• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

$6002_10151251443845881_1117190418_n.webpm:41::36::1:

bende ne yapsam taşlık deniyeceğim ilk defa yanına pilav salata öğlenede sabah kahvaltısıyla birleştircem artık ecoşada dünden tarhana çorbası vardı

kızlar doktor bize çorbalarına et koymaya başlayabilirsiniz artık dedi siz koyuyormusunuz evet se ne şekilde koyuyorsunuz dan etimi koyun eti mi kullanıyorsunuz

Hello kizlar herkese guzel bi gun diliyorum
........... Aryamm38 gecmis olsun ben de bebeginde huzursuzluk yoksa bir sikinti oldugunu dusunmuyorum
........... Karakiz, libyana dogru konuya parmak basmis sen de ondan kaciyordun seni bebekten kiskanmasi onla ilgilenmeni istedigini gosterir gene is sana dusuyor.ama eskiden hepimiz farkliydik sadece kocalarimiz degil ki,her bulusmada farkli kiyafet giyerdik cogu seylerini hos gorurduk simdi oyle miyiz. Ama bebegi tasima konusunda valla ölüm gibi kocam belfitigi olmadan once hep o tasirdi simdi ben tasiyorum cok zor. Yine de bazen ben tasiyayim diyor adamcagiz ben kiyamiyorum ama cooook zor
......... Miracle83 sormustu,ikinci kez anne olsam bebek ufakken ememiyor pek,ben de sütümü daha cok sagardim kimseyi isime karistirmazdim lohusalikta ve kimseye aldirmadan gider 2hafta annemde kalirdim. Daha cok disari cikardim. Teknik olarak keske yapmasaydim dedigim seyler pek yok,belki cocugu buyuttukce farkedecegiz bunlari.
.......
Minita spora nasil gittin bebegi kime biraktin, guya esim beni yuzmeye goturecegine soz verdi haftada 2gun,onceden gidiyordum bakalim yapabilcek miyiz
Bugun evdeyim cok yakin bi arkadasim gelecek ,utu yapiyorum simdi herkese kolay gelsin

Aradım yeni uyanmış iyiymiş şükür:) annem bakıyor . Gideceğim birazdan öğle paydosuna göreceğim inş. Sağolun kızlar. Sizde olmasanız, kendimii yiyip bitireceğim.

git bak canim daha iyi olur hareketlerine bakislarina dikkat et eminim hersey yolundadir gecmis olsun tekrar

vallla ya o kadar güzel şeyler yapıyon nerene yiyiyorsun acaba bu kiloda nasıl kalıyorsun
Canım bilmiyorum ki nereme yiyorum..:1::1: Metabolizmam hızlı çalışıyor sanırım.. Birde pek oturmuyorum yerimde sürekli geziniyorum.. Hep hareket halindeyim..:15: Kocama kalsa onun tabiriyle şişik olmuşum :41:ama hamile kalmadan önceki halimdeyim şuanda.. :8:

Bişey olmamıştır dimi kızlar? Nasıl içli içli ağladı kuzum benim ya:(((

Libyana kocaların çocukları kıskanması. Konusunda sana katılıyorum. Benimki açık açık söylemişti. Bana hiç sıra gelmiyor ki diye. Bu arada sen yaptığın pasta böreklerden hiç yemiyorsun galiba:) şuandan itibaren zayıf olan anneleri dışlıyorum:)) dışşşşşş!!!!

Karakız bizi kovuyor hatice.. Nerelere gidelim şimdi biz... :5::5:

:60: :60: :60: :60:
her 4 halede giriyorum gerçekten... :27::27:
ne yemek yapacaksın banada fikir olsun bari:31:

Nohut yemeği yapacağım canım yanına da pilav salata turşu... Kızımın da çorbası var zaten...
:31:

Minita canım sen çalışmıyor muydun? :26:ben seni çalışıyorsun diye hatırlıyorum sanki.. :44:

Hello kizlar herkese guzel bi gun diliyorum
........... Aryamm38 gecmis olsun ben de bebeginde huzursuzluk yoksa bir sikinti oldugunu dusunmuyorum
........... Karakiz, libyana dogru konuya parmak basmis sen de ondan kaciyordun seni bebekten kiskanmasi onla ilgilenmeni istedigini gosterir gene is sana dusuyor.ama eskiden hepimiz farkliydik sadece kocalarimiz degil ki,her bulusmada farkli kiyafet giyerdik cogu seylerini hos gorurduk simdi oyle miyiz. Ama bebegi tasima konusunda valla ölüm gibi kocam belfitigi olmadan once hep o tasirdi simdi ben tasiyorum cok zor. Yine de bazen ben tasiyayim diyor adamcagiz ben kiyamiyorum ama cooook zor
......... Miracle83 sormustu,ikinci kez anne olsam bebek ufakken ememiyor pek,ben de sütümü daha cok sagardim kimseyi isime karistirmazdim lohusalikta ve kimseye aldirmadan gider 2hafta annemde kalirdim. Daha cok disari cikardim. Teknik olarak keske yapmasaydim dedigim seyler pek yok,belki cocugu buyuttukce farkedecegiz bunlari.
.......
Minita spora nasil gittin bebegi kime biraktin, guya esim beni yuzmeye goturecegine soz verdi haftada 2gun,onceden gidiyordum bakalim yapabilcek miyiz
Bugun evdeyim cok yakin bi arkadasim gelecek ,utu yapiyorum simdi herkese kolay gelsin

Bebişimmm nasılsın? kolay gelsin..:54: Ne yaptın arkadaşına bakiyim..:23: Dünkü poğaçaların tadı nasıldı..?:56:

Bebişimmm nasılsın? kolay gelsin..:54: Ne yaptın arkadaşına bakiyim..:23: Dünkü poğaçaların tadı nasıldı..?:56:

iyiiym canim benim sen nasilsin valla cok bisey yapmadim dun annem kardesime elmali turta,portakalli kek yapmisti onlardan almistim isime yariycak:) buzlukta borek var onlari kizartirim tavada.yanina da arpa sehriyeli tavuk salatasi yapacagim. Pogacalar guzel oldu yalniz ben icini az koymusum pogacalar kabarinca icleri kucucuk kaldi haha naparsin cahillik istee

iki gündür mamacılar kızıma çalışıyor ya yaşasınnn :118:

bugünde hero bayb i hediyemiz geldi ama bu daha afilli valla

içine bir kutu sütlü pirinçli mama koymuşlar bir kavanoz meyve püresi bir kerelik devam sütü bir pakette bebe bisküvisi koymuşlar

libyana canan minita teşekkürler güzel sözleriniz için :16:

kızlar kzımın poposundan dünden beri pişik var küçük sivilceler oluştu ilk defa sürekli pişik kremi sürüyorum ama geçirmiyor. sanırım bunlar oluşmuş pişiği geçiren kremler değil(bübchen, penaten) bildiğiniz iyi bi pişik geçirici krem var mı acil almam gerek

Back
X