumda da var nasil bu sivilcelere kadar anlamadim sasiyorum hergun sabunla poposunu yikiyorum ve sudocrem kullaniyorum azaldi ama gecmedi henuz 1haftadir

iki gündür mamacılar kızıma çalışıyor ya yaşasınnn :118:

bugünde hero bayb i hediyemiz geldi ama bu daha afilli valla

içine bir kutu sütlü pirinçli mama koymuşlar bir kavanoz meyve püresi bir kerelik devam sütü bir pakette bebe bisküvisi koymuşlar

canım yeni mi üye oldun sen bunlara.. ben de üye oldum ama henüz birşey gelmedi bize

kızzzz aşşşkkk olsunnn nereye kovuyorummm :30::30:

Sen kovmuyorsun kız Arya kovuyor bizi.. Zayıf olduğumuz için... :9:cümleyi ters kurmuşum :30:

iki gündür mamacılar kızıma çalışıyor ya yaşasınnn :118:

bugünde hero bayb i hediyemiz geldi ama bu daha afilli valla

içine bir kutu sütlü pirinçli mama koymuşlar bir kavanoz meyve püresi bir kerelik devam sütü bir pakette bebe bisküvisi koymuşlar

hiçte kıskanmadım... :63::63::63::63::63:

iyiiym canim benim sen nasilsin valla cok bisey yapmadim dun annem kardesime elmali turta,portakalli kek yapmisti onlardan almistim isime yariycak:) buzlukta borek var onlari kizartirim tavada.yanina da arpa sehriyeli tavuk salatasi yapacagim. Pogacalar guzel oldu yalniz ben icini az koymusum pogacalar kabarinca icleri kucucuk kaldi haha naparsin cahillik istee

Ohh miss işte ne güzel.. Yanına da çay demledin mi yeme de yanında yat.. :16:

kızlar kzımın poposundan dünden beri pişik var küçük sivilceler oluştu ilk defa sürekli pişik kremi sürüyorum ama geçirmiyor. sanırım bunlar oluşmuş pişiği geçiren kremler değil(bübchen, penaten) bildiğiniz iyi bi pişik geçirici krem var mı acil almam gerek
Ay geçmiş olsun canım ek gıdaya geçince pişikte kaçınılmaz oluyor. İlk zamanlarda bizdede oldu bütün kremleri denedim neredeyse. Ha bugün ha yarın derken 2 hafta sürdü. Piyasadaki kremler genelde pişik önleyici olarak geçiyor. Dr gittik en sonunda pişik yüzünden. Travazol gb birseydi adı. Onu verdi. Hakkaten de 2 günde gecti. Zaten 2-3 günden fazla kullanılmıyor kortizon içerdiği için. Şiddetle tavsiye ederim. Pişik çok olduğunda onu kullanıyorum. Akşam sürüyorum sabaha birsey kalmıyor. Gün içerisinde de pişik önleyici olarak hametan kullanıyorum.

canım bikaç gün zeytinyağı sürmeni tavsiye ederim. en faydalısı o

Cena bugun ne gunuuuuu
Gerci 2haftadir sonunu izleyemeden uyuya kaliyorum,yorgun annelere gore bir saate koymamislar

canım heykelden sönmeze doğru inerken orda dayıoğlu eczanesi var onlar kendi yapıyor pişik kremini ben eda ya ondan aldım çok iyi geliyor daha hiç olmadı bişey şimdiye kadar doğduğunda annem 3 ay hep yıkadı edayı hergün ve her banyodan sonra zeytinyağ ile yağladı tüm vücudunu oda iyi geldi

kızlar doktor bize çorbalarına et koymaya başlayabilirsiniz artık dedi siz koyuyormusunuz evet se ne şekilde koyuyorsunuz dan etimi koyun eti mi kullanıyorsunuz

evet bizim doktorda dedi canım kemik suyu kıyma ve tavuk parçalarını çorbalarda kullanabilirsin artık dedi kemik suyunu denedim beğendi:34:

Hello kizlar herkese guzel bi gun diliyorum
........... Aryamm38 gecmis olsun ben de bebeginde huzursuzluk yoksa bir sikinti oldugunu dusunmuyorum
........... Karakiz, libyana dogru konuya parmak basmis sen de ondan kaciyordun seni bebekten kiskanmasi onla ilgilenmeni istedigini gosterir gene is sana dusuyor.ama eskiden hepimiz farkliydik sadece kocalarimiz degil ki,her bulusmada farkli kiyafet giyerdik cogu seylerini hos gorurduk simdi oyle miyiz. Ama bebegi tasima konusunda valla ölüm gibi kocam belfitigi olmadan once hep o tasirdi simdi ben tasiyorum cok zor. Yine de bazen ben tasiyayim diyor adamcagiz ben kiyamiyorum ama cooook zor
......... Miracle83 sormustu,ikinci kez anne olsam bebek ufakken ememiyor pek,ben de sütümü daha cok sagardim kimseyi isime karistirmazdim lohusalikta ve kimseye aldirmadan gider 2hafta annemde kalirdim. Daha cok disari cikardim. Teknik olarak keske yapmasaydim dedigim seyler pek yok,belki cocugu buyuttukce farkedecegiz bunlari.
.......
Minita spora nasil gittin bebegi kime biraktin, guya esim beni yuzmeye goturecegine soz verdi haftada 2gun,onceden gidiyordum bakalim yapabilcek miyiz
Bugun evdeyim cok yakin bi arkadasim gelecek ,utu yapiyorum simdi herkese kolay gelsin

merhaba canım:3:
yüzmeye nereye gidiyorsunuz canım :44:anadolu yakasında bir yer mi
ohhh arkadşın gelecekmiş bol muhabbetler size:34:

biz popolin pişik önleyici kullanıyoruz bir kızarıklık gördüğümde sürüyorum hemen müdahale ettiğim için geçiyor
birde sudocream ı oneriyorlar:34:

Cena bugun ne gunuuuuu
Gerci 2haftadir sonunu izleyemeden uyuya kaliyorum,yorgun annelere gore bir saate koymamislar

işler güçler demi bizde eskiden kocişimle izlerdik ahhh ahhh:31:

ahh cena ahh siz şimdi ne güzel salı pazarında geziyorsunuz şeytan diyorki işten izin al çık pazara at kendini karıştır tezgahları karıştır ohh
kafa dağıtırdım bende yaaa :1:

sağolun kızlar zeytinyağınıda deniyim olmadı ezcaneden aldırcam kortizonlu napayım. pediastrum bende bi eczaneden almıştım öyle setbaşındaki galiba kendileri yapıyordu evde duruyor unutmuşum bak çıkarayım süreyim.

Kızlar içim rahat etmedi dr a gittik. Baktı birşey yok dedi çok şükür. En son 2 hafta önce tartılmıştık 6900 gr dı.bugün 8000 gr olmuş:)) dr bile şasırdı. Birde üfürüm var dedi:(( önemli değil 2 ay sonra bi daha bakalım dedi. Kızım kansızdı. Kansızlıktan kaynaklı olma ihtimali yüksek dedi.Kan damlasını sabah akşam 10 damlaya çıkardı.

oyy oyyy bugun hava çok güzel dışarı çıkıp kızımı salıncaklarda sallasammmııııı :8::8:

Kızlar içim rahat etmedi dr a gittik. Baktı birşey yok dedi çok şükür. En son 2 hafta önce tartılmıştık 6900 gr dı.bugün 8000 gr olmuş:)) dr bile şasırdı. Birde üfürüm var dedi:(( önemli değil 2 ay sonra bi daha bakalım dedi. Kızım kansızdı. Kansızlıktan kaynaklı olma ihtimali yüksek dedi.Kan damlasını sabah akşam 10 damlaya çıkardı.

neyseki için rahat etmiştir canım geçmiş olsun birşeyide yokmuş allaha şükür:34:

oyy oyyy bugun hava çok güzel dışarı çıkıp kızımı salıncaklarda sallasammmııııı :8::8:

yaaa havalar gerçekten şöyle bir güzel olsada bizde parklara gitsek yaa sallanmaktan hoşlanırlarmı acaba her çocuk sever herhalde ayy onları
oyle mutlu görmek hafta sonu hızla gelsin bende götüreyim kuzumu parka:16:
hava burda çok soğuk buzzzzzzzz sözde yarın 1. cemre düşecekmiş acaba yarın cemre düşeceğinden havanın haberi varmı:1:

neyseki için rahat etmiştir canım geçmiş olsun birşeyide yokmuş allaha şükür:34:

yaaa havalar gerçekten şöyle bir güzel olsada bizde parklara gitsek yaa sallanmaktan hoşlanırlarmı acaba her çocuk sever herhalde ayy onları
oyle mutlu görmek hafta sonu hızla gelsin bende götüreyim kuzumu parka:16:
hava burda çok soğuk buzzzzzzzz sözde yarın 1. cemre düşecekmiş acaba yarın cemre düşeceğinden havanın haberi varmı:1:

yarin bide yağmurlu görünüyor

oh maşallah 2 haftada 1100 gr almış maşallah allah nazarlardan saklasın ne güzel
bizimkinin de kalbinde üfürümle anlaşıldı sen yine de bir çocuk kardiyologuna götür bence gerçi doktorun dediği gibi önemli bişey yoktur çünkü olsa bu kadar hızlı kilo alamazdı benim kide kansız bende talesemi taşıyıcısıyım anasına çekmiş kızım :1:

kızlar gazeteler uyarı veriyor akşam üstüne dikkat çok yağmur yağacak diye dikkat edin dışarı çıkacak olan varsa

benim annemde koymuş kanepeye küt diye ses gelmiş poopğoosunun üstüne düştü dedi bana söylemedi ama düşmüş yani benle en fazla otururken yandüşüp yüzkoyun dönüyordu

neyse canım telaş etme böyle büyüyecekelr ecoşun gözünün kenarı mor kesin oyucnağını vurdu yada bişi oldu ama ağlamadı dün akşam fark ettim

bugun gece bir damla uyku uyumadım çıldırcam şimdide aşıya gidiyoruz eşimle zaten 5 gündür ayrı yatıyoruz (ev soğuk diye ben salonda kanepede kaleriförün yanında yatıyorum ecoşla)

demin yanına gittim sabah geld işten aşıya götürcem gelcekmisin dedim sen git dedi sağlık ocağıda 5 dkka bile değil yürüyerek düşünün

evlenmeden önce ayaklarıma kapanıyordu herkesin yanında ölüyor bitiryordu benim için şimdi ne olduu :5:

çok ilgisiz umursamaz ecrin nisadan vakit bulup iş yapamıyorum 5 dkka bırakmıyor neymiş hiç uyumuyormuymuş iş yapacakmışım:5:
ben sanki terminatörüm hiç durmadan uyumadan çalışcam yemek dahi yiyemiyorum akşam 1 kere tuvalete gidebilsim söylemesi ayıp :50:

1,5 yılda koptuk ilerisi nasl olcak bilemiyorum :43: annemi aradım dert yandım napim değişmiyor diyor :5:

bi insan hiçmi çocuna sarılmaz sevmez 86 kilo adam 9 kilo kızı taıyamıyor ama ben 54 kiloyum taşıyorum :43:

gercekten cok garip doğal olarak hepımız eşlerımızden eskısınden daha uzagız eskısı gıbı olurmu hıc değil kocaya ılgı gostermek dun akşam olmus ben daha kahvaltıyla duruyorum elım ayagaım bosaldı kala kaldım yemek yemege vaktımız yokkı ama benım esım gelır gelmez alır oglumu kucagına ole guzel oynuyorlarkı en az benım kadar dıkkat eder ugrasır oynar gezdırır bı yere gıderken ben hıc gıydırmem mesela hep o gıydırır ben hazırlanırım gıydırmesı zor gelen kıyafetlerı hep ona gıydırırım mesel kılotlu corap gıydırmeyı sevmıyorum mesela genelde o gıydırır bence sen onları arada yalnız bırak kaynassınlar ııce zaman gecırsınler oynasınlar altını temızle karnını doyur uyut tam sevımlı zamanında ver kocana sen cık odadan onun guluslerıne dayanamaz esın bole bole derken kaynasırlar bence

evet bizim doktorda dedi canım kemik suyu kıyma ve tavuk parçalarını çorbalarda kullanabilirsin artık dedi kemik suyunu denedim beğendi:34:

merhaba canım:3:
yüzmeye nereye gidiyorsunuz canım :44:anadolu yakasında bir yer mi
ohhh arkadşın gelecekmiş bol muhabbetler size:34:

biz popolin pişik önleyici kullanıyoruz bir kızarıklık gördüğümde sürüyorum hemen müdahale ettiğim için geçiyor
birde sudocream ı oneriyorlar:34:

işler güçler demi bizde eskiden kocişimle izlerdik ahhh ahhh:31:
anadolu desek yanlis olmaz canim ben samsundayim:) olimpik havuz var bayan seansi oluyor cok guzel ama ulasim biraz guc dolmus falan var,esim gotururse 10dk da gidiyoruz.

Evet biz de kocisle izliyoruz isler gucleri cok egleniyoruz dun de karadayiyi izledik ortak biseyler izleyebilmek cok keyifli, sen neden eskide kalmis gibi konusuyorsun bebis mi birakmiyor?ya isler gucler cok gec saatte basliyor ben de tam dizinin yarisinda uyuyorum koltukta esim anlatiyor sonunu:D

Son düzenleme:
Back
X